Frissan

Jag har lääänge behövt gå till frissan men det har hela tiden prioriterats bort. Nu kom jag äntligen iväg. Ville behålla längd men få bort det tunga håret och det lyckades hon verkligen med.
Här kommer förebild och efterbild.


Sälen

Vilken skidresa vi haft. Varmt, skönt och knappt nån vind. Strålande sol 2 dagar och mulet en dag.
Jag är ingen älskare av slalom men min familj är ju det så jag gör mitt bästa. Små fina nybörjarbackar gillar jag ;)
Vi åkte med Micke, Nina och Linnea och delade storstuga med dom. Jättemysigt har vi haft. Vi har åkt i Högfjället, Hundfjället och sista dagen Lindvallen.
Alla ställena var bra men jag föredrar Hundfjället tror jag :)
Lite skador blev det också.. Jag ramlade och tog emot mig med armen. Aj! Fast det gick bra. Sen fick Fredrik en ankarlift på ögonbrynet och gick sönder... 2 stygn och en snygg lila blåtira ;) Tur i oturen att han hade hjälm.
Annars har det varit en toppenresa även om jag föredrar stranden och en solstol ;)


Lockar

Locktången blev verkligen en hit hos Amanda och hon passar galet bra i lockar. Måndag morgon innan skolan skulle håret absoluuuuuuut lockas och vad gör man inte när bedjande ögon tittar på en ;)


Ledig helg

Jag uppskattar verkligen mina lediga helger med familjen. Inga krav, inga måsten. Såååå skönt!
Igår kväll stack jag till gymmet en vända medan Amanda var på disco. När jag kom hem hade jag sån energi att jag städade huset, haha. Swapp så var det klart. Älskar såna energikickar! Är så grymt effektiv då :)
Jag har shoppar lite också förresten. Pillan tipsade om halva priset på småel och jag fyndade en plattång till mig och en locktång till Manda. Locktången var grymt bra! Plattången har jag inte testat så mycket än men den verkar schysst.

Idag är Colin på bandyparty/avslutning på Rocklunda. De skulle spela mot äldre tjejer ;)
Manda har bästa Tilde här och mellolåtarna dånar om och om igen. Till slut flydde jag ut på altanen med en kaffe. Riktigt skönt i solen faktiskt!
Lite senare ska jag ta en promenad, det får bli dagens motion. Men först ska jag njuta av solen och tystnaden... Och kaffet :)