Lilla lockskruttan

I fredags eftermiddag hade vi besök av Anna och Agnes. Myspys. Hon växer så det knakar lilla skrotan, och håret med. Alldeles lockigt. Snart fyller hon 1 år och då blir det kalas :)
Finaste Agnes!

Just nu

Vilken helg... Känns som om den varit jättelång. Det har hänt så mycket. En del tråkigheter men även endel trevligheter. Tråkigheterna rör inte oss personligen men påverkar ju såklart ändå. Mina tankar finns hos de runt oss som har det tufft just nu! Kramar till er!

Finaste vännerna från Falun är här med oss denna helg och som alltid har det varit god mat, skratt och trevligt :)
Idag är det urtrist väder ute så vi har bänkat oss i vardagsrummet och tittar på Smurfarna. Mycket trevligt :)
Snart ny vecka. Life goes on.


Hopp

Äntligen bättre! Jag tror det måste ha varit min förkylning som gjort att nackspärren blev så besvärlig. Har aldrig varit ned om maken. Men nu är det mycket bättre iallafall. Tack och lov :)
Idag på morgonpromenaden träffade vi på Amandas klass ute i skogen. De var på utflykt. Mysigt :)
Gissa om det blev succé när Chicko dök upp, haha. Själv tyckte han nog att det var lite väl mycket barn på en gång men han var glad ändå.
Nu väntar jag besök sv mamma som ska dricka lite förmiddagskaffe med mig.
Sen vet i tusan vad jag ska hitta på. Ni vet den där rastlösa känslan... Är trots allt lite begränsad fortfarande. Datorn är ingen höjdare att sitta vid så tur att jag har iPhone :))
Det blir mycket promenader till Chickos glädje.
Imorgon blir det jobb igen och födelsedagsfirande minsann. Hoppas på tårta :)). Men det är inte jag din fyller år ;)


Torsdag

Jag älskar kyliga höstmornar när solen skiner och det är frost i gräset. Speciellt när jag har en liten lurvig krabat som gör mig sällskap på promenad och njuter lika mycket som jag. Underbart.
Denna j-a nackspärr tar udden av det hela tyvärr, det börjar iallafall bli bättre men tyvärr har natten varit rätt sömnlös. *gäsp*. Nån som sovit gott är Chicko som sovit hela natten i vår säng. Ett riktigt litet gostroll. Kommer bli väldigt tomt när han åker hem igen.
Nu ska jag tappa upp ett varmt bad och fortsätta kurera nacken.


Hundvakt

Vi är hundvakt några dagar den här veckan. Åt barnens farmor och farfars lilla hund, Chicko, Chiko hmmm undrar hur det stavas.. Nåja. Han är ett litet charmtroll iallafall och barnen avgudar honom. Mysigt med en fyrbent krabat i huset :))
Igår började jag känna mig stel i nacken och på kvällen var det illa illa. Nackspärr modell skitont! Natten har varit vidrig faktiskt. Inte mycket sömn alls och idag är det inte bättre. Försöker röra mig för att inte stelna till ännu mer så Chiko passar ju perfekt in i sammanhanget för han behöver promenader. Fick tyvärr lov att sjukskriva mig. Köra bil utan att kunna vrida på huvudet är inte att rekommendera ;)
Nåja, det ger sig förhoppningsvis på nån dag :) Pust.
Spikmattan är min bäste vän just nu. Smärtstillande hjälper icke. Nog klagat nu.
Härom dagen gick jag ett härligt paket från Forma Hantverk och jag har redan skapat endel inför Amandas kalas. Smakprov kommer här.


Födelsedag

Idag har det firats födelsedag dagen lång. Amanda fyller 8 år idag och hon är såååå lycklig.
Dagen började med frukost på sängen och paketöppning. Sen firades hon såklart i skolan. Barnen sjöng så Amanda blev generad :))
Sedan har vi bakat hallongrottor och dajmkaka och slängt ihop 2 tårtor på eftermiddagen. Gott gott. Släkten trillade in på löpande band och fikade och hade trevligt.
Nu har alla åkt hem och Amanda leker på sitt rum. Så fina saker. Hon är så glad. "Jag känner mig som en bortskämd unge" sa hon.,. Sötnöten ;)