Månadspaket

Idag kom månadspaketet från Pysselpunkten och precis som förra gången var det ett alldeles underbart och inspirerande paket!! Jag fick genast massa scraplust och lyckades avsluta en påbörjad LO. Den har legat halvklar i några veckor så det känns jätteskönt att den är klar och dessutom blev jag NÖJD!! Kan det bli bättre *s* Nu ska jag sätta tänderna i papprena från Pysselpunkten för de här papprena jag använde här har jag haft lääääänge.

Små blåbär

Barnen äter ostbågar och tittar på Disneykanalen så det kanske är lugnt en stund till. Sen ska Amanda nattas utan napp för andra natten... Puuuuh!! Igår var hon helt med på det men sen när vi läst saga och allt så ångrade hon sig och blev såååå ledsen. MEn vi kämpade på och hon sov gott iallafall. Det ska gå!! Hon behöver få bort den och hitta tryggheten i sig själv och i oss istället!! Dessutom blir ju tänderna så snea...
Hoppas, hoppas det går jättebra inatt!!
Imorgon bär det av till BUSBORGEN som belöning!!!

Ännu ett cybercrop är över...

Den här gången hann jag inte vara med så mycket. Jag fick två LO:er gjorda som jag haft i huvudet iallafall och det känns jättebra. Sen blev det en till som inte blev som jag tänkt mig men så är det väl ibland.
Jag har inget riktigt flyt i scrappandet just nu men jag hoppas det går över snart. Till dess ska jag försöka göra ett par scrapliftar och se om det hjälper!
Den här blev jag iallafall nöjd med.
Första leendet

Nu har jag börjat bli varm i kläderna på mitt jobb också. Det känns kanonbra fortfarande! Vi har börjat dela upp ansvarsområden och så hade vi första personalmötet igår. Det gick bra. Jag har verkligen underbara jobbarkompisar allihop!! Det är härligt!!

Äntligen scrappat!!

Nu har jag äntligen gjort en LO efter flera veckors totalblock!!
Jag fick stöd av min underbara mentor
Malena och här är resultatet:

sista april

Inget märkvärdigt men sååååå skönt att vara igång igen!! Papprena är Chatterbox och Bazzil.

Första veckan

...på nya jobbet har nått sitt slut! Första dagen var det massa information och sen hade vi helgen på oss att smälta allt. Sedan fortsatte informationen hela måndagen då vi även fick ut våra scheman (som inte var bra).
Tisdagen åkte vi ut till respektive gruppbostad för att fortsätta planering och iordningställning. Schemat fick hög prioritet så en del tid ägnades till det. När vi lämnat våra synpunkter tog en tjej från företaget hand om dom och jobbade fram nya scheman som vi alla är riktigt nöjda med. Kanonbra!
På onsdagen hade vi brand och larmgenomgång och sedan kom det möbler och montörer *s* Det var lite lyxigt att kunna sitta och planera medan två grabbar skruvade soffa, köksbord, stolar mm i en väldans fart (jag är rätt säker på att de gjort det förr *fniss*).
Torsdagen fortsatte med planering, kontakter med berörda och lite städning. Fredagen likaså.
Veckan har gått otroligt fort och har innehållit så mycket intryck att jag känner mig alldeles utmattad men såååå nöjd!
Jag trivs underbart bra med mina nya arbetskamrater och gruppbostaden är jättefin och ligger så himla fint alldeles vid skogen. Jag längtar tills på fredag när alla kommer!!
Innan dess har vi en vecka till med introduktion, besök och mera planering! Intensivt men skoj!

Nu ska jag ta en alldeles för sen fika och sen blir det sängen! Imorgon bär det av till Gävle för att bevittna bröllop!!