Efter en hektiskt dag...

Idag har det verkligen varit fullt upp. Då är det skönt att sitta i soffan med datorn och bara slösurfa!
Vi har varit hos min älskade mamma och firat hennes födelsedag idag. GRATTIS igen mamma! *kram*

I brist på nya alster lägger jag in en LO jag gjorde för ett tag sedan.
image195
Tack och godnatt!


27 mars och våren är här!

Jag har vårkänslor!! Igår kände jag mig piggare än på flera veckor så jag rensade hemma, fixade lite i trädgården och var ute med barnen hela eftermiddagen. Så skönt!! Gissa om vi somnade gott på kvällen.
Barnen är så lyckliga för det har äntligen blivit sopat på gatorna. Gruset är borta och cyklarna rullar så bra. Jag får knappt in dom för att äta kvällsmat på kvällarna. Mmmmm vad jag älskar våren!

Idag har jag varit trött, jag vaknade med huvudvärk men den gick över efter lite vila och jag hann njuta av våren idag med.
Ikväll har jag jobbat. Jag trivs så fantastiskt bra på mitt jobb och ibland måste jag bara stanna upp och tala om för mig själv att det är sant! Jag har en tillsvidareanställning på ett jobb som jag älskar! Jag jobbar med underbara kollegor och fantastiska brukare. Jag är så lycklig!
Jag har en alldeles fantastisk familj som jag älskar ofantligt mycket! Jag har så mycket att vara glad över och det ÄR jag!! Tack mina vänner för att ni finns! Tack alla som läser min blogg och tack alla ni som kommenterar, det är så roligt att läsa!!
Stooooooor Vårkram till alla!

/Milla, full med vårkänslor!

Fabulous Fifties

Tycker det är dags för en uppdatering här. Med något trevligare än sjukdomar *s* Känner mig något bättre idag så jag passar på att ladda upp ett par kort jag gjort i förra veckan.
Jag har använt mina nya stämplar från "Pink Cat". Korten är ganska små, ca 9x9 cm. 50-talstema!

image194

image195

Åter till ryggläge ett tag! Sen hoppas jag att jag orkar pyssla lite på em. Är sååå sugen!!


Bihålor...

...där har det minsann satt sig en infektion... *suck*
Jag fick feber igen igår och har ont i hela huvet, bakom näsan och ögonen. Idag tog jag mig ner till läkaren som konstaterade att det har blivit en bakterieinfektion. Antibiotika och kortisonnässpray blev ordinationen, och vila.
Jag uppdaterar när jag känner mig bättre. Jag är inte helt sängliggandes men jag känner mig rätt kass faktiskt.

Ha det bra allihop och trevlig helg!!

18 mars

Igår åkte jag och en väninna på en liten resa till Örebro. Vi hade bokat hotell och SPA-behandling. Det har varit underbart! Vi valde lerinpackning med ansiktsbehandling och det var otroligt avslappnande och skönt.
Resten av helgen gick i slapphetens tecken. Vi shoppade lite men annars var vi bara lata, åt god mat och bara umgicks. Mina batterier känns välladdade nu och jag ser fram emot en härlig vår!!

När jag kom hem så var jag ju bara tvungen att snabbscrappa lite. Det blev en enkel LO till Amandas album. Inspiration från
Sketch This v 6.
image193

Lite pysslat

Jag har faktiskt pysslat lite idag. Jag känner mig mycket piggare även om jag fortfarande är rejält förkyld. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet igen. Skönt!

Här är ett bokmärke till Colin. Han älskar böcker. Just nu läser vi första boken i Harry Potterserien och han är helt fast. Han till och med VILL gå och lägga sig på kvällarna *s*
image191

Sen sen grattis-tag till kusinen som fyller 7 på lördag.
image192

SWE Scrapbooks Utmaning att använda foamstamps (v.8)

Ja, det nappade jag ju på direkt och min LO fick äran att pryda SWE Scrapbook också! Sååå roligt! Jag har totalt glömt bort att ladda upp den här bara, det var ju ett tag sen. Här är den.

image190

För övrigt blir jag sakta piggare men det har satt sig i luftvägarna så det är rätt jobbigt. Febern är borta men det är även all min ork... Jag kallsvettas så fort jag anstränger mig det minsta. Fortsätter att kurera mig!
Amanda är äntligen på dagis idag. Hon ville gå redan kl 7 i morse *ler* Sötis, hon har längtat efter kompisarna. Colin är hemma med mig. Han har sån hosta så han kan gott vila en dag till.

Utmaning

Nu antar även jag utmaningen...

REGLER: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Jag kramar alltid en kudde när jag sover. Dvs en kudde under huvudet och en att krama ;-)

2.  Jag gillar INTE fötter och vill absolut inte röra andras. Det värsta är nog en svettig, tubsockeklädd fot på ett vardagsrumsbord *ryyys*.

3.  Min käke knakar ofta när jag tuggar. Den har gjort det så länge att jag inte tänker på det längre. Ibland kan den låta riktigt högt...

4.  Jag har väldigt svårt att hantera rått kött och köttfärs. Gillar inte alls att ta i det. *ryyys nr 2*

5. Jag får nästan ångest när jag ska åka till ett nytt ställe där jag inte varit förut. Jag vill väldigt gärna checka dagen innan (minst) hur det ser ut med parkeringar, vägen dit, omgivningen mm mm. Jag är superfånig och kör inte själv helst. Då åker jag hellre buss/tåg. Larvigt, jag vet men jag kan inte hjälpa det *s*

6. Jag kan spreta jättemycket med mina tår *fnissar* Mamma sa alltid att jag är väldigt närbesläktad med aporna... Hmmmmm...

Jag utmanar ALLA som inte redan antagit utmaningen men speciellt:

Spooky
Moe
Sussaneb

Influensa...

Jaa, här är vi däckade i influensan. Amanda är på bättringsvägen, Colin ligger på över 39 sen natten till lördag och jag vaknade med 38,5 i morse. Ont i hela kroppen, hostar, snorar och huvudvärk.
På återseende ;-)

//Sliten Milla

8 mars

Jaa, vilken dag. Inatt vaknade min lillatjej med hög feber och huvudvärk. Troligtvis har hon åkt på influensan. Stackars liten! Idag har tiden mest gått till att försöka få i henne vätska och se till så hon har det så bra som möjligt. Nu sover hon en stund.

Igår fick jag klart en LO. Fotot på mina barn tog jag i somras på syrrans födelsedag. Amanda hade en ljuvlig klänning på sig. Tänk att ett foto tagit bakifrån kan säga så fantastiskt mycket.
LO:en är inspirerad av förra veckans skiss på SWE Scrapbook men jag hann inte klart i tid.

image189
Material: Bazzil, Rob & Bob Studio, QK Abigail, Fluid Chalk

Ännu en LO

Jag gjorde den här lo:en för en vecka sen men hade tänkt fota om den innan jag la upp den. Men det är bara att konstatera att så blir det inte *s* Här kommer den iallafall. Ursäkta det dåliga fotot...

image188

Den blev en favorit direkt! Jag blev riktigt, riktigt nöjd! Det är underbart när det flyter på!

Något mer som är skoj är att min vän 
Spooky ÄNTLIGEN uppdaterat sin blogg. Kika gärna in hos henne!

Mina dikter

Det är någon som påpekat att dikterna inte går att läsa så här kommer dom för den som är intresserad.  Jag skrev dom under 2000.  Låt dikterna stanna här.

"För en kort sekund"
Jag trodde jag hade glömt
Att minnena suddats ut
Men så fort du är nära
Känns allt precis som förut

Du försvann ur mitt liv
Lika fort som du kom in
För kort sekund
Var du bara min

Jag trodde det var allvar
Men allt var en lek
Och jag föll totalt
För dina kyssar och smek

Det är längesen nu
Men spåren finns kvar
Jag frågar mig varför
Men jag får inga svar


"Bara för en natt"
Jag kände mig ensam
Hade tappat allt hopp
Jag var så förvirrad
Ett lidande utan stopp

Plötsligt fanns du där
En tröstande famn
Jag grät och jag sörjde
Jag hade funnit en hamn

Men morgonen kom
Och allting tog slut
Jag är fånge i skammen
Hur hittar jag ut

Jag krossade ett hjärta
Jag skapade ett hat
Jag ville ha allt
Serverat på fat

Nu står jag ensam kvar
Det är mörkt och kallt
Brutalt har jag insett
Man kan inte få allt


"Kärlekens drömland"
I drömmarnas vackra landskap
Vandrar vi hand i hand
Ser hur solen sakta dalar
Långt borta i främmande land

En fågel svävar stilla
Högt uppe på himlen blå
Ett svagt ljus syns i horisonten
Och vi fortsätter sakta att gå

Vinden som smeker träden
Vågen som leker vid stranden
Du ser mig djupt i ögonen
Och håller mig hårt i handen

En kärlek så stark
Som inget rår på
Vi älskar varandra
Och det kan ingen ändra på

Cybercrop på Scrappiz

Javisst är det så!
Jag har inte haft så mycket tid att scrappa i helgen för vi har haft lite familjemys också. Igår var vi på bio med barnen. Vi såg På andra sidan häcken. Den var faktiskt jätterolig och barnen tyckte det var skoj att vara på bio. Idag har vi varit hos mormor och morfar och umgåtts. Mysigt!!
Lite har jag ju hunnit scrappa också förstås.

Kladd

?ventyr

dikter