Allt känns bra

.. och ingen mår dåligt! Jag kan gå på festen! Det är 1½ dygn sedan F:s sista symtom och JAG har ju faktiskt inte varit sjuk... troligtvis bär jag ju inte på nån smitta då, eller hur!
Tjejfest, here I come!!

(
Vimmelbild från Blue Moon Bar)

Lördag förmiddag

Fortfarande ingen mer som blivit sjuk. F mår bra igen. Jag har liiite ont i magen men jag brukar ju ha det med jämna mellanrum så jag TROR det är min vanliga krånglemage. Jag hade ont i magen tidigare i veckan också. Så jag tycker vi bestämmer att det är så ;)
Idag har vi slappat på morgonen. Ätit mysfrukost och så har barnen fått lördagsgodis. Vi har inte klätt på oss än utan glider omkring och ser allmänt slappa ut :)
Amanda har haft värsta skräcken mot stackars F och har inte släppt honom närmare en 1 meter under tiden han varit sjuk *S*. Han råkade nudda vid hennes gossehund igår och då bröt hon ihop totalt! "Nu kan jag inte haaa Chicco mer, då kommer jag bli magsjuuuuuk, buhuuuuuuu". Jisses.... Hon har nog lite bacillskräck vår dotter. För husfridens skull ligger Chicco i tvättmaskinen nu ;)

Törs jag gå på tjejfesten ikväll tro? Jag vågar inte bestämma något än utan avvaktar några timmar till. Vi har ju varit enormt försiktiga och verkligen hållt oss undan. Jag har kurerat mig med vitpepparkorn och tog även en snaps igår kväll(jag gillar inte sprit). Sen har det varit strikta regler om god handhygien här hemma och handspriten har använts flitigt. Kan vi ha klarat oss tro?

Nu ska jag torka golv :)

Nöjd skridskotjej

Måste bara slänga in en bild på Amanda. Hon är så galet nöjd när hon får åka skridskor.

Jag har inget bildredigeringsprogram på datorn för tillfället då den är nyinstallerad...  Hmmm... det kan man ju säga att jag saknar ;)
Fortfarande ingen mer magsjuka här hemma. F är hungrig och på fötterna så det är ju ett bra tecken. Vi ropar inte hej men vi hoppas :)
God Natt!

I väntans tider...

... ja det kan ju i många fall betyda något positivt men nu känns det som om vi bara väntar på att nästa ska insjukna i magsjuka... F har inte sprungit mer sen tidigt i morse men han ligger som en strandad säl i sängen och är allmänt ynklig. Vi andra har inga symtom ännu.
Jag och barnen har spenderat eftermiddagen på isen där de åkt skridskor. Amanda åkte i 1½ timme och då fick jag ändå övertala henne att det var dags att gå in. Mina tår hade då så sakteliga förvandlats till 10 små iskuber utan känsel. Nu känns dom däremot. Det gör lite ont att tina upp tår...

Fjärde bilden

Myamia har en utmaning på sin blogg. Så här skriver hon: Utmaningen går ut på att man ska visa ett foto, men inte vilket foto som helst... det är nu det blir roligt ;) Visa det fjärde fotot i din fjärde mapp i datorn, om du har mappar i mappen ska du visa det fjärde fotot i den fjärde mappen där.
Jag sitter vid laptopen och det här blev min bild:

Fotot är på Jessica och Bacchuz, redigerat av mig.


Keep Out!

Mannen i huset har drabbats av en elak magsjuka i natt. Stackaren, han är bra ynklig idag. Resten av oss... ja, det är väl bara att vänta... :( Jag som skulle på tjejfest imorgon. Inte törs jag riskera att gå dit och smitta alla även om jag inte ligger hemma sjuk. Visst, det SKA inte smitta om man är noggrann med hygienen men dessa, dagens baciller lyssnar ju inte på alla "ska"... Gaaah, så himla typiskt! Jag får väl spendera helgen i scraprummet istället. Jag vill inte ha magsjuka! Please!

Idag bjuder jag på lite vår

Jag har fått nya, fina blomstämplar från Forma Hantverk och fick genast vårkänslor! Då skapades denna LO med Formas tulpan ihop med en journalingruta.

Jag har varit ledig tillsammans med barnen idag så på förmiddagen var vi hos gammelmormor och hälsade på. Hon bjöd på mumsigt fika! Sedan knallade vi iväg till fritids och hämtade hit Colins bästa kompis Adam, så nu leks det för fullt där nere.
Vi har hunnit vara ute en rejäl stund också. Solen tittade ju fram och det var 3 barn med rosiga kinder som käkade mellis sen :) Känns härligt!
Jag har tvättat idag också. Kuddar och täcken och lakan och annat, här går inget säkert idag *S*.
Nu ska jag ta hand om ännu en maskin innan jag ska skicka killarna hem till Adam. Jag och Amanda ska åka på dans om en timme. Hoppas verkligen hon kommer att gilla sin nya dansgrupp nu!! Håll tummarna!

Håret? Jo, det blev kanon!! Ska föröka få till en bild sen ;)

Ledig onsdag

Idag har jag varit ledig och då passade jag på att åka ner på stan och shoppa lite kläder! Jag köpte ett par svarta jeans/byxor på Lindex, en svart mönstrad kjol och ett lila linne på H&M. Så kul när man hittar saker man gillar för det händer nästan ALDRIG. Till barnen kan jag hitta precis hur mycket som helst däremot men idag fick dom inget alls :)

I går shoppade jag också :) Ett par fyndbyxor för 49,50 på Kappahl + en BH och ett par trosor. Sen hittade jag ett par schyssta, svarta läderstövlar på Din Sko. Roligt, roligt.

En hårfärg blev det också. Dags för lite färg i den grå vardagen!

Den här ska hamna i mitt hår ikväll :)


Grått och utlottning

Idag har det varit många olika nyanser av grått. Ljusgrått, mörkgrått, halvgrått, helgrått ;)
På förmiddagen hade jag trevligt besök av kära mamma som passade lillskruttan medan jag var på möte rörande en av de boende på mitt jobb. Det blev ett jättebra möte som tur var!

Resten av dagen har jag försökt scrappa men jag har inget flyt i det jag gör. Det blir inte alls som jag tänkt mig så nu la jag bort alla grejer till en mindre grå dag :)

Jag känner mig så himla grinig och less idag. Måtte det bli soligt nån dag så man kan tanka lite energi! Snart ska jag göra ett ryck och fixa iordning lite kvällsmat för om en dryg timme ska jag åka och jobba. 18-21,45 idag. Vab halva passet. Amanda är feberfri idag iallafall så imorgon ska hon till förskolan igen. Hoppas jag :)

Missa inte denna utlottning förresten! Ni hittar den här:


För att få in lite mer positiv anda i detta inlägg tänker jag lista lite favoriter jag har just nu :D

Tv-serie: Scrubs!! - Helt gaaalen serie och jag skrattar så jag gråter emellanåt.
Musik: Forgive me med Leona Lewis, Poker Face med Lady Gaga, Hot n' cold med Katy Perry, Sober med Pink
Film: Get Smart (2008) - ROLIG!!
Mat: Tacolasagne - skulle kunna äta det 5 dagar i veckan!

Vad har du för favoriter just nu?

Jobb å jobb å VAB

Helgerna jag jobbar består verkligen av enbart jobb. Jag varken hinner eller orkar göra något annat. Idag har jag iallafall trotsat vädret och tagit med 2 av de boende ut på promenad. Två korta promenader o snöregnet. Skönt ändå att komma ut lite.
Jag har hoppat på en jätterolig utmaning via Scrappiz. Man fick se en svartvit bild på alla majblommor genom åren och då skulle man välja ett årtal och senare skapa ett valfritt alster i de färgerna som majblomman hade det året. Jag valde 1975 och idag fick vi se färgbilden. "Mina" färger att skapa efter är ljusgrön och röd. Det kan absolut funka! Jag är jättesugen på att sätta igång genast men får allt snällt hålla mig till tåls tills imorgon.

Amanda är fortfarande febrig så hon ska vara hemma imorgon. Snälla mamma ställer upp och är med henne på förmiddagen då jag har ett viktigt möte. TACK!! Sen är jag hemma med VAB tills F slutar. Då åker jag och jobbar några timmar. Det är ett pusslande när de är sjuka, barnen. Oftast går det att lösa hyfsat bra som tur är.

Nåja, det var en kort uppdatering från jobbets dator. Dags att återgå till matlagning och andra bestyr. Ha det gott och HEJA SVERIGE!!! (Bandyfinal)

23 januari och problemlösning

Vad gör man om byggjobbare för en massa oväsen och stör filmtittandet? Jo, man flyttar närmare TV:n ;)


Vår TV invaderar oss!

Hjäääälp, vi blir invaderade ;)

Hihihi, detta har jag roat mig med ikväll. Lekt med kameran!

Mungiporna nere

Ja, det kan man lugnt säga. Här hemma är det total katastrof. Amandas dans börjar ikväll och hon har haft nedräkning de senaste dagarna. Men vad händer... jo, hon vaknar med feber och huvudvärk. Förkyld är hon också och hon är så grymt besviken!! Stackars liten!! Som lite plåster på såren fick hon frukost på sängen. Favoriten rostad smörgås med marmelad och så varm O'boy till. Men glad är hon inte eller vad säger ni?

Skissutmaning på Scrappiz

Just nu pågår en skissutmaning på Scrappiz där man ska tolka denna skiss:
Skiss ritad av Ulwa

Det har jag gjort och så här blev resultatet:


Så se till att skapa efter skissen nu så jag får se din tolkning. :)

Just nu går jag lite på tomgång här hemma. Det är så mycket att ha i huvudet både hemma och på jobbet så jag får liksom inget gjort riktigt. Har ingen ork till något annat än de absolut viktigaste måstena... Nåja, det är väl bara att gilla läget och ta det lite lugnt ett tag eftersom hela kroppen skriker det. Jag går in i lite vinterdvala ett tag ;)

/Milla i dvala


Sötis


Första testbilden

Okej, så här är det. Ja, jag har en bra kamera i Nikon D70. Vi har haft den i 4 år nu och jag kände att jag vill uppgradera mig. Utmana. Få större möjligheter. Nu MÅSTE jag verkligen lära mig min Nikon D300 som är bra mycket mer avancerad än D70. Men vilka fantastiska möjligheter det finns med denna kamera! Jag skulle vilja ta semester en vecka och bara fota, fota, fota. Jag älskar den redan fast jag kanppt hunnit testa den. Här är ingen automatik utan nu får jag minsann jobba för en bra bild. Kul! När jag lyckas ;)
Här är ABSOLUT första testbilden. Vilkn detaljrikedom! Vilket djup! Vilka färger!! Vilken UNDERBAR kamera! (Har jag sagt det redan?)
Denna bild är tagen inomhus i dåligt ljus.... Wow...

MangaMilla

Jag hittade en rolig länk hos Badanka där man kan skapa sin Mangatar... hahaha helkul!
Så här blev jag. Hihi... vet inte om jag tycker det är sååå likt...
 

Sen vill jag bara säga att jag har världens absolut gulligaste man!! Han har köpt en Nikon D300 åt mig/oss. GISSA om jag ska lusläsa bruksanvisning och pilla på en superduperkamera hela kvällen!!! ÅH vilka foton det blir. Vilken kvalitet! Jag tror jag är kär!

Tandlös son och äntligen helg!

Min son och hans mjölktänder...jisses. Första tanden han tappade lossnade då han och en kompis brottades. Kompisen A brottade loss framtanden med sin panna *S*. Nummer två och tre var ganska harmlösa och så kommer då nummer fyra som tappades idag.
Sonen spelade innebandy ute (låter knasigt, jag vet) på fritids och då skjuter kompisen C ett hårt skott och Colin får innebandybollen rakt på tanden (såklart inte meningen)... Poff så var tanden ute... Det gjorde ont och blödde och han ser lite lätt misshandlad ut, stackaren :( Men hur tusan lyckades bollen hamna PRECIS på tanden? Rätt otroligt.
Alla tappade och utslagna tänder är mjölktänder iallafall :)
Sonen mår efter omständigheterna bra och ser fram emot ett besök av tandfen inatt.


Själv har jag jobbat idag. Känner mig fortfarande ganska krasslig och det blev inte bättre av att det är en misstänkt magsjuka på jobbet. Hujeda mig, låt mig INTE ha blivit smittad! *Gnor in ännu mer handsprit på händerna*.
Nu är jag ledig ikväll och imorgon sen jobbar jag på söndag. Ikväll ska vi slappa, mysa och umgås! Och mumsa lite nötter!!

Trevlig Helg!!

Atjoooo och bloggodis

*Snörvel* Jag sitter vid datorn nu igen och bara surfar runt. Hos Pappersvinden hittade jag en trevlig BLOGGCANDY som man inte får missa. Dekorationer i ljuva vårfärger!

Jag har varit sååå lat hela eftermiddagen! Inte mycket vettigt har blivit gjort. Men himla god kvällsmat gjorde jag iallafall! Korvgratäng med krossade tomater (med basilikasmak), matgrädde, purjo och majs. Kokt pasta och sallad till. Mmmmmm.
Nu ska båda barnen stoppas i säng och snart därefter mamman och pappan. *Gääääsp*

God Natt

Tidig morgon...

... vaknade och kände mig helt förstörd...ont i kroppen.. rivigt i luftvägarna och ont i huvudet. Shit, tänkte jag och kollade tempen... 36,4!! Hallå där... kan man ha feber åt "fel" håll eller? Nåja, det känns lite bättre nu men jag är rätt hängig. Det blev ingen träning idag som jag egentligen tänkt. Vågar inte det. Men däremot blev det ett besök på Ikea (efter jobbet) där jag köpte 5 vaser :) 2 såna här: (bild från Ikea.se) Samt 3 mindre vaser. Så nu blev det fiiiint i mitt vardagsrumsfönster.

Sen hämtade jag kidsen och släpade med dom till postens utlämningsställe där jag hade ett brev att hämta ut. Det var mitt sponsringskit till en skiss på Scrappiz som jag ska tolka *Wiiiiihhh* Så roligt!!! Jag vill genast sätta fart men först ska jag klara av lite vardagsbestyr.
Kanske borde jag kasta ut granen också... eller vad säger ni? Det är verkligen hög tid ;)

Översteg

Världens stoltaste 7-åring har under januari lärt sig att ta översteg när han åker skridskor...


Idag börjar jag 14:30 och slutar 19. Jättebra tid att jobba tycker jag för då hinner jag hem och pussa på barnen innan de somnar!!
Nu ska jag göra ett ryck och städa lite här hemma. Sen ska jag scrappa. Tråk först och det roliga sen :)

Sovmorgon!

Idag sov vi ända till 8, Mandisen och jag. Skönt! Ändå fick jag väcka henne. Hon var väldigt trött idag men på ganska bra humör. Vi har inte haft så roliga mornar annars med en donna som varit arg, tvär och sur. Ett sånt där läge där det inte går att gåra rätt. Hon är så bestämd och har ett sånt humör vår lilla tös. Fast hon är så galet gullig och go för det mesta som tur är. Jag kan inte låta bli att fundera hur hon blir som tonåring bara... Eller vänta, DET vill jag inte tänka på *S*. Tur att det är långt dit. Än så länge är hon 5 år och vår lilla prinsessa :)

Jag har fått en FINFIN utmärkelse från
Joggemia, leamon, Cornelia och Morfen. TUSEN tack tjejer!!



Detta är "kriterierna" för denna award:
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta,
inte upptagna av utmärkelser och själviskhet.
Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Man ska också skicka vidare awarden till åtta stycken.


Det är jättesvårt att välja för jag har massor med favoritbloggar jag besöker. Men här kommer det iallafall.
För det första ger jag tillbaka awarden till er 4 tjejer jag fick den av. Ni inspirerar mig enormt med era bloggar och ert skapande!!

Vidare ger jag den till:

Pillan - För att du på ett härligt och lättsamt sätt delar med dig av din vardag och ofta får mig att le när jag läser din blogg!

MOE - För dina underbara alster i en stil jag verkligen gillar. Och för alla dina härliga inlägg om litet och stort.

SannaF - En mysig blogg med fina foton och snygga alster.

Petra/Paradise - En underbar blogg med URSNYGGA alster och inlägg som skrivs på ett härligt sätt. Jag blir alltid glad när jag läser hennes blogg!

Måndag igen

Dagarna går och nu är det måndag igen. Idag är det jag som inspirerar med en LO på Forma Hantverks blogg.
Så här ser den ut. Fotot är lite mörkt men det får gå.


Måndag innebär att snickarna är tillbaka på taket. Jisses vad dom jobbar! Idag tycker jag lite synd om dom (fast dom väckte oss 07:10) för det blåser och småregnar. Kan ju inte vara skoj att stå där uppe i det här vädret. Men å andra sidan kanske det är bättre än kylan och snön för nån vecka sen?
Nåja, det finns ju ett slut och ett tak blir det :)

Idag har jag varit och tränat. Ett baspass fick det bli. Med en, för mig, ny ledare. Hon var kanon. Passet kändes lite tuffare än ett par av de andra baspassen och jag var riktigt svettig efteråt. Kul!! Nästa pass blir nog medelpass, jag tror jag pallar det nu. Man kanske skulle testa nya lokalerna på Rocklunda också.

Nu när jag kommit igång med träningen så blir det automatiskt en hälsosammare kost också. Hemgjord räksallad till lunch och smoothie till frukost i morse. Känns bra! Jag ska absolut inte banta för det behöver jag inte men jag ska inte äta fika/godis och sånt i veckorna utan i så fall unnar jag mig något på helgen. Ingen dricka i veckorna utan kolsyrat vatten eller vanligt vatten. Ingen kvällsmacka utan en frukt osv. Ska jag äta macka så äter jag hårt bröd.

Nu ska jag äta klart för sen är det jobbdags till 14:00.

Bye bye

under my umberella ella ella eh eh eh

Två skönsjungande tjejer (Amanda längst bak) djupt koncentrerade på Rihannas "Umbrella". *Haha* Så himla söta!

Fredag och scrap

Idag jobbade jag 7-12 så jag var uppe innan snickarna kom hit och dundrade *Asg* Det kändes bra. Fanns inte en skymt av dom kl. 6:40 när jag brummade iväg. *Fniss*
Klockan 14 hämtade jag gosungarna och gick till skridskoplan där de åkte till 15:20. Så himla skoj att de gillar att åka skridskor. Sen hemåt med mina barn och en kompis till dom. Nu har tjejerna kört Lips på 360 en stund . De är så söta när de står här med blinkande mikrofoner och ylar :)

Snart ska jag fixa klart kvällsmaten, öppna en flaska vin och njuta av att jag är ledig i helgen.

Men först ska ni få se min senaste LO.

Trevlig Helg!!


10 favoriter

Så här i början av ett nytt år är det många som listar sina favoritlayouter mm från året som gått. Här kommer mina 10 favoriter, utan inbördes ordning.





















Bank bank bank

Jag behöver ingen väckarklocka längre. Snickarna är punktliga och väcker mig strax efter sju :) Med tunga steg drar de fram sina brädor på vårt tak för att släppa ner dom på taket med ett ljudligt "DUNS". Jag kan inte annat än skratta åt eländet och vara glad för dom är lediga  i helgen ;)

Idag snöar det ute. C skulle ha pulka med sig till skolan idag och ha utelektion i pulkabacken på förmiddagen. Lyxigt värre. Jag ska dessvärre snart hämta honom för ett besök hos tandläkaren. Han ska få sina permanenta tänder bak i munnen inplastade. Det låter lite creepy men tydligen är dessa tänder vanligtvis väldigt ojämna i början och då lägger de plast över dom som skydd.. Nåja, 45 minuter skulle det ta.

A skulle i sin tur ha med sig skridskorna idag och är just nu ute på skridskoplan och åker med sina dagiskompisar. Hon var grymt nöjd med detta :) Stackaren har fått tillbaka sin envisa hosta igen och hostar halvt ihjäl sig direkt hon går ut eller sen in från att ha varit ute. Vi får väl se hur det går. Hon är pigg annars så jag hoppas det ger sig. Hon ville ju absolut inte vara hemma när det stod skridskoåkning på planeringen :) Men jag sa till dom att ringa annars om det blir jobbigt för henne. Jag ska jobba idag så vi håller tummarna att hostan ger sig.

Så där ja, då var det dags att ge sig av igen då...
Senare ska jag fota min senaste layout också.

Ha det bra!! /Milla

Bryskt uppvaknande!

Strax efter sju i morse vaknade jag av ett högt skrapande. Jag hoppade högt i sängen men kom strax på vad det var... Snickarna som ska bygga om våra platta tak till sadeltak... Gissa vad de gjorde...
DE SKOTTADE SNÖ PÅ VÅRT TAK! Ni kan tro att det lät!! Vi har sovrummet på övervåningen... Efter nästan en timmes oväsen gav jag upp alla försök att sova och stapplade upp.
Nu har de gått vidare i byggandet till... jaa.. det dundrar och låter och hela skärmen hoppar här. De spikar väl men det låter, och känns som de använder slägga *Asg*.

Jag tror bestämt jag måste hitta på något idag för här kan jag inte vara fram till 15 då jag börjar jobba. Då blir jag nog galen (I-landsproblem, jag vet).
Tränade gjorde jag ju igår så då är det kanske legitimt att shoppa idag då? *HiHi*
Eller sno mannens Mp3 och stänga in mig i pysselrummet kanske :)

/Milla, som planerar dagen....

Yes!!

Jag har varit iväg på årets första träningspass på Friskis och Svettis! Jag är igång! TACK mamma för sällskapet. Vi får se till att det blir snart igen!
Annars har det varit en ganska händelselös dag. Jag har jobbat och städat... Som vanligt med andra ord. Hur sjutton blir det så stökigt hela tiden? Vojne vojne ;)

Något skoj är iallafall att en tjejfest är inbokad i slutet av månaden. Det ska bli jätteroligt att få fnissa, dricka vin och dansa!! Tack Pillan (och Catte) för inbjudan!

Sen en liten undran... jag har läst här och där om dessa SVEA mössor. VAD är det för märkvärdigt med dom. Snälla förklara för mig. Jag fattar inte?

Nu blir det TV-zappa en stund. Imorrn är det skola och dagis igen för barnen och vardagen gör entre i vårt hem :) Skönt med rutiner på sätt och vis fast det är ju alltid skönt att inte ha massa måsten.

