Sommar, sommar, sommar!

Nu har det varit skolavslutning äntligen, som barnen har längtat! Sommarlov är väl det bästa som finns? Jag vill också ha sommarlov, hahahaha.
Det var en jättefin skolavslutning på skolgården med det obligatoriska sjungandet av sommarsånger. Sen en liten återsamling i respektive klassrum och önska alla GLAD SOMMAR!
Sen drog vi ner till Kajens Café och käkade lunch tillsammans och sen promenerade vi runt vid Lillåudden. Jättemysigt!Fina, busiga avslutningsklädda barnen. Mina hjärtan!!

På det följde Aroscupen lördag-måndag och Colins lag tog sig till B-slutspel och hela vägen till final. De spelade jättebra men fick för tufft motstånd till slut mot Stuvsta:Epsilon. Men silvermedaljer blev det till killarna och en jättefin pokal. Superduktiga!!
Finalen spelades på konstgräs i ösregn och åska (som var en bit bort under matchen). Blött värre.


Colin kör vidare i fotbollens tema hela veckan då han är på Landslagets Fotbollsskola i Hökåsen. Det är fotboll dygnet runt i hans värld just nu, hahaha. Sjukt nöjd kille :)
Amanda har haft avslutning med ridgruppen på ridkolan idag och de fick hoppa bana. Det gick galant på bästaste Stickan :) Fast Amanda tyckte hindren var lite fjuttiga ;)


Nu ser vi fram emot en lugn midsommarhelg i ledighetens tecken. Inga måsten, bara trevligt sällskap och god mat. Ska bli sååå skönt!!


Kommentarer
Postat av: Moster

Jag önskar er en underbar ledighet och midsommar. Kram till er alla.

2011-06-23 @ 12:05:07
Postat av: Berith

Finaste, finaste barnbarnen! Tänk att de blivit så stora, det går nästan inte att förstå!

♥Kärlek♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback