Fredagkväll

Stackars C har det riktigt jobbigt med vattkoppor och 39 graders feber. Han sov nästan inget alls inatt så idag har han fått utskrivet tabletter som ska lindra klådan något. Hoppas det hjälper så han få sova inatt!

Jag jobbar helg så det blir inget pyssel alls i helgen trots massor med inspiration. *hihi* Jag får spara inspirationen till Scrappiz cybercrop som är snaart. *skoj skoj*.
Nu ska jag iallafall kika igenom mina fina saker jag handlat från Stellas. De kom redan idag!! Jag hade inte väntat leverans förrän efter helgen. *glad*. Sen blir det tv en stund innan sovdags. Börjar 8:00 imorgon.

Imorgon kväll är det Melodifestival. A är alldeles galen i låtarna och dom har gått varma här hemma sen igår. Så vi kommer sitta hela familjen och mysa framför tv:n imorgon kväll.
A hejar på Amy Diamond. Jag gillar Amy, Sanna och Frida bäst. Det finns bara en låt jag absolut INTE gillar och det är "I love Europe" med Christer.... *pinsam*. Annars är det bra låtar i år. Nu är jag egentligen ingen fanatiker av mellot men i år har vi hängt med, A och jag :)

Trevlig Helg!

Kommentarer
Postat av: Mia

Stackars liten...hoppas det blir lite sömn i natt! Visst är det superkul med nya pysselgrejor....en riktig kick för inspirationen. Hoppas verkligen INTE att I love Europen vinner...då kommer man ju nästan att skämmas över att man är svensk.

Trevlig helg!

Kram!

Postat av: Ana

Your layouts are great!

2008-03-14 @ 22:37:21
URL: http://anabaird.blogspot.com
Postat av: Spooky

Hoppas C kryar på sig och blir av med kliet... du vännen jobba lugnt i helgen *kram*

2008-03-14 @ 23:59:11
URL: http://spooky78.blogspot.com
Postat av: Åsa/asamia

Hoppas han
snart kryar på sig, det är inte roligt det där med vattkoppor.

2008-03-15 @ 08:31:14
URL: http://asamia.blogg.se
Postat av: Tina J

Jobbigt med vattkoppor - och ändå bra att få göra bort. Ha en trevlig helg!

2008-03-15 @ 14:03:13
URL: http://tinajohansson.blogspot.com/
Postat av: Emma

Stackarn, hoppas att han kryar på sig snart!!

2008-03-15 @ 19:36:57
URL: http://pysslare.blogspot.com
Postat av: Ann-Marie

Hoppas C fick sova inatt!!!! Det måste vara jobbigt men en sådan enorm klåda!!! Skönt att vi haft det redan! Jag tycker nog att det var en av de bästa låtarna som gick till Eurovision Song Contest!!!

Hoppas din dag på jobbet gick bra!!!

2008-03-15 @ 22:24:14
URL: http://www.jozebelle.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback