Julkortstillverkning

Oj, vad jag har gjort julkort senaste veckan! Det är ju så fantastiskt roligt! Det trodde jag inte *s* Tändsticksaskar gör jag också för fullt!
Jag har till och med sålt några julkort och askar och det känns verkligen kul att någon vill betala för det jag har skapat!

Här är det senaste kortet. Jag laddar upp fler under morgondagen.

90104-113

Veckans skiss på Scrappiz

Jag har fastnat i skissutmaningar och tycker det är så himla roligt!! Jag som mest brukar bli stressad och få prestationsångest bryr mig inte ett dugg om det nu utan jag låter mig inspireras av skissen och sen kör jag! Idag känner jag mig dock lite "down" av en envis förkylning och mörkt, grått väder så valet av foton och färger är därefter. Det är viktiga foton trots att de inte är så bra, tekniskt sett, så scrappas skulle dom absolut. De är tagna utomhus en gråmulen och kall sista april i år.
kompisar

Ny version

Eftersom jag inte blev nöjd med LO:en "Delad glädje" så blev jag glad över Annas synpunkter i förra inlägget. Jag satte mig och pillade lite och nu ser den ut så här. Jag tycker det här blev bättre men kanske på gränsen till lite rörigt. Vad tycker ni? Ni får ursäkta den lite sneda scanningen, med streck efter "ihopstichningen".

Delad glädje ver.2

Cybercropen fortsätter

Jag har hunnit med tre sidor till idag. Det känns jättekul! Normalt brukar jag kunna bli lite låst och inte kunna scrappa fritt när det är tävling/utmaning men den här gången har jag inte tagit så hårt på att det är tävling utan bara scrappat på och låtit fantasin flöda. Det har fungerat bra den här gången och jag är riktigt nöjd med alla layouterna utom "Delad glädje" som jag inte rikitgt fick till som jag hade tänkt mig. Den duger ju ändå men planen i mitt huvud såg annorlunda ut...
Hur som helst har jag haft jätteroligt med scrappandet i helgen och det är ju viktigast!!!

Älskade Colin

Julgranspynt

Delad Glädje

Så en från igår som jag glömt ladda upp:
Höst

Lite nya layouter

Det håller i sig med inspirationen!!  Här är mina senaste sidor.

Efter veckans
skiss på Scrappiz. Ganska fritt tolkat.
fotbollsskola

Och så ett par layouter till Scrapbutikens cybercrop.

På 4 hjul

Blomma

Jag har scrappat...

Det har blivit några sidor under den senaste veckan och plötsligt kommer jag ihåg hur kul det är att scrappa!! Det är ju, som någon klok person sa, BALSAM FÖR SJÄLEN!!!!
Den här LO:en är inspirerad av
webmosterhelens fina "Äntligen här" i första numret av Scrapbooking mm.

julaftons morgon

Ett foto i timmen 12 november 2006

Ja, just det ja!! Det här glömde jag ju nästan bort att det var!! Kom på det efter lunch men det var ingen större förlust för förmiddagen tillbringades mest vid datorn.

Ca 14:00 sitter jag med foton i raw-format och fixar och trixar lite i Capture.
fotoredigering

14:55 är det dags för Colin och pappa Fredrik att åka till simskolan. Det är jätteroligt tycker Colin!
simskola

Vid 16:00 passar jag och Amanda på att ta ett bad ocgh fräscha till oss lite inför en ny vecka.
bad

Vid 17:30 är det dags att köra igång diskmaskinen.
disk

Vid 18:30 surfar jag runt och hamnar på Pappersbitens blogg... hmmmm den tävlingen kanske man skulle nappa på...
scraptävling

19:15 är det dags för lilla Amanda att sussa...Bä bä vita lamm, Poppe och Chicco är på plats. Vi läser "Morris badar".
gonatt amanda

20:00 Colin spexar framför kameran. Nu är det sängdags för honom också!
colin spexar

20:45 funderar jag på vilka kort jag ska använda till hösttävlingen...
foton

21:45 surfar jag på Scrappiz.... inget scrappande än alltså...
scrappiz

22:30 och jag fortsätter fixa med alla foton... jag börjar se ett slut!
bilder igen

23:00 Mannen spelar xbox 360 och undrar varför han blir fotat mitt i striden..
xboxmannen
Call of duty 3
...i Call of Duty 3...

Uppenbarligen så har jag suttit alldeles för mycket vid datorn den här dagen....

Så har vi firat vår lilla 3-åring i dagarna 3

Jaa, det är stort att fylla år minsann! Oj, vad paket Amanda har öppnat här hemma och vilka total lycka att få fira i tre dagar!
Firandet inleddes redan i torsdags med moster Anna som firade i förskott eftersom hon tyvärr jobbade hela helgen. Hon hade med sig bästaste Nalle Puhfilmen och ett jättefint armband.
90104-83

På självaste födelsedagen firade vi med massa paket på morgonen.
90104-84

Sen ringde mormor och vi fick en föraning om hur det kan vara att ha en dotter som pratar i telefon... jösses vad hon babblade, bytte hand och klämde till och med fast luren mellan kind och axel medan hon pratade *s* Var ska detta sluta? Small Bills tack!!
90104-85

Dagen efter (lördag) var det dags för lite seriöst firande som inleddes av mormor och morfar och det första stooora paketet.
90104-86
Det stora paketet innehöll en superhäftig sparkcykel i skinande blått.

Wow!!
90104-87
Mormor och morfar gav också ett underbart påslakanset och en servis i riktigt porslin till Amandas dockor. Mycket populära presenter!

Dagen till ära hade vi beställt tårtor efter amandas önskemål... men det blev inga rosa utan superfina röda istället. (rosa marsipanen var slut). Manda blåste ut alla ljuset i ett svep och var så nöjd, så nöjd!
90104-88

Amanda fördrev en stund med att rita av hela familjen. I olika färger...
90104-89

Sen kom faster Eva med ett gigantiskt paket och Manda blev lite avvaktande... vad kan detta vara?
90104-90
Det var en enormt stor och underbart mjuk Bolibompadrake som dessvärre inte fastnat på bild än... men han har en given plats i Amandas säng, där det knappt får plats något mer nu *s*

Eva hade ännu ett paket och det var godispärlor och band till att göra godishalsband. Jätteskoj... och gott!!
90104-91

Senare kom farbror Stefan och hans familj och hade med sig en fin "Trollzdocka" och L-Å och Pernilla med barn kom med superrolig Playdooh!! Amanda var så nöjd och glad!

Tack allihop!!!


Hipp hipp hurra!!

Idag är det Amandas födelsedag och lilla skruttan blir hela 3 år!! Hon väcktes med "Ja, må du leva..." , presenter och frukost på sängen och då blir man så här glad:

hurra

Tiden har gått så fort. Jag har svårt att förstå att hon verkligen är 3 år... mammas lilla tös.

Skissutmaning v.45

Den här veckan var det Sara som hade gjort skissen till Scrappiz veckoutmaning. Jag gillar verkligen hennes skisser och den här fick genast igång min skaparlust. Resultatet blev en höstsida med lite äldre bilder av Colin. Lite fritt tolkat men jag är nöjd med sidan.

Höst

Första snön...

...kom för några dagar sen och jag släppte ut Kurre som vanligt på morgonen... han tvärvände! Men det tog inte lång stund innan han var där igen och skulle ut, men attans!! Snön var kvar! Efter många försök och flera besvikelser vågade han sig ut i kylan. En kort stund bara för attans så kalla tassarna blev *s*
Har ni sett vår sötis!!
Kurre i snön

Tjohooo!!!

Jaa Tjohoooo skrek barnen i morse när de fick se att det snöat. Överlyckliga rusade de runt i snön innan vi gick till dagis, helt obesvärade av den iskalla vind som blåste på oss. Jag huttrade och tyckte det var rätt otrevligt ute men inte kidsen inte... ;-)
snömonster