Organisering av hemmet

Vi håller på att ordna med förvaring här hemma. Igen. Har man någonsin tillräckligt med förvaring? Jag skulle behöva ha hit Martin Timell och hela ligan och låta dom härja fritt här hemma tror jag. Vore toppen om de kunde bjuda mig på det, hihi.
Nåja, vi jobbar på och ibland blir det riktigt bra! Sovrummet har fått tillökning av 3 st väggskåp och så ska det inhandlas en dubbelgarderob också. Så här tjusigt blir det. Ignorera att ena sänglampan saknar skärm, den ska bytas så fort Ikea får hem nya. Till vänster ska dubbelgarderoben in.


Colins rum fick sig också en liten genomgång. Vi köpte in ett gäng förvaringslådor i serien Kasset och så en härlig matta. Bästa köpet är helt klart tunnan där han kan ha sina klubbor och bollar som annars ligger på golvet i hallen.


Vi har ju äntligen blivit färdiga på baksidan också. Vi skulle ju köpa gräs på rulle hade vi tänkt men eftersom det är höst nu och man ändå inte är ute så mycket där så beslutade vi oss för gräsfrö. Så i helgen grävde vi upp allt ogräs, lastade på en kubik jord och sådde. Jippi!


Fortsättning följer. Sovrummet ska göras klart och sedan blir det Amandas rum. En ny säng ska hon ha. Nån som har en vit 90-säng med förvaringslådor under till salu?

Kommentarer
Postat av: Morfen

Vad kul att få se hur du fixar och grejar. :D

Det är jobbigt medan man håller på men så härligt när man är klar. :D

Postat av: Anna

gud va roligt att inreda och fixa! Vart ju kanon med förvaringen i sovrummet! =)

2009-09-17 @ 00:26:28
URL: http://enbea.blogg.se/
Postat av: Berith

Sååå himla bra det blir. Ni är så händiga!

2009-09-17 @ 07:35:23
URL: http://beriths.blogg.se/
Postat av: Mia

Jösses vilka projekt ni har på G! Men du...när Timell och co är färdiga hos er kan du skicka hem dem till mig. =)Kram!

2009-09-18 @ 20:19:21
URL: http://joggemia.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback