Den fina hästen

Jag har ju totalt glömt bort att visa er den fina hästen som jag och Manda gjorde för nån vecka sen... den som startade hela pysslandet av hästhinder sen :) Håll i er... här är vårt mästerverk!! Amanda har målat alldeles själv, observera de vita strumporna ;)


Igår var jag och Manda till Hamre och kikade på Mayas ponny Kate. En jätteläcker ponny som hon delar med en kompis. Tjejerna hade lite hoppträning och det var spännande att se. Nästa helg ska de hopptävla! Hihi. Det kommer säkert gå bra, de är ursöta och jätteduktiga!

Idag väntar vi besök av barnens farmor och farfar och så hunden Chicco förstås. Ska bli trevligt, det var länge sedan. Senare ikväll kommer Micke och Carro hit med sina grabbar så ska vi äta gott och umgås. Jag är mycket piggare men har inte fått tillbaka orken riktigt. Jag kroknar snabbt och är fortfarande lite förkyld. Men det verkar gå åt rätt håll iallafall!

Nu ska jag fixa till lite foton av mitt senaste scrappande.. En del julkort har det blivit samt ett kort med Forma Hantverks nya stämplar. Det kommer bildbevis här sen.
Ha en skön lördag!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Har oxå haft en Chicco :)

Postat av: Mia

Det kallar jag mästerverk...såååå fin! =) Duktig tjej som vågar hoppa. Det hade jag aldrig vågat. =) Skönt att du är på bättringsväg. Min förkylning tog nästan 3 veckor att bli av med.....segt.



Kram!

2009-10-18 @ 19:04:38
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback