Forma Hantverk igen

Jag har gjort en LO också till Forma Hantverks tävling "Härliga Färger". Jag tycker fotona har just Härliga färger så inspirationen infann sig.

image466

För övrigt ingen större förändring på oss sjuklingar. Vi har fortfarande lite feber, hostar och snörvlar men det känns ändå som det håller på att vända. Vi har inte så mycket ork bara. Tur att jag har min scraphörna *s*

Onsdag 27 feb

Här är det fortfarande sjukt. Både C och jag har feber och är förkylda så det blir en lugn vecka.
Här är en LO jag knåpade ihop igår.

image465


Hälsning från Texas

Min kära mor, Berith ringde precis och lät hälsa att allt var fint! Flygresan hade gått bra och de hade sovit gott inatt. De har ca 20 grader varmt idag (kl är 9:11 där) och de ska iväg och shoppa Cuttlebug till mig idag *wehoooo*.
Have a nice shoppingday mom!!
I LOVE YOU!

Tävling hos Forma Hantverk

Forma Hantverk har en tävling, "Härliga Färger" som pågår till 29 februari. Jag blev inspirerad och gjorde detta kort:

image464

Skissutmaningen v.8

Så skoj!! Min LO är publicerad på Swe Scrapbook! Då kan jag visa den även här.

image463

Ny layout

Jag har fått färdigt 2 LO:er idag och här är den ena.

image462

Ledig måndag!

Åh så skönt med en ledig dag! Nu ska manda och jag sätta oss och pyssla lite.

C har fortfarande feber och en otäck hosta men har sovit bra inatt. Jag däremot har hostat massor inatt och gav upp sovandet till slut. Tillbringade en timme vid datorn med en kopp honungsvatten mellan 4:30-5:30. Sen kunde jag sova nån timme. Det kan alltid vara värre! Nu ska jag inte klaga mer ;-)

Idag är min kära mor och hennes man på väg till Texas. Jag hoppas dom får en underbar semester med massa härliga upplevelser. Det behöver dom! Det ska bli sååå roligt att se fotona sen!

Nu ska vi belamra köksbordet med pysselgrejer! Härligt va!?

Ha en bra dag! Uppdaterar med pyssel senare.

Falsk krupp

Finaste Colin är sjuk. Igår kväll fick han feber (förkyld) och tidigt i morse vaknade han med krupp. Stackars lille skrutt! Han fick ju nästan panik eftersom han inte fick luft. Bästaste pappa satt med honom tills det släppte och nu, efter alvedon och diverse annat så är han med i matchen igen. Liggandes i sin säng, rosig om kinderna. Lille sötisen. Manda ligger strax intill och övervakar *ler*. Hon är så söt och tar hand om alla som är sjuka.

Själv sitter jag med morgonkaffet och laddar för 13 timmar på jobbet.  Imorgon är jag ledig så då hoppas jag hinna färdigt 2 LO:er jag håller på med. Colin och Mandisen får pyssla heeela dagen med mamma imorrn ;-)
På återseende!

/Milla, trött idag


Fredag

Idag är det fredag! Jag börjar få hopp om att min eviga förkylning faktiskt håller på att släppa greppet om mig. Efter att ha mått rätt risigt i några dagar känner jag mig nååååågot piggare idag. Jag tror det håller på att lossna. *hoppas*
I helgen öppnar
Stämpelhuset ny butik här i Västerås. Jätteroligt! Jag jobbar egentligen hela helgen men har lyckats få ledigt halva lördagen så då ska vi dit och kika jag, Mandisen och mamma.

Idag på morgonen har jag bytt gardiner i köket. Jag hittade ett par jättefina grön/beiga vepor på Hemtex som passade helt perfekt. Så nu är det lite vårkänsla. Jag längtar så efter sol och värme! Amanda blir lika besviken varje morgon över att sommaren inte är här ännu. Det är svårt med tidsbegrepp när man är 4. Hon har väntat på sommaren sen nyår...
"Varför kommer sommaren sist" säger hon, sötisen!

Imorgon är det bandyträning för Colin igen. Han fullkomligt ÄLSKAR bandyn! Så här ser han ut i full mundering.
Våran tuffa bandykille!
image460

image461

Trevlig Helg!

LO efter skiss

Här finns en snygg skiss som jag inspirerades att skapa en LO utifrån.
Det här är också en av de 3 LO:erna jag skapade igår. Med tema gamla foton. Och kolla, kolla, jag har använt BAND. Det är inte ofta!
image459

Snabbscrappardag

Idag har jag gjort hela 3 LO. Alla tre i lettersize. Jag utmanade mig själv att scrappa lite gamla kort som varit liggande ett tag. Jag valde kort från 2001 då Colin var en liten skrutt. Två av LO:erna är till utmaningar och får inte visas här ännu.
Den här kan jag visa. Fotona är såna där röriga, färgglada foton som är sååå svårscrappade. Jag har dragit mig länge för att scrappa dom. Jag har medvetet valt bort dekorationer.
Tänk att min prins varit så här otroligt liten *s*
image458
Mönstrat papper från Imagination Project, rubrik: QK Biography, text: MM Magnetic Stamps Providence

Ny vecka och nya kort

Tjohej! Ny vecka igen! Vart tar dagarna vägen. Just nu bara rusar dom fram känns det som.
Amanda fick magsjuka natten till fredag och fyy tusan så dålig hon var!! Hon kräktes i 12 timmar... kraken! Sen vände det iallafall och nu är hon med i matchen igen. Hoppas bara det är samma bacill som jag och C redan haft.
Lite pysseltid har det blivit i helgen eftersom vi mest hållt oss hemma. Jag och C har byggt ihop alla hans lego-byggsatser. Skoj, skoj! Sen har faktiskt jag fått några stunder i pysselrummet också och knåpat ihop 3 kort. 2 kan jag visa här.

Här är ett kort utan titel. Det kan vara bra att ha. Stämpeln är en av de nya hÄnglarna. Jag valde att ta upp det turkosa i det mönstrade papperet (syns mer på riktigt) . Kul med lite annorlunda färgkombination.
image456

Här är ett grattiskort tänkt till en yngre kille. Planen är att skriva namn och datum i de små tagsen som hänger ner från blomman. Stämpeln är en hÄngel från sommaren 2007.
image457

Tack till er som tittar in här i min blogg. Det är så roligt att läsa era kommentarer och få veta att ni inspireras!!
Det gör mig glad!

Bubbelplast

Tjoho!! Hur kul som helst att stämpla med bubbelplast. Har du inte testat? Gör det!! Ta en bit bubbelplast, kladda på lite akrylfärg på bubbligaste sidan och stämpla på ett papper. Blir hur läckert som helst! Sen är det bara att skölja av plasten och spara till nästa gång.
Så här blev mitt första försök:

image455

Snart Alla hjärtans dag!

2 nya kort kommer här. Jag har varit effektiv och använt samma papper till flera kort på sista tiden. Undrar varför jag inte gör så oftare?
För övrigt har jag fortfarande ont i halsen men mår rätt bra ändå! *peppar peppar*
♥♥♥

image453
Stämpel: Penny Black

image454
Stämpel: My heart stamps for you

Måndag

Helgen på jobbet har varit kanonbra! Det har gått i ett men det har känts bra. Trött är jag ju förstås men eftersom vi haft mer att göra har helgen gått fort. Jag har hunnit med lite extra också, precis som jag planerat. Roligt.
Dessvärre har jag åkt på en förkylning. Ont i halsen, hostar och snorig. Det ena efter det andra *s*. Nåja, jag kommer vara frisk som en nötkärna till sommaren! *tro*

Idag börjar jag 15 så innan dess ska jag slappa lite, handla och ta en stooor bloggrunda! Jag har lite pyssel på gång också, får se om jag hinner med det idag.
Mina hÄnglar kom i förra veckan *love* men då gjorde jag den hemska upptäckten att mitt EZ-foam är slut!! Jag kan inte stämpla med dom... Liiite dålig planering kan man säga. Ska försöka få tag på ett ark nu i veckan. Jag är ledig tors-sön så då SKA jag ha lite pysseltid minsann!!

/Milla, lätt förvirrad

Positiv Torsdag

Natten till onsdag åkte jag på kräksjuka, hujeda mig! Nåja, jag var däckad hela dagen igår och vaknade pigg som en mört idag! Jag och barnen har varit ute i 2 timmar på eftermiddagen. Så jätteskönt!

Imorgon är det åter till jobb, skola och dagis. Skönt. Det känns till och med helt okej att det är min jobbhelg! Kanske vi hinner pyssla lite i brukarnas lägenheter. Fixa lite extra liksom. Det vill jag. Rensa lite...

Nu ska barnen strax plockas upp ur badet och sen ska vi fixa spagetti och köttfärssås till kvällsmat.

Trevlig Kväll!!

Ny layout

Den blev klar minsann!! Här är mitt senaste alster:

image452

Tisdag

Idag är A på dagis igen. Jag känner mig något piggare med är rätt snorig. Idag ska jag köra ett lugnt pilatespass här hemma tänkte jag. Lite försiktigt. Vill ju inte tappa nu när jag kommit igång!!

Jag scrappar för fullt. En dubbel-LO. Det har jag inte gjort på evigheter. Jag har kört fast litegrann så den får vila nån timme innan jag ger mig på den igen. Jag hoppas den blir klar idag.

Nu blir det en stor kopp kaffe och läsa VLT.

Ha en bra dag och krya på oss alla sjuklingar! Verkar som om många är drabbade nu.

Snörvel

Jag och Amanda är fortfarande krassliga. Idag är jag hemma med VAB. Ska försöka hinna pyssla lite. Amanda kikar på film just nu, snörvlar och hostar men är vid gott mod.
Jag har ingen ork... kallsvettas vid minsta ansträngning... urjobbigt. Men jag ska sluta klaga *s*. Vilket väder det är idag!! Solen skiner så vackert på den lilla snö som ligger på backen. Så vackert!!

Den här veckan väntar jag med spänning på post från
hÄnglar! Jag kunde inte motstå frestelsen att beställa 2 av de nya sötnosarna! Sambeställde med mamma så 4 nya motiv dyker upp i lådan snaaart. Det svåraste var att välja för alla nya hÄnglarna är ju alldeles ljuvliga!! Medan jag väntar på mina ska jag spana runt i era bloggar på alla vackra saker ni skapar!!
Förhoppningsvis kommer en pysselrelaterad uppdatering här under dagen ;-)

Kramkort


Jag har faktiskt gjort ett kort idag! Ett kram-kort för snart är det ju Alla Hjärtans Dag. Jag har använt Pysselmyrans underbara Mus-stämpel. Den är så söt!! Jag valde färgerna brunt och rosa. Älskar den kombinationen!

image451

För övrig mår jag rätt kasst idag. Det svider/bränner i hals och näsa, huvudet känns tungt och jag är matt i kroppen. Hoppas det inte är influensa på G... Har kurerat med Echinacea och håller tummarna!

Fredag 1 februari

Hej å hallå..fredag igen. Det har varit en körig vecka med jobb, möten och sjuk son... känner mig trött ikväll. Tyvärr så blir det ingen helledig helg nu heller för mina kära kollegor är sjuka. Jag jobbar lördagem-kväll... känns rätt trist faktiskt eftersom jag sett fram emot en helg med familjen. Jobbar ju min ordinarie helg nästa så... Men vad gör man. *suckar lite och tycker lite synd om mig själv ;-)*

Idag har jag varit med Amanda till dansen. Hon är så duktig och tycker det är så roligt. Hon har bytt grupp sen förra terminen och är nu lite yngre än de flesta men det fungerar jättebra! Skönt! Det är ju inte lätt att få tiderna att stämma med våra jobb *s* Ett evigt pusslande.

Jag har faktiskt pysslat lite men det är inte klart att visa upp ännu. Kanske blir det en stund över på söndag. Jag är sååå scrapsugen!!

Ingen träning har jag hunnit med i veckan.. eller jooo, i måndags körde jag aerobics hemma. Annars har det blivit 2 promenader men inget gym. Men jag är glad att jag hunnit röra mig iallafall.

Ikväll blir det mys vid tv:n med godis för en gångs skull! Mums!

Trevlig Helg!!