Natti natti /Milla

Pulkaåkning

Idag har jag och världens sötaste tjejer åkt pulka minsann. Roligt men kallt :)

Kallt som tusan

Å vad händer då? Jo, bilar vägrar starta. Tydligen så deppade batteriet i min bil ihop totalt av nattens kyla så idag finns inte mycket liv i vår lilla röda. Nu hade detta inte varit någon större katastrof om jag inte lovat skjutsa mamma på morgonen. Hon ringde nämligen smått desperat med en bil som inte startade *s*. Vem kunde ana att inte heller min bil ville vara med på noterna. Ja, ja, inte mycket att göra. Vi får hålla oss hemma idag. Kanske kan man passa på att pyssla lite.
Lilla A har gått och blivit förkyld. Hon snörvlar och låter lite hes. Jag har haft halsont ett par dagar och är också lite snorig. Det var lite roligt igår för P på jobbet tog med sig sitt PS2 och Singstar så vi ylade tillsammans med de boende på kvällen. Det var jätteroligt men min röst försvann helt i vissa tonlägen. Det kom inte ett pip, hahaha. Det kan tydligen vara skadligt att gala till Singstar. Men det var det värt. Idag är rösten tillbaka igen. Svenska schlagers är ingen hit med hesa stämband. Hehe. Men de boende gillade det iallafall :)

Nä, lite frukost kanske? Mannagrynsgröt till barnen och kaffe och smörgås till mamman :)
/Milla

Fridfull

Här är årets första LO. Mönstrade papper från Forma Hantverk


Snart dags att åka till jobbet igen. Känner mig inte tipp topp idag så jag hoppas jag piggnar till så jag orkar.  Imorgon är jag och barnen lediga.
Termometern visar 14 grader kallt idag... BURR säger jag...
Hoppas ni får en trevlig söndag.

Glädjor och annat

På plussidan:
Min LO "Vinterpicnic" är med i senaste numret av Scrapbooking mm.
Jag har äntligen köpt stämpeln "Hedge Delivery" från Penny Black. Sååå fin!
Jag är frisk
Solen skiner
Barnen är sams

Minus:
Det är just minusgrader.. -9 grader men känns som minst 15 grader kallt.
Mitt alfabete till QK som jag beställde var slutsålt. Buhu.
Jag jobbar hela helgen med start i eftermiddag.

Nåja, det är ju helt klart plussidan som vinner. Vilken tur. :)
Jag ska snart ta familjen på en liten shoppingrunda innan lunch. C vill spendera pengar på Toys´r´us för nu har han sparat ihop 500:-. Vi får väl se om det blir något inhandlat. Han kan bli lite velig när det väl kommer till kritan. Han är ganska sparsam av sig.
Jag behöver köpa nya kläder också men det får vänta tills familjen inte är med för sånt gillar bara flickorna i vår familj. Killarna får nästan utslag av klädaffärer. Jag å Manda däremot kan spendera en halv dag med att kolla på kläder. Och handla :)

Jag har en rykande färsk DT-Lo ligger och väntar också men den visar jag en annan gång.

Kramelikram /Milla

Förresten!! Missa inte skissutmaningen som du hittar på
Scrappiz Bloggen. Jag är med i skissteamet där. Vinnaren får ett pris från Pappersvinden!! Så se till att skapa nu!

Toodilooo

1 januari 2009

Jaha, då var det dags att vänja sig med att skriva -09 då. Det brukar ta några veckor innan jag har ställt om mig :)
Nyårsafton var jättetrevlig. Vi var bjudna till våra grannar och vänner. Till förrätt bjöds vi på Toast Skagen och till varmrätt fick vi
Cevapcici med klyftpotatis, fetaoströra och Ajvar Relish. Det var såååå gott!! MMMMMM
Vi fick kladdkaka med pepparkakssmak till efterrätt sen och den var också supergod! Sen spelade vi spel allihopa. "Så det kan låta- junior". Jätteroligt spel som verkligen passade alla i familjerna.
Sen vid 12 var vi såklart ut och smällde raketer. Så fina så. Däremellan hann vi med ett par vändor på sångspelet LIPS på 360 också. En väldans lyckad kväll!


Idag har jag tagit mig ut på en promenad i solskenet. Det är ju så frostigt och fint ute :)