Förkylningar och familjeliv

Båda barnen är förkylda. Amanda har haft feber ett par dagar men det verkar ha vänt nu. Colin är snorig och hängig men ingen feber. Han har kortdag i skolan idag så det är nog skönt. Jag är också lite förkyld men det är inte så farligt.

F har varit på kurs sen i måndags och kommer hem sent ikväll. Det känns som han har varit borta jättelänge och vi längtar massor. Som Amanda sa när vi åkte och handlade igår: "Åh, vad synd att vi bara är tre..." Jag håller med. Vi ska vara 4 :) Ska bli skönt att få hem honom ikväll och så har vi morgondagen ledig tillsammans. Härligt. Då ska vi sätta upp taket på blivande altanen.

Annars är det som vanligt här hemma med plock, städ, tvätt och lite pyssel. Och så klart Amanda som sjunger "Genom eld och vatten" si så där 5-25 gånger per dag... Sött! Kanske skulle utöka repertoaren (stavas det så?) lite bara ;)

Förresten så kan man ha himla kul ute även om det regnar. Jag tog barnen med mig till Anundshög för nån vecka sen och vi smög runt där med växlande sol och regnskurar och vi hade supermysigt. Vi avslutade med att spana in den lilla bäcken jäääättelänge :) Vi gjorde pinnbåtar och lövbåtar och följde dess färd mellan rötter och stenar. Det var sååå mysigt!

Kommentarer
Postat av: Morfen

Trist med förkylningar, men vilken mysig utflykt ni gjorde! Ha en fin helg! Kram

Postat av: Spooky

Krya på er .. och ha en skön helg.. :)

2009-05-20 @ 22:58:53
URL: http://spooky78.blogspot.com
Postat av: Berith

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder var det nån som sa....undrar vilken det var...

2009-05-21 @ 15:17:55
URL: http://beriths.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback