Livet i 180...

Dagarna bara rusar fram. Våren är här, nästan iallafall. Jag ser fram emot att kunna ta fram en tunnare jacka och slippa mössor och vantar på barnen. Jag längtar efter grusfria cykelbanor. Jag längtar efter snöfria gräsmattor!
Vi har haft otroligt intensivt hittills i år och det har inte gett sig än utan det hopar sig fortfarande. Jag prioriterar, omprioriterar och försöker minska på "måstena". Det är lite tufft nu och orken finns inte riktigt. Jag är så otroligt glad att vi är lediga på påsklovet för det behöver vi verkligen nu. Vi är gäspande familjen som hankar sig fram.

Krocken kom verkligen i "fel" läge. Ja, det finns väl inget bra läge att krocka men jag har ju inte tid att leta ny bil nu. Dessutom är det så tråkigt att lägga pengar på en bil! Är det okej att köpa en gammal "häck" och ta en sista minuten resa istället???
Men samtidigt vill vi ju ha en bil som tuffar på. Inget som ska lagas titt som tätt. Önskar man kunde anlita någon som kan välja ut den perfekta bilen enligt våra önskemål. Hahaha, kanske vore en affärsidé!
Nåja, det är bara att bita ihop och fortsätta leta bil...
Förlåt, det här blev lite negativt men ibland vill jag bara stanna upp och vråla STOPP! Nu vill jag ha lugn och ro!
Ge mig vår! Låt oss hitta en bra bil! Låt oss bli friska från eviga förkylningar!
Så, nu har jag spytt lite galla. Nu känns allt genast bättre!!Rest in peace kära bil

Vi har nu fått besked från verkstaden och försäkringsbolaget och domen var hård... vår fina volvo kommer inte att lagas. Det skulle bli attans dyrt att laga den och då löser F-bolaget ut den istället. Känns lite vemodigt, den har fungerat så klockrent!
För dom som inte vet vad jag pratar om så krockade jag för en vecka sedan. En bil skulle korsa min väg och svängde rakt ut framför mig och smällen var oundviklig. Ingen skadade sig som tur var. Jag var lite mörnultad och omskakad efteråt bara. DET var tur! Vår försäkring täcker kostnaderna (den andra föraren var vållande till olyckan). Himla skönt det iallafall!
Så här såg min bil ut efteråt:Lite plåster på såren är denna fina hyrbil (sprillans ny) som vi får disponera ett par veckor framåt. Attans vad man är beroende av bil när man är van med det!


Så med en viss sorg i hjärtat ska vi nu försöka hitta en ny bil som vi båda kan trivas med. Vi vill ha en bil med lite fart i... kanske blir det en ny V40 T4.. eller en V50... eller kanske en Saab? Vi ska inte ha någon stor bil iallafall utan gärna en i samma storlek som vår fina V40 (lite mindre kombi)! Tips mottages gärna.
Kör försiktigt!!

Milla har scrappat!

Jag fick ju härligt material från Forma Hantverk för ett tag sedan. Här är min senaste LO jag skapat med detta material.


Lite närbilder:Colin har scrappat


Snyggt! Eller hur!

You have my heart
Det är roligt med skare! Inte lika roligt för mamman som pulsade med snö upp till knäna ;)

Lördag

Bandyns dag, kalas, mys och melodifestival idag. Jag tänkte A och jag skulle gå på bio eller nåt idag medan C är på kalas men hon har ingen lust *S*. Så kan det vara. Nånting ska vi hitta på iallafall. Vi ska inte vara hemma hela dagen, det har JAG ingen lust med ;)

Dagens bild får bli denna lilla soldyrkare ;) Visst ser han/hon ut att njuta!

halvfart

Ja, det sammanfattar oss ganska bra just nu. Vi är fortfarande förkylda, alla utom Amanda. Vi är trötta och lite slitna. Men glada! Det går ju mot vår. Snön smälter ju faktiskt även om det går sakta. Vi hankar oss fram. Nånstans hittar vi orken och farten igen :) Till dess passar vi på att mysa och gooosa!

Dagens foto 9 mars

Idag har jag jobbat nästan hela dagen. Men jag har i uppdrag att fota mina arbetskamrater så kameran hade jag med mig. Så en del av min kollega får bli dagens bild ;)


Våren kommer!

Jag har vårkänslor! Solen värmer så underbart skönt! Jag har varit med en av de boende till tandläkaren idag och jag promenerade dit och tillbaka! (ca 3 km x 2) Jätteskönt var det! Jag är så glad att jag lämnade bilen hemma.
Nu har jag just ätit lunch, druckit kaffe och mumsar på ett par chokladbitar ur Paradisasken som minälskade man köpte till mig igår. Jag hade namnsdag igår :) Vi brukar inte fira så jag blev väldigt överraskad.
Så klart får det bli dagens bild idag ;)
Så det blir en stunds vila nu innan kvällspasset på jobbet börjar (fortfarande förkyld). Ibland lägger jag dubbla turer för att få fler hellediga dagar. Det är värt det.
Hoppas ni också känner att våren kämpar sig fram nu!! Ha en bra dag!

7 mars

Dagen har ganska nyss börjat. Jag unnade mig en sovmorgon och låg i sängen till strax efter 9. Jag är fortfarande ganska så förkyld men ändå lite sugen på att hitta på något. Vet inte vad bara. Jag tror jag sitter här en stund till med min kaffekopp och datorn ;) Söndag är ju vilodag = Slappa ;)

6 mars

En toppendag idag! Först mycket trevligt besök av min kära vän Karin. Det var längesen men underbart trevligt! Nu ska vi försöka ses oftare!
På kvällen fick vi besök av andra vänner och då blev det nya Lips Party Classics på Xbox 360. Skoj skoj!
Dagens foto får bli ett på mig som omväxling. Pratandes i telefonen... men jag fastnade på bild, hehe.

Ett foto om dagen nr. 4 och 5

Igår blev det inte av att ladda upp dagens foto så idag blir det dubbelt.

4 mars. Lillasyster Linda på besök och här sitter hon och leker med Amanda.


5 mars. Solen skiner, det droppar från taken och jag har vårkänslor trots kylan. Ljuset föll så härligt på mina dammiga vaser :)

Nyscrappat

Jag scrappar igen!! Så underbart. Jag hade nästan glömt hur bra jag mår av att vara kreativ :)
Jag fick ett underbart DT-paket av Forma Hantverk och här är den första LO:en!

Onsdag 3 mars

Mitt i sportlovet. Hostig son. Rastlös dotter. Hmmm, ingen lätt kombination. Vi hoppas på att Colins hosta är rejält bättre imorgon så kanske vi kan åka till Busborgen eller Luftkuddeland.

Idag har vi varit med A till tandläkaren, där hon fick beröm för sina tänder, och sedan var vi till Vallby Friluftsmuseum och barnen fick åka släde bakom deras fina nordsvenska häst! Mysigt! Solen sken och det var underbart! Fast sen började det blåsa och då blev iiiiiskallt!

Ikväll är det ridning iallafall. Till Amandas lycka!Förresten! Jag har ju glömt att säga att
Myamia kör ett projekt under mars. Nämligen ett foto om dagen. Jag är på. Ett foto om dagen ska jag väl klara!!

Projekt "Amandas rum - tillfixning"

Vi gjorde ju iordning och målade o tapetserade Mandis rum för ca 2-2½ år sedan. Men liten blir större och i takt med att leksakerna byts ut har behovet av den Expedit-liknande hyllan minskat. Vad hon behöver nu är plats och mysfaktor. Så in med en mindre djup hylla (Billy) och en mysig matta. Dessutom flyttade vi skrivbordet så att datorn kunde kopplas ihop med tv:n. Vi är inte klara än men har kommit en bra bit på väg!Som sagt, än är det en del kvar att göra men vi är på gång och Amanda är såååå nöjd!