Sommar!!

Det är fanastiskt skönt när den svenska sommaren slår till! Underbar värme och ljuvliga kvällar. Tänk om hela somrarna kunde vara så här! Vilken dröm. Vilken energi man skulle få.
Vår sommar kommer bestå av mycket ponnytid för vi sköter om världens sötaste Trollet ca 2 dagar per vecka. Till lilla frökens stora lycka. Det är en lyx att kunna ge henne det och jag njuter av varje sekund (nästan) vi är i stallet och jag ser hennes glädje.


Midsommar var trevlig och lugn. Vi åt grillad, färsk lax i goda vänners sällskap och vi busade med barnen och hade väldigt kul. Vi körde rugby, kubb och lite fotboll. Rugby är farligt, jag har ont i skinkan idag, hahaha. Aj aj. Men det var det värt. För visst är det härligt att få busa och leka ibland :))
Imorgon ska det bli finväder så jag hoppas på att få lapa lite sol. Å kanske göra liiite nytta också ;)

Måndag hela dagen

Idag lämnade jag Amanda på ridläger 8:00 och ska hämta henne 12:00. Har var så pirrig igår kväll så hon kunde nästan inte sova. Idag var det så pirrigt så bara halva frukostgröten gick ner ;) Men väl framme på Myrby så var all nervositet som bortblåst och hon strålade som en sol! Ut i hagen och hämta in Stickan tillsammans med de andra tjejerna och ridläraren, Maria.
När hon stod i boxen och borstade Stickan så tittade hon på mig och sa: "Ska du inte gå nån gång?" Hahahaha. Så då åkter jag :) Jag är rätt säker på att hon har jätteskoj!!

Förra veckan var jag och barnen till
Kungsbyn och åkte traktor och vagn in i älgarna och hjortarnas jättehage. Det var jätteroligt fast jag tycker det är för dyrt att gå in. 60:- för vuxna och 40:- för barn. Det är för mycket för det är inte så mycket djur. Själva åkturen med traktorn var däremot prisvärd :) Förhoppningsvis får de dit lo och varg till nästa år och då känns det kanske mer värt pengarna.
Vi såg kronhjort och älg.




Nu ska Colin och jag ta en sväng själva innan vi ska hämta vår Mandis. Trevlig Måndag!

Aroscupen

Nu har Colin och hans lag haft sin första match i Aroscupen. Efter en jämn och tuff match förlorade de med 1-0 mot snabbfotade IK Fyris. Men de kämpade bra och gjorde en jättebra match!! Nu lite slappa innan det är dags för nästa match i eftermiddag.

Colin var lagkapten.


David i full fart.


Colin skjuter hörnan.

Hästtjejen

Här kommer en liten bilduppdatering om vår lilla hästtjej.


Stickan, the one and only ;)
HÄR kan du se en liten film när Amanda hoppar Stickan. I galopp :))


Amanda på Ior.


Så här hittade vi söte Musse innan ridturen... Lite tjött ;)


Musse piggnade snabbt till som tur var ;). Denna gång bar det iväg ut på slätten/åkern för lite hoppning. Jätteskoj!
Alla foton fotade med mobilkamera. :)
(C) Milla

Hej å hå

Vaknade utvilad och pigg i morse. Sååå skönt med sovmorgon!! Åt frukost med barnen och PANG så fick jag tväront i magen. Så där panikont när fosterställning är enda tänkbara läge. Kallsvetten rann och jag började allvarligt fundera på Akuten...

För att göra en lång historia kort så tog jag mig iväg till farbror doktorn iallafall som klämde och kände och konstaterade att det troligtvis inte är fara för mitt liv ;) Smärt gör att man känner sig vääääldigt sårbar!!
Hem igen med order om att inta Movicol i 3 veckor framåt.... No comments!!
Förb.... mage!! Den har liksom alltid något i beredskap åt mig. Med tanke på att jag har diagnosen Colon Irritable (Ibs) i botten så är den väl extra känslig. Hå hå jaja.. Nu är det iallafall bättre men INTE helt bra. Urk säger jag!

Nåja, om vi ska bortse från min tråkiga mage så lunkar livet på här hemma. Barnen njuter av sommaren och idag har jag knappt sett skymten av dom. Ute och leker med kompisar från morgon till kväll! Så härligt!


Flugträngsel i liten blomma ;)

Skolavslutning

Idag var det då äntligen dags för skolavslutning. Fina barn och vackra sånger och så lite tal av rektorn. Precis som det ska vara. Inget långt tal var det heller :)
Nu är det sommarlov!!
Så här fina var mina älsklingar på sin skolavslutning.

Idag ska vi mysa och slappa. Imorgon är det jobb och fritids som gäller.

Avslutningsvecka

Den här veckan har båda barnen avslutning i skolan. Sen är det sommarlov. Såååå skönt! Fast vi jobbar ju ett tag till så hellediga blir ju inte barnen heller. Men det blir inte så många tidiga mornar iallafall :))
Dagarna går!

Foto: (C) Milla
I helgen har vi hunnit med att olja altan och även utemöblerna. Grymt skönt att det är klart. Nu ska vi bara få ordning på takanslutningen, fixa hängrännor och glasa in. Men före det ska förrådets vita eternitskivor målas och det har min man beordrat mig att göra imorgon ;) Föreningen står för färg och roller så det är bara att måla och sen langa vider till näste målare :)
Nu ska jag ta mig en kopp te och en liten macka innan jag ska sussa min skönhetssömn. Natti natti!

Goda grannar

Idag tog vi en tur mot hufvudstaden och hälsade på våra före detta grannar, numera vänner ;) och blev bjudna på ljuvligt god mat. En jättehärlig dag!! Grabsen lekte och lekte och lekte. Man kan nästan tro att de saknat varandra litegrann :))


Söta kissekatten ute på spaning


Grillmästare Mozaffar i farten


Fina Sanna!


Fantastiskt god mat!!


Finaste älskling!!


Aram och Colin :)

När vi kom hem så gjorde vi ett ryck och oljade altanen. Shit vad bra det blev! Bildbevis kommer en annan dag :) Nu säger jag natti natti!

Ljuva Juni

Underbara varma dagar. Mys och bus! Åh, vad vi njuter!! Vi försöker verkligen ta vara på våra lediga stunder nu!