Dance central

Igår tyckte Amanda att vi skulle ha tjejfest så vi bjöd över Nina och Linnea på lite mys, gotta och spel :)
Dance central fastnade vi i till slut och gjorde schyssta (?) moves till Lady Gaga, pitbull, Cascada mfl. Haha, det var faktiskt jättekul!
Nina och jag hann prata lite också och enhälligt beslutade vi att prova matkasse från Ica Ettan :) Våra män var inte med i det beslutet men de klagar nog inte. Man kan ju testa iallafall :)
Känns som ett bra utgångsläge för en fungerande vardag om matplaneringen är klar.
Nu är det snart nytt år... Galet. Vi har inga direkta planer. Jag jobbar 15-20:30 så lite mys hinner jag ju med. Jag hinner ju helt klart med 12-slaget iallafall
Vi får väl se vad som händer.
Idag kommer mina killar hem efter innebandycup i Falun. De åkte i måndags och killarna i VIB har spelat toppenbra!! Vunnit alla hittills och en match kvar nu!
Jag och Mandis stannade hemma. Det har varit mysigt att vara bara vi men nu saknar vi resten av familjen massor!
Idag ska vi sköta Misty igen. Bästa!


Hemma

Det händer litegrann här hemma. Alldeles för lite egentligen men det är väl så när tiden inte riktigt räcker till allt man vill göra.
Vi skulle behöva ett rum till egentligen men i brist på det får man hitta andra lösningar. Skrivbordet åkte ut i hallen och det blev faktiskt riktigt bra. Mycket bättre än jag trott. Dessutom har min händige man dragit kablarna på ett mycket snyggt sätt. :)
Väldigt skönt att få bort skrivbordet från vardagsrummet. Nu återstår lite tavelfix och listfix där bara.


Cirkus i skolan

Amandas klass hade ett projekt med Gycklargruppen Trix i höstas. På idrottslektionerna under 6 veckor tränade de olika cirkuskonster och hade sedan uppvisning för resten av skolan samt föräldrar och syskon. Det var otroligt populärt, Amanda älskade det! Jag blev grymt imponerad över hur mycket de lärde sig på dessa lektioner.

Amanda går på lina... utan stöd!


Cirkuskonster i trapetsen
Applåder!