Sista maj

Idag är det sista maj. Sen börjar sommarmånaderna och vi har nedräkning till semestern. Underbart! Förstå att inte behöva ställa väckarklockan, att inte behöva iväg varje morgon... att bara ta dagen som den kommer! Det ska bli ljuvligt!
Skolan slutar snart och redan då blir det slut på många tidiga mornar! *Längtar*

I fredags var jag på jobbfest i Stockholm. De bjöds på MYCKET god mat och trevlig underhållning. Jag hade en jättetrevlig kväll med mina härliga kollegor och vänner!

Sedan har jag jobbat hela helgen och det var trevligt det med. Det har varit en bra helg!

Idag är jag ledig och tänkte tillbringa min tid med lite shopping, bl a lite blommor till framsidan. Fast innan plantering behöver jag R-E-N-S-A ogräs... Jag tror det är det absolut tråkigaste som finns ;) Men ack så nödvändigt.

Nåja, solen skiner så det kan ju bli ganska skönt att tillbringa dagen bland ogräs ute i solen :))

För er som inte sett det på Facebook kan jag ju visa upp min nyklippta look också. Håret slutar vid axlarna... frissan kapade ca 20-25 cm ;) Skönt!
En praktisk frisyr som går att busa till som på fotot, platta till lite inåt eller locka... I like!!


Grattiskort


Små grattiskort är alltid bra att ha :)

GRATTIS COLIN

Idag blir finaste Colin 9 år! Grattis älsklingen!!

En härlig helg och en vanlig vardag :)

I helgen har vi pysslat lite här hemma. Egentligen skulle vi ha åkt till Stockholm till vänner men det blev inställt pga sjuksom. Så vi gjorde lite nytta istället. Först tänkte vi olja terassen men attans kallt, regnigt och blåsigt väder gjorde att vi istället organiserade och städade lite inne. Välbehövligt.

Vi har hunnit med sonens badkalas i tillberga badhus också. Det blev SÅÅ lyckat! Är så glad för det. Alla barnen var supernöjda och hade verkligen jätteroligt! Fina presenter och gott fika också :)
Det bästa var att vi hade hela badhuset för oss själva och inga som bokat efter oss. Helt perfekt!

Det är så skönt att alla var simkunniga, iallafall hyfsat. De har åkt och simmat varje tisdag med skolan nu hela vårterminen och det är verkligen toppen!
Colin har tagit massor med simmärken. Här är de han har köpt ;)


Idag ska jag förbereda inför morgondagens kalas. För imorgon fyller han 9 år min stora, fina kille!


Lilla nyckelpiga


Papper från Forma Hantverk

Stämplar från Vilda Stamps

Jag har fått äran att prova jättefina stämplar ifrån Vilda Stamps och idag visar jag vad jag skapat i Scrappizbloggen. Kika in i Scrappiz blogg och ta chansen att vinna din egen stämpel!
Jätteroligt med lite manligt tema på stämplar tycker jag!







Tom Tits del 2

Som sagt fanns det massor att uppleva och experimentera med. Här kommer Amanda ;)


Nu är det dags för mig att följa Mandi till skolan. Sedan blir det en intensiv dag för mig, med möte, födelsedagsfirande på jobbet och vanliga kvällspassets rutiner. Innan det ska jag hinna handla också. Vad tror ni? Bäst att sätta fart va ;)

Minisemester

Vi flydde vardagen för ett dygn och bodde på hotell i Södertälje. Sen besökte vi Tom Tits igår. Det var jätteroligt och underbart att komma bort en liten sväng. Ladda lite kraft!
Killarna i familjen åkte Robot inne på Tom Tits men tjejerna stod över. Det var från 8 år så jag fick ju en bra ursäkt att slippa då Amanda inte fick åka ;) Fast man kunde välja nivå och naturligtvis valde mina grabbar nivå 5 som var värst ;)






Mer bilder kommer en annan dag. Det fanns så enormt mycket att uppleva!

Porträtt bland vitsippor

Ibland är mina barn samarbetsvilliga så mamma Milla får fota lite. Då blir jag så glad!




Den här helgen är vår familjs helg. Vi ska vara tillsammans, mysa och umgås.


Dagar...

Vissa dagar är det precis som om saker SKA gå emot en... idag är det så. Det började med att jag fick skrapa vindrutan ren från is i morse! 11 maj. URK! Sen har det fortsatt... men men, det blir säkert en bättre dag en annan dag ;)
Jag har städat min scraphörna. (igår) Det blev så fint, så fint. Nu ska jag bara invänta lite inspiration också.
I väntan på den fortsätter jag med fotoredigerandet.
Förresten, jag gillar verkligen vitsippor! De är fantastiskt vackra!





självdisciplin?

Idag har jag hållt mig inomhus för det blåser som katten ute. Blåst är bland det värsta jag vet! Hellre regn!! Bläk, sluta genast blåsa!
Jag håller på att redigera foton för fullt. Ligger efter flera månader och nu vill jag framkalla lite nya bilder. Men jag vill helst framkalla "i ordning" och då är det bara att sitta och traggla med januaris foton så kommer jag ju fram till majfotona nån gång... Det gäller att ha lite självdisciplin ;)
MEEEN... ibland rååkar jag bara halka in på de nyaste fotona.. för såklart måste jag ju lägga upp en bild på vår duktiga danstjej som hade avslutning igår. Disco dansar hon. Till coolaste musiken ;)


Och så en liten rackare...


Trevlig Helg! Min helg kommer bestå av fotboll, kalas, jobb och taxiservice Milla... Det är livet på en pinne det ;)

På promenad i våren

Det är ju så skönt att vara ute och promenera! Jag tar med mig kameran och sen sticker jag ut i naturen och drömmer mig bort nån timme då och då. Jag älskar att vi bor så bra! Igår var jag ute i drygt en timme och fotograferade allt möjligt. Idag var jag ute ca 30 minuter, det blåser en del idag men det var skönt ändå.




Veckan är ganska fullspäckad med utvecklingssamtal, jobb och träningar för barnen. Fast det är avslutning med dansen den här veckan och sen blir det ju bara ridningen för Amanda fram till midsommar. Colin har "bara" fotbollen nu men det är träning 2 ggr i veckan, match i stort sett varje helg och så en del cuper. Så det är fotboll för hela slanten nu. Fast han gillar det så jag klagar inte ;) Jag är glad att de gillar att röra på sig :)
Nu ska jag ta och göra mig lite lunch, det suger i magen. Sedan blir det nog en tur till Ikea innan jobbet. Jag ska leta inspiration till vårt eviga förvaringsproblem här hemma.


Ny layout

Jag scrappar väldigt lite just nu. Det är svårt att hitta inspirationen men ibland gör jag ett litet ryck och det senaste resulterade i denna layout.


Papper från Forma Hantverk