hmmm...

... hur kul är det att vakna med en förkylning? På en skala 1-10 säger jag ... Skit! Vill inte alls vara förkyld nu!

Igår var vi till Örebro och busade på Lek och Buslandet. Det är ungefär som Busborgen fast större och bättre. Framförallt var det mycket bättre luft där inne! Ungarna älskade stället! Lägger väl upp nån bild sen.

På hemvägen konstaterade vi att vi inte skulle hinna hem till Colins innebandyträning så till F:s stora glädje stannade vi till på Erikslund och diverse Gigantiska Media butiker, hehe. Det slutade med att C fick köpa sig ett hett önskat spel till 360. Nämligen NHL 09. Världens lyckligaste kille fick provspela lite igår kväll och han var så nöjd. Och jaa, vi vet att NHL 10 finns men sonen ville ha 09 för det har han spelat förut och det hade han nästan råd med för sina sparade pengar ;) Vi fick skjuta till lite bara :)

Morgonen idag bestod i att försöka få luft, packa matsäck till A, få i alla frukost och hinna få dom till skolan i rätt tid. Idag var det lite tajt. Vi var trötta allihopa. Vissa mornar är hysteriska. Jag är iallafall glad att barnen är så stora att de förstår innebörden av att passa en tid... eller nästan iallafall :) Imorgon ska vi gå upp tidigare så vi inte behöver stressa.

Pust! Nu ett par Alvedon och en stunds vila innan jobbet. Har ingen feber men känner mig rätt mosig. Håll tummarna att det inte blir värre iallafall!!

Förresten... gissa vem som kan läsa... hihi. Fröken har nyligen knäckt koden ;)

Kommentarer
Postat av: JasmineLinde

Det är kanske lite så... Söt bild!

Postat av: Berith

Hoppas förkylningen ger med sig!

Hon är såååå duktig mormors tjej, hälsa o pussa!!

2009-10-06 @ 18:47:52
URL: http://beriths.blogg.se/
Postat av: Mia

Grattis till den söta tjejen! Stort att knäcka koden!



Kram!

2009-10-09 @ 20:00:58
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback