Kameran avdammad

Japp, så är det. Har inte fotat på 2 månader nästan men häromdagen (innan magsjukan) tog jag fram den ur sin gömma ;). Har verkligen saknat fotograferingen och redigeringen men kameran behöver in på rengöring så det är därför det varit lite antiklimax med fotandet. Trist med en fläck mitt i alla bilder.. SUCK. Jag är lite kass på att få såna där trista saker gjorda ibland... måste liksom komma till en punkt när jag får tummen ur helt enkelt ;)
Nåja, här är lite smakprov på mina senaste bilder.

Ner som en pannkaka...

Besöket hos sjukgymnasten var bra. Tydligen beror mina ryggbesvär på mitt bäcken som är lite rörligt efter sista graviditeten. Bara att träna precis som jag trodde. Men jag ska jobba med de djupliggande magmusklerna istället för de stora magmusklerna. Det krävs viss teknik men med lite koncentration ska det nog gå bra ;)
Träningen går bra och jag är faktiskt iväg kontinuerligt.
Tyvärr så blev det platt fall natten till igår när jag drabbades av magsjuka. Fyyyy vilken otäck åkomma!! Fick inte i mig något annat än vätska på hela dagen igår ända tills min kloka man gav mig lättsaltade potatischips. Dom kunde jag knapra i mig och fick lite energi. Mår bättre idag men har ingen ork och ingen aptit. Blir till att vila och återhämta sig nu.
Amanda är lite hängig hon med och är hemma med mig så förmiddagen har hon ägnat åt läxläsning. Jag är helt slut. Hehe. Vila nuuu.
På återseende utan magsjuka snart ;)


Vardagskarusell

Livet snurrar på i full fart och det är bara att hänga med. Jag jobbar, tränar, äter, umgås med familjen och ibland sover jag ;)
Träningen får mig att må sååå bra! I love it! MEN lite motgångar har det tyvärr varit också. Sedan flera veckor har jag haft ont i svanken och det strålar ner i ena benet. Vissa dagar gör det galet ont. Fast jag blir bättre när jag tränar. Nu börjar det trots allt bli riktigt besvärligt så jag har bokat tid hos sjukgymnast och på fredag ska jag på massage :) Hoppas det hjälper :)
Sedan fick jag dessutom en muskelbristning i magmuskeln förra veckan. Det gjorde väldigt ont men som tur var gick det över relativt snabbt :)
Men det är förhoppningsvis behandlingsbart så jag är snart helt på banan igen :)
Förutom det är livet bra. Längtar väldigt mycket efter våren och sommaren.