Lördag 15 januari

Ledig helg! Sååå skönt mitt i allt intensivt. Man behöver ett litet andningshål då och då ;-)
Snart börjar Amandas dans igen också. Hon längtar! Musik, dans och hästar. Det är livet för liten A (som anser att hon faktiskt blivit jättestor nu ;-) )
Fortfarande samma underbara humor och spontanitet. Hoppas hon alltid kommer ha den egenskapen. Idag i duschen så skulle hon använda den nya duschtvålen för första gången. Family Fresh, en svart flaska. Hon öppnar den, luktar och utbrister: "Den luktar ju karl!!" Hahaha, det lät så jäkla roligt! ;-)

Nu ska vi njuta av lite ledighet innan allt kör igång igen på måndag. Lite städning och tvätt ska jag fixa bara. Bort med smutsen och julen och fram med fräscht och vårigt ;-) För visst är det väl snart vår va? Längtar såååå!


Fredag

Vilka dagar jag har just nu. Allt sker på 2 veckor, hehe. Möten, jobb, tandläkare, träning och you name it ;-)
Idag har jag iallafall kört mitt första pass på det nya tjejgymet Curves som precis öppnat. Det kändes jättebra faktiskt! Jag gillar upplägget och det går snabbt och smidigt att träna. Inga krångliga inställningar på maskiner och personalen är närvarande och peppar och hejar på. Toppen faktiskt! Enda tråkiga är att mamma som skulle börja samtidigt har gått och halkat omkull i ishalkan och brutit handleden. Jättetrist! Hoppas det läker fort och bra nu!

Jag har redan planerat in de närmaste veckornas träning. 3 ggr/veckan ska jag köra så det är lika bra att planera in så det blir av. Men nu kallar möte och sedan jobb.

Trevlig Helg!!

Söt-Agnes

Januari 2011

December svischade förbi i raketfart och plötsligt var det nytt år. Fast december förde med sig många trevliga saker. Det bästa av allt var att det föddes en ny fantastisk liten människa. Lilla Agnes, min ljuvliga systerdotter. Kärlek vid första ögonkastet vill jag lova! Här är hon 5 dagar :-)


Julen kom och gick och nyår likaså. Vi hade gäster hemma under jul och nyår och det var jättetrevligt. Nyårshelgen spelade vi bort ;-) Xbox Kinect säger jag bara, hahaha. Träningsvärk och gapskratt.
Jag har ett träningsspel till Kinect också. EA Sports Active 2. Man har en personlig tränare som pressar en till sitt yttersta, hehehe. Jag har tränat 3 pass hittills och MY GOD vad det är jobbigt. Men det verkar effektivt för jag svettas och flåsar så nån nytta gör det nog. Dessutom är det faktiskt roligt :)
Idag fick jag boxas. Det var kul!! Här är en bild från nätet för hur JAG ser ut in action det får bara min familj se ;-)


Jag är numera en iPhone-nörd och har hittat en skitbra app som jag använder mig av. RunKeeper heter den och den kan via GPS mäta när jag är ute och promenerar. Skitbra! Då har jag ju koll på hur långt jag gått och hur lång tid jag tog på mig. Perfekt. Nu ska det bli ordning på soffpotatisen Milla!


Renovering av vardagsrum

Läängesen nu.... men det beror mest på att jag haft fullt upp med annat. Som att renovera vardagsrummet :-)
Här kommer lite bilder från renoveringen.
Vi satte renoveringstapet på alla väggar utom en där vi byggde ny vägg, isolerade och drog kablar i rör bakom väggen. Här är väggen mot grannen, en ny vägg på väggen ;)


Sedan spacklade, slipade och slutligen målade vi väggen svart innan tapetsering. I taket har vi byggt er nedsänkning och gjort hål för spotlights. Likadant mot den bakre väggen. Övriga väggar målade vi grå.


Av någon anledning slutade jag fotografera sen så jag har bara en halvkass bild tagen med min iPhone (med julgranen mitt i bild). Här är det mesta klart. Tapeten kommer från Midbec ur serien Serengeti. I love it! Golvet är ett laminatgolv. Väggarna är målade i en varmt grå nyans. TV-bänken har vi byggt av köksskåp från Ikea. Uppepå har vi lagt en bänkskiva, svart med aluminiumlist i framkant. Skåpsluckorna är högblanka, svarta men på bilden sitter skyddsfilmen fortfarande på. Elementskyddet har min händige man byggt och målat. Jag ska ta bättre bilder sen.

Fortsättning följer...