Fullt upp

Det är alltid mycket så här inför sommarlov och semester. Många möten, avslutningar och annat som ska passas. Tiden räcker inte till riktigt. I söndags var det polspel med Colins fotboll. I Surahammar. I stekande sol :) Fast det var roligt och "våra" killar vann 3 av 4 matcher! De var toppenduktiga och kämpade och hade jätteskoj!

Utöver det har vi hunnit med en del på altanen också. Vi har börjat med panelen och den kommer på plats under slutet av veckan hoppas vi. Sen ska den målas också. Men nu beöver vi inte bry oss om vädret för det är ju under tak!! Toppenbra!

Jag har även ett enormt skapa-behov just nu och smiter in i scrapvrån så ofta jag hinner... vilket inte blir såå ofta. Jag har inget klart att visa ännu men det kommer :)

Idag åker F på konferens eller nåt...  Personal-trevligheter är det... med övernattning. Det gillar vi inte alls i familjen ;)! Han var ju nyss borta och vi saknar honom då! Vi vill ju ha honom hemma :) Nåja, han får säkert trevligt och vips är det ju torsdag och han är hemma igen. Vi är lediga allihopa även kommande helg dessutom. Skönt!
Nu ska här tvättas vidare. C har beställt rena lakan i sängen. Helst skulle han vilja ha det varje dag för han tycker  det är så skönt... men mamman hinner inte tvätta så ofta ;)

Kommentarer
Postat av: Morfen

Pust ja! Juni är riktigt hektisk. Jag är också ordentligt pysselsugen nu men det är ju så mycket annat också som ska hinnas med. Man önskar att dygnet hade lite mer timmar. Kram och kul att killarna är så duktiga i fotboll!!

Postat av: Berith

Va fin han e stora killen. stolt

2009-06-03 @ 19:54:26
URL: http://beriths.blogg.se/
Postat av: Mia

3 av 4 matcher var inte dåligt minsann...så duktiga! Nä, detta med tiden...eller rättare sagt, brist på tiden. Om man ändå kunde få mer av den varan. =)



Kram!

2009-06-04 @ 21:15:12
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback