Ny LO


Här är den andra LO:en jag gjort till temat "foamstamps/magneticstamps" i Scrappizbloggen. De är ju så himla användbara men man glömmer dom så lätt. Så ta och damma av era foamstamps och magnetstämplar och skapa!

Utflykt

Idag har vi gjort ett par ärenden i Sthlm och på hemvägen tog vi vägen förbi Grönsö och strosade runt i den mysiga slottsmiljön där. Vi mötte upp mormor och morfar där och det är alltid lika populärt hos barnen :) Myyyys!


Nu sitter barnen i badet, sen ska vi göra pizza. Det blir en tidig kväll i kväll. En hemma-myskväll med familjen :)

Träningsvärk..aj aj

Vi har grävt bort sista gräsmattan på baksidan samt rensat bort alla växter och stenar. Jag har träningsvärk av allt grävande och jobbande *asg*. Gymmet, släng dig i väggen - trädgårdsarbete is da shit!
I onsdags hade vi en supertrevlig kväll med ett par grannar vi inte umgåtts med innan. Våra döttrar leker tilsammans. De har också semester så vi bjöd in dom på ett spontant glas vin... som blev fler och slutade med en helkväll och massa Lips-sjungande. Sååååå himla roligt! Hur barnen kan sova trots sjungandet är en gåta å andra sidan :)

Idag håller vi på och grejar hemma. Det är en del som ska fixas och så håller jag på att tvätta. Det är ett evighetsprojekt.
Nej, nu ska jag kasta ut 3 stimmiga barn från Colins rum. Solen skiner... eller det regnar ju inte iallafall så uuuut med dom. Japp, så är det.

Äntligen semester :)

Japp, 4 veckors ledighet med min underbara familj! Vi ska fixa, rensa, greja, umgås, mysa och sola... Hihi. Förrådet ska rensas och städas och baksidan (trädgården) ska fixas. Vi har massor att göra men vi SKA slappa också ;)
Här är 1 LO jag gjorde till Scrappizbloggen för ett tag sedan.
Tema Foamstamps och Magnetstämplar.



Dags att sätta lite fart. Det är perfekt städväder :D

Onsdag 15 juli

Jag har visst lite semester från uppdatering av bloggen. Och mer frånvarande kommer jag att bli när hela familjen är lediga för då ska vi ta vara på tiden tillsammans :)
Det har inte hänt så mycket heller. Jag har köpt ett par nya skor och börjat springa... Sprungit 2 dagar i rad nu och igår blev det hela spåret utan att stanna...  2½ km sprang jag. Jag är grymt stolt för jag har inte fixat att springa förut. Men med bra skor och en schysst sportBH fungerar det!! Såklart blev det prommis till och från spåret.

Barnen har sovit hos kompisar inatt... Ska snart ringa och höra om de vill komma hem (troligt *s*) men jag kanske kan locka med att åka och bada :D. Solen skiner ju faktiskt.. Undrar om man kanske kan få sällskap av nån trevlig vän...
Jag och F blev ju barnfria igår kväll då och vi passade på att bege oss till Kajens café och åt en smarrig pastasallad tillsammans. Mysigt!! Det är så härligt där nere vid vattnet :D

Medan F har nedräkning till semester har jag lite ångesträkning inför kommande jobbhelg... jag vill inte alls jobba.... Men efter helgen har vi ju iallafall 4 lediga veckor allihop :) (Jag har varit ledig sen förra helgen)

Jag har faktiskt scrappat en LO också... nästan färdig. Bara lite småfix kvar. Sen ska ni få se *s*

Den här veckan är vi marsvinsvakter åt sötaste Piff och Puff. Det tycker barnen är jätteskoj. De är ganska coola faktiskt :) Fast det är inte så tokigt att lämna tillbaka de små djuren sen heller ;)

Nähä.. nu längtar jag massor efter mina barn!!!

Ösregn!

Det vräker verkligen ner idag. Det blåser massor också så jag håller mig nog inne hela dagen. Kan ju alltid passa på att städa, tvätta, redigera foton och kanske scrappa lite... det har stått still på scrapfronten sista veckorna. Men idag är jag faktiskt lite sugen.
Barnen är hos kompisar och stackars F jobbar... nu har han nedräkning till semester. Nästa vecka kvar att jobba, sen så!!
Härom dagen svarade jag på en annons på blocket om en 20" cykel. Det var trasigt styre enligt annonsen och hon jag pratade med berättade att cykeln var gammal och sliten men hel. En Monark. Jag och A åkte och kikade, hon hade begärt 100:-. Men när vi kom  dit så mötte hon oss och sa att vi kunde få cykeln om vi ville ha den. Den var rostigare än hon mindes... så vi tog emot den och tänkte att vi kan ju kolla om den går att fixa iallafall.
Så här såg den ut:


Vi tvättade, skruvade fast styret - som inte var trasigt - smorde lite här och där, pumpade däcken och voila: En fungerande cykel. Det är såklart en hel del fix att göra för att få den i bättre skick men Amanda är såååå glad och lycklig!!
En alldeles lagom cykel!!

Möklinta

Idag har jag, Anna och mina barn varit på utflykt till Möklinta där jag växte upp. Åååh vilken nostalgi!! Vi var fram till vårt gamla hus och fick tom komma in och titta... sååååå roligt att se!!
Fast när vi bodde där såg det rätt så annorlunda ut. Hela den låga delen till vänster på huset är tillbyggd flera år efter att vi flyttat.


Vi åkte in till samhället också och kikade på villan vi också bott i.


Och affären...


och mysiga, mysiga Hällsjön där jag badade hela somrarna!!

UNDERBAR DAG!!!! Tack syster!

Sommar, ledighet och utflykt

Jag älskar utflykter! Barnen är inte lika förtjusta men bara vi kommer iväg brukar det bli jättebra. Så blev det idag också. Regnet har hängt i luften hela dagen, det småregnar också mellan varven. Jag packade regnkläder så åkte vi ut till Kungsbyn direkt efter lunch. Där såg vi kor, grisar, hjortar. åsnor och shetlandsponnies. Det finns en rolig lekplats där också och barnen lekte rätt länge.
Sen åkte vi vidare ut till Ängsö och kikade i slottet och i kyrkan. Det har varit en toppendag! Nu ska vi åka till min syster och gratulera henne på födelsedagen :)

Åsna vid Kungsbyn


Traktor vid lekplatsen i Kungsbyn


Hjortar vid Kungsbyn


Spökkatten från Ängsö slott

Och bilarna rullar på...

Idag var vi ut till Skultuna messingsbruk och spanade på diverse vackra gamla bilar. Dessvärre började det regna nästan direkt men det blev en mysig utflykt ändå. Det finns ju för häftiga bilar.. och vilka detaljer! Man kan inte annat än låta sig imponeras.

Nu får vi snart besök av trevlig vänner och ska grilla lite gott och dricka lite gott till det. Härliga, härliga sommar! Vad gör det att det regnar, det är ju varmt och skönt!

power meet är i full gång. Vi kika

-40cbdda1fd8f4abfd67317f27a5dc64.png

Kolla varifrån!

power meet är i full gång. Vi kikade på finbilscruisingen igår. Mysigt!


härliga sommar!

75af61329ffcbaa5256a1cbc4b09c781.png

Kolla varifrån!

härliga sommar!