Vi längtar tillbaka...

...till solen och värmen på Gran Canaria.

Playa del Cura - en strand med massa stenar på ena sidan, där vi hittade massor med eremitkräftor.


Playa de Amadores - Vår strand med alldeles lagom stora vågor.


Playa de Amadores sett uppifrån, en bit utanför vårt hotell.

Fast hemma är inte så tokigt det heller. Idag tog jag ledigt halva dagen och var hemma och bakade pepparkakor med barnen. Mysigt! Det är en tradition för oss att göra det på första advent och nu blev det så även i år.
Hoppas ni haft en trevlig första advent!

Min glada nyhet!

Japp, så är det då officiellt. Jag är en av de nya medlemmarna i Forma Hantverks designteam! Jag är SÅ glad över detta! Tack Angela och Kristoffer för förtroendet. Det ska bli jätteroligt!

//Milla, som är lycklig trots att jag jobbar hela helgen ;)

P.S. Lite juligt i bloggen nu till första advent ;) D.S.

Hemma!

Nu är vi ganska nyss hemkomna från härliga Amadores på Gran Canaria. Vi har haft det heeelt underbart, kort kommer. Så kommer vi hem och jag möts av ett otroligt glädjande mail (ni får veta snart) och en hel hög urfina stämplar från Magnolia. Åh, vad livet känns härligt just nu!

Nu ska vi på simskoleavslutning. Hej å hå!

Lediga

Nu tar vi i familjen vintersemester tillsammans en vecka. Även bloggen får semester så det blir dåligt med uppdatering på ett litet tag. Ha det gott så ses vi snart igen!!

KRAM!! /Milla, som njuuuuter av lite semester och ledighet

Under tiden kan ni ju roa er med diverse bloggodis som finns både
här och där....
Det finns även hos Motivet. Kika in!

Ny LO och SEMESTER

Här kommer en ny LO från mig. Massor med glitter men det syns inte riktigt här.
Snart åker vi på semester!!! DET ska bli heeeeeeelt underbart!

Bloggcandy och nyklippta barn

Idag kom ett trevligt brev från Ulrika. Det innehöll ett fint kort och massa fina saker. Jag vann en utlottning på hennes mysiga blogg förut. Jätteskoj!! TACK!!


Igår lyckades jag få en tid till frissan med båda vildkottarna. C hade bestämda åsikter och blev kalasnöjd till slut. Det var så roligt att lyssna på honom där inne; "Nej, jag vill inte ha luggen så rak." och "Jag vill ha kortare" samt "Kan du klippa mera där på sidan" :) Till slut fick det godkänt iallafall. Han fick faktiskt bestämma helt själv...
A:s hår var slitet så frissan kapade mellan 5-10 cm. det är så härligt lättborstat nu!
Så här stiliga är dom nu. (Colin hukar på bilden)

Söndag kväll

Jobbhelgen är slut. Skönt! För att svara på Vickis fråga: jag jobbar på en gruppbostad med personer som har grav utvecklingsstörning.
Amanda är mycket piggare *peppar peppar*. Däremot vägrar C:s hosta ge med sig. Stackaren. Ingen feber men oj, oj, oj vad envis hosta han har :(.

Jag fick tag på Magnolia i fredags och vi kom överens om att jag skickar tillbaka stämplarna som jag fick felaktigt så skickar dom mig de rätta istället. Så allt ser ut att lösa sig och snart har jag de fina julstämplarna här. Åh, vad jag ska skapa då!

Imorgon är jag och barnen lediga och har en del att stå i.. försöka få tid till frissan åt båda bland annat. Skönt iallafall att inte behöva ställa väckarklockan imorgon!

Gääääsp! God Natt!

Besatt av brevbäraren...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

VINNARE WINNERS

24 september  112  Milla : Åh himmel så underbar!! Strumporna och förklädet/klänningen är ju ursöta!! Såååå fin!!

Så stod det i Magnolias blogg den 30/9 och jag mailade dagen efter. Så himla glad. Men.. inget svar och inga stämplar...
Sååå, igår ringde jag till Magnolia och frågade och de lovade att skicka dom till mig så snart som möjligt. De hade haft jättemycket att göra sa hon. Så nu hoppas jag verkligen att de kommer. De ser ju såå fina ut!! Alla nya stämplarna ur Christmas Collection! *läääängtar*
  edit: Jag fick brev från Magnolia idag, men helt fel stämplar...? så nu har jag mailat dom igen för att se om vi kan reda ut det. Jag vill ju ha de stämplarna jag vann i bloggen ;) Knasigt... fast credit till Magnolia för snabb respons!!

Nåja, här är iallafall ett par nya LO:er.
Den här skapad från
Veckans Skiss


Den här är utifrån novemberskissen hos Scraphuset.


Amanda fick feber i onsdagskväll så igår blev det ett besök till läkaren. De tog snabbsänka och lyssnade på lungorna men det såg bra ut. Skönt. Vi hoppas det går över snaaart! Ikväll startar min jobbhelg. Jobbar heldag lördag och söndag. Men på måndag är jag extraledig med barnen för då är dagis och fritids stängt.

Trevlig Helg!!


Lite nytt på scrapfronten...

Jag har varit hemma med Amanda ett par dagar eftersom hon har har en besvärlig hosta. Hon har haft fullt upp här hemma med sina nya leksaker hon fått i present så jag har fått en del tid till att scrappa. Det resulterade i dessa två LO:er.

Den här är från
Pappersvindens senaste skiss.


Den här gjorde jag från Pappersvindens skiss v.45


Nu har jag fått blodad tand så nu smiter jag ner i min lilla scraphörna igen. :)

Jaa, må hon leeeva, jaa, må hon leeva!!

Älskade, söta lilla gosegumsan! Grattis Amanda på 5-årsdagen!!
Idag firade vi dig med frukost och presenter tidigt på morgonen. Ikväll kommer släkten och grattar. Och igår var det barnkalas. 6 glada, busiga kompisar kom och stojade i 2 timmar. Lilla A var så lycklig och jag tror faktiskt alla hade jätteskoj!
En trött liten födelsedagstjej i morse.


Lite bilder från kalaset igår.

Look a like...


Mumsiga kakor!


Glasstårta med blommor på.


Hela kalasgänget busar med tutorna...:)


Gladaste kalastjejen!

Barnkalasdagen

Idag är det den stora dagen då lilla A ska ha 5-årskalas. Hon är väldans förväntansfull, lite pirrig och så glad så glad.

Här är en ny LO från mig. Jag har använt Formas underbara papper. Det är glitter på stjärna, titeln och på hjärtat i blomman. Punchinellan är röd.

Kort, halloweendisco och kalasförberedelser

Här är de sista 4 kortet till fars dag.







Idag har jag jobbat, varit till mormor och ätit lunch och fått bullar, tekakor och annat mumisgt med mig hem. Sen vidare till Toys och köpte födelsedagspresenter, till Rusta och köpte inslagspapper och snöre, hämtat Colin, slagit in paket, hämtat Amanda, fixat och ätit mellis, varit på dans med Amanda, dammsugit, plockat ur diskmaskinen, tvättat och hängt tvätt, ätit pizza, följt med Colin till discot och poppat popcorn till A.... Det har varit fullt upp idag :) Nu ska jag slappa!!!!

Trevlig Helg!!!

Bloggcandy

Gillar du nallar? Här finns en ursöt, handgjord nalle