Chicco igen...

Jag har märkt att jag gillar att scrappa på "tema". Nu har jag tema "Chicco" *hihi. Jag har gjort 3 LO med honom på bara nån vecka nu. Men det är väl för att jag scrappar till olika album och på något sätt känns det bra att scrappa fler LO samtidigt då.
Här är en som jag påbörjade förra veckan men slutförde idag.
Min scanner återger inte färgerna riktigt.
Promenad med Chicco


Söndag kväll

Igår var vi på 30-årsfest hos våra vänner. Barnfritt. Jisses så skoj vi hade! Jag träffade flera intressanta människor, gamla bekantskaper och nya. En av de nyare bekantskaperna hade en rolig idé som jag hoppas går att genomföra. Jag berättar mer senare.

Förra veckan var Spooky här och scrappade med mig. Det är underbart att scrappa tillsammans! Här är en LO jag gjorde då. Det är foton från samma tillfälle som den LO:en jag scrappat om Amanda tidigare. Jag valde att ha ett liknande upplägg på den här också.
Busborgen

Ännu mera scraplift

Vi utmanade varann på att lifta 3 layouter jag och Spooky och här kommer min andra.

Originalet från TwoPeas: (Minns inte vem som gjort den tyvärr)
Från TwoPeas

Här är min tolkning:

Chicco

Scraplift/CASE

Min kära vän Ing-Marie alias Spooky utmanade mig att scraplifta en LO hon hittat på Two Peas. Självklart nappade jag på det!!
Här är layouten jag liftade:


Så här blev min LO. Jag valde att kopiera upplägget rakt av eftersom jag gillade det så mycket.
Farligt möte

Liten blir större...

... ja, det ser jag verkligen på dessa foton. Amanda var 1½ då och det är drygt 1½ år sedan... Oj, vad tiden går. Min lilla skrutta som börjar bli så stor. Iallafall tycker hon det själv!

Amanda klipper gräs

Trevlig Helg!!

Äntligen helg!
Här är min senaste LO som jag gjort till
Scrapperiets QK-klubb. Det känns så roligt att den får vara med på bloggen där!

Magnum


Hoppas ni får en trevlig helg allihop! Själv så ska jag mysa extra mycket med min man den här helgen. Vi ska laga grekisk mat och umgås. Tyvärr blir jag tvungen att jobba en sväng imorrn för det körde ihop sig på jobbet. Men vi ska nog hinna träffas iallafall. Jag slutar senast 20 så det är ju ingen katastrof. Det kunde varit värre!

Måndag hela dagen

Jaha, så var min lediga helg förbi igen. Tiden går ju så fort! Vageln försvann tack och lov lika snabbt som den kom den med *s*.
Det har varit en bra helg! Vi har haft besök av F:s bardomskompis J och det är alltid trevligt. Annars har vi inte gjort så mycket, mest slappat och ätit godis.

Idag var det nya tag igen! Jag lämnade barnen på dagis 11 och stack direkt till gymet. Jobbigt men skönt! Jag känner mig sååå nöjd med mig själv när jag har tränat. Det får mig ju att må så himla bra så varför är det så jobbigt att ta sig dit?

Så mycket scrappat har det dessvärre inte blivit men däremot har jag städat scraprummet och DET var nödvändigt. Jag hittade endel trevliga saker som har varit borta ett tag *fnissar*. Hoppas jag kan hålla ordning ett tag nu.

Igår när jag surfade runt på olika bloggar hittade jag
Zarischkas trevliga blogg om inredning och lite annat skoj. Den är väl värd ett besök!


Här är min lilla tjej med sin älskade gosehund.
Vackraste lilla tjejen

Fredag idag...

Idag är det ingen bra dag! Jag har en stoooor vagel i mitt öga och den gör hemskt ont. Gissa om den känns typ varje gång jag blinkar... *suck* Nåja, den försvinner väl tids nog.
Amanda mår iallafall bättre. Hon hostar mindre och febern har sjunkit till 38,0. Hopp om livet *s*
Båda barnen är hemma och slappar idag. Colin klädde på sig alldeles nyss och klockan är ändå 11:30. De älskar att få vara slöa och myspysiga ibland! Så skönt!

Jag ska iväg och jobba några timmar ikväll men sen är jag ledig lör-sön. Jag har en förhoppning om att jag ska hinna organisera och plocka lite här hemma då. Colin ska få åka skridskor också, det har jag lovat. Jag ska ta massa foton i helgen också för jag har inte rört kameran på hela veckan... jag som brukar fota i stort sett varje dag.

Jag har knåpat ihop ett par Alla Hjärtans Dag-kort i lite våriga färger. Det blev ett "Det ska vi fira-kort" också. Kan vara bra att ha vid olika tillfällen.

Trevlig Helg!!

90104-176

90104-175

90104-174

lite nytt

Lite nytt på pysselfronten har det blivit här.
sista april

Den här är efter skissen v. 5 på SWE Scrapbook
Promenad

Och så ett kort till veckans kortutmaning på Scrappiz
grattis