Nu är det över...

...tiden på DC är slut *snyft*. Jag trodde aldrig att jag skulle känna mig så ledsen över att sluta på ett jobb!
Mina underbara arbetskamrater överraskade mig med ett underbart vackert silverhalsband som minne! Såååååå gulligt av dom, jag blev så otroligt glad och rörd.
Jag saknar dom redan!

Jag har drabbats av höstens (är den verkligen här redan?) första förkylning med ont i halsen och rinnande näsa. Jag känner mig allmänt krasslig och ynklig.
Hoppas jag håller ihop nu eftersom jag börjar mitt nya jobb imorgon. Det vore verkligen värdelöst att börja med sjukskrivning... Ikväll blir det massa naturprodukter som jag snart ska ta mig ork att åka och handla. Undrar om det finns något som hjälper nu när det redan har brutit (brytit?) ut. Annars får jag väl pula i mig massor med C-vitamin och vitlök och hoppas på ett mirakel!!!

Blandade känslor

Det börjar gå upp för mig att jag bara har 4 dagar kvar på mitt jobb innan jag ska lämna allihop! Det känns lite eländigt faktiskt. Det är ju så många jag tycker så mycket om och så alla brukarna... Oj vad jag kommer att sakna dom. Alla små saker som jag lärt mig att gilla, alla små signaler som jag lärt mig att tyda.
Nu ska jag börja om på ett nytt ställe med nya personer som jag ska lära känna. Det känns lite läskigt just nu.
Egentligen är jag jätteglad och positiv och tycker det ska bli hur roligt som helst men så kommer den där känslan krypande ibland. Vi är ju ett härligt gäng på jobbet! Det spelar ingen roll att vi lovar att hålla kontakten för det blir ju inte samma sak iallafall!
Lite vemodig idag...

Träningen har startat!

Jag har levt kalorisnålt en vecka nu och den här veckan (v.2) har jag börjat träna. Jag ska fortsätta äta bra mat och hålla nere kalorimängden på en lagom nivå så hoppas jag att jag ska bli av med extrakilona eller iallafall ombilda fettet till muskler *s* Två kilo har jag tappat hittills..

Jag är full av energi och jag är så förväntansfull inför mitt nya jobb som jag börjar på i september! ÅH så skoj det ska bli! Att starta upp ett nytt boende och lära känna nya människor. Det känns jättepositivt.
Liiite tråkigt förstås att lämna mitt nuvarande jobb efter 1½ år men det är ju trots allt ett vikariat... dom tar ju slut nån gång!

Nu blir det en kopp te och en smörgås med tv:n inställd på PRISON BREAK!!!! Wihooooooo!!!!!

Regnet det bara öser ner...

Äntligen har regnet kommit! Det behövs ju så väl och nu när vår semester är slut så gör det inget alls att det vräker ner.
I går började jag hålla igen med godsaker och onyttigt. JAg har lagt på mig under sommaren och trivs inte alls med det så nu ska 5 kg bort!! Jag går ut hårt och lever kalorisnålt som attan första veckan för att komma igång!

1 september börjar jag på nytt jobb! Det är en privat gruppbostad som ska starta upp och det ska bli såååå skoj!!! Äntligen en anställning och inte vikariat!

Scrapaddicted anordnade cybercrop i helgen på Scrappiz men jag hann inte vara med så mycket. Däremot fick jag massa inspiration och det är ju skoj bara det!!
Här är min senaste LO:

ledsen i ögat

Orsa

Vi har haft 4 härliga dagar i Orsa Grönklitt där vi bott i en mysig liten stuga. Vi har varit på Tomteland, i Björnparken och kikat på underbart vacker natur!!

Stugan
Vårt hem under 4 dagar
Utsikt
Underbara vyer

Bada
Härligt bad i lilla Rädsjön

Tomteland
Tomteland i Gesunda, Mora

Möte med tomten
Amanda kikar förundrat på Tomten

Trollen
Trollen

Sagofe
Sagofén Amanda

Plocka blåbär
Stora skogar med massor av blåbär!

6 augusti

Jag har ett nytt objektiv till min Nikon D70!!! Ett AF Nikkor 50 mm f/1.8D. Man kan ta underbara porträttbilder med det. Min älskade man köpte det åt mig i födelsedagspresent (puss älskling).
Tyvärr är mina barn inte alls samarbetsvilliga när jag vill fota dom utan de ser oftast ut så här:

Colin

Imorgon åker vill till Orsa Grönklitt där vi har bokat stuga i 3 nätter. Vi ska besöka björnparken och ta en tur till Tomteland i Gesunda. Men mest ska vi bara mysa och umgås!! Sista semesterveckan innan vi återgår till rutiner igen.
Jag ser fram emot vår lilla resa såååå mycket!!!  I Orsa ska vi dessutom kika på Helvetesfallet och Storstupet och jag hoppas på att kunna ta massa fina foton på den underbara naturen!
På återseende på torsdag.


1 augusti

Jahapp, så var det augusti då. Tiden går så fort!! På fredag är jag dessutom enligt siffran ett år äldre *s*. Då blir det tårta minsann!!

Jag har pysslat! Fast med annat än scrap. Jag har tryckt Colins namn på en tröja. Jätteskoj och det blir ju faktiskt riktigt snyggt! Jag beställde från
Glada grodan. Amanda ska också få sitt namn på en tröja men jag har inte fått tag på nån bra tröja än bara.
Så här blev det:

Colins tröja