Måndag idag

Det blåser ute och känns ganska höstigt idag. Fast imorgon skulle det bli varmt säger de som tror att de vet :)
Igår var jag... rätt värdelös. Jag slappade hela dagen och gjorde inte en vettig grej. Så kan det gå ibland. Det var trevligt i lördags kväll iallafall. Kunde ju hoppat över det sista glaset vin bara ;) Men man kan ju inte vara på topp jämt :)

Idag är det jobbdags igen. Sen kväll. Slutar inte förrän 21:45 och det är verkligen inte mitt favoritpass om man säger så. Men det brukar gå ganska fort ändå!

Jag har en LO till att visa upp idag. Scrappad med Forma Hantverks fina papper.
Hoppas ni får en bra dag!!

Bloggcandy

hittar du hos "Kaosmamman. Kolla in!!

Vilken film!

Igår såg vi "Män som hatar kvinnor" och jag måste säga att det är absolut en av de bästa filmer jag sett! Den var verkligen bra! Se den!

Jag har scrappat!!

och här är beviset. Jag har utgått från en av joggemias skisser.

Den söta tjejen på fotot heter Linnea och är Mandis bästa kompis.

Idag har Manda ridit sin andra lektion på Myrby. Det gick toppenbra och hon red hela lektionen utan ledare. De började med att rida ute på stubbåkern!! Det gick bra :) (jag var lite nervös) Sen red de i ridhuset en stund också. Jag har köpt en säkerhetsväst till Mandi nu också och hon premiärred i den idag. Det funkade jättebra. Skönt. Det var en hel djungel med storlekar och modeller på västar och jag slet nästan mitt hår innan vi till slut hittade rätt.

Nu blir det duschen och sen ska jag scrappa vidare. Det var ju hur kul som helst!!

Addicted...

...to paprikaost!! Mmmmmmmmmmm!

Jag har börjat städa i min scraphörna. Jag letar efter inspirationen som jag tappade i början av sommaren. Men idag har jag röjt undan rejält och så har jag shoppat ett nytt album + några nya papper så nu känner jag att den är på väg tillbaka. Sakta men säkert. Kaaaanske ska jag scrappa lite ikväll? Eller så ska jag sätta upp min nya förvaring jag köpt på Ikea idag. Såna där stänger man kan hänga förvaringsburkar och krokar på. Kommer bli toppen! Sen skulle jag verkligen behöva en scrapträff! Nån mer som vill det kanske? Dags att dra ihop en tycker jag!
Nu ska jag mumsa vidare på min macka med paprikaost. *SLURP*


Total succé

Ridningen blev succé för Amanda!! Hon var såååå duktig och tyckte det var jätteroligt! Så från och med nu rider hon på ridskola en gång i veckan. Igår fick hon rida en snäll ponny som heter Rino. Jättemysig häst. Hon red nästan hela lektionen utan ledare. Hon travade, vände snett igenom och tränade på att "rida lätt" (stå-sitt-stå-sitt under traven).

Fina Rino!
(bild lånad från myrbygard.se)
Om jag får säga min mening är jag ganska nöjd med att ha hästar i livet igen.
Idag har sötaste Pillan varit här och hämtat lite kläder som hennes grabbar fått efter Colin. Trevligt att prata en stund, det blir inte av så ofta.
Dags för lite vardagssysslor nu. Ciao!


Höstkänsla

Idag var det kyligt på morgonen. Jag fick värsta höstkänslan och när jag var på stan kunde jag inte motstå att köpa en stickad polotröja till mig. Myyyys! Fast egentligen så vill jag ha lite mer sommar innan hösten kommer... men man kan ju inte få allt. Jag köpte ett par tröjor till Mandi också, bla denna från H&M.

Snygg va!! På stan träffade jag på min kära mamma så vi tog en fika på Chantals. Det var trevligt! Nu har jag en liten plan på att fortsätta gå igenom barnens garderober, rensa och kolla vad de behöver. Colin står på tur nu, Mandas är klar. De har vuxit under sommaren mina barn. C är ca 138-140 cm lång och A är ca 124 cm.

Det absolut mest spännande idag kommer iallafall att bli ikväll när Mandi ska börja på ridskola! SOM hon har längtat, tjatat, önskat. Eftersom jag själv är hästtjej så var jag inte alltför svårövertalad ;)
Vi får se om gruppen passar henne, de har ridit ett tag, annars får hon byta till en nybörjargrupp. Fast hon är rätt tuff min lilla tjej så det kan nog funka.

Nähä, garderobsröjning var det va? Bäst att sätta lite fart!

All inclusive semester

Vi har spenderat 2 soliga, slappa, härliga veckor på ett supermysigt hotell i Sinemoretz, Bulgarien. Det är ett All-inclusive-hotell och maten var jättebra. Vi har ökat nåt kilo hela familjen *s*.
Från balkongen hade vi utsikt över poolen och havet. Det har varit så fantastiskt underbart och det känns så där att komma hem till ett kyligt och regnigt Sverige, nåja, idag skiner ju solen så jag ska inte klaga ;). Men det är ganska kkkkallt! *brrr*
Här kommer ett litet smakprov i bildform :)

Utsikten från vår balkong en tidig morgon.


Sinemorets är en liten by som ligger alldeles vid en nationalpark. Det gick hästar fritt i området vilket var en väldigt udda känsla. Det gick även större flockar med hästar, flockar med kor samt flockar med får och getter runt om i "vildmarken".


På andra eller tredje dagen lärde sig Amanda att simma utan armpuffarna. Innan semestern var slut simmade hon obehindrat tvärs över djupa poolen. Duktiga Mandi!


Vi badade en hel del i Svarta Havet också. Vissa dagar var vågorna stora och barnen tyckte det var jätteroligt! Mamman var mindre road, hönsig som hon är ;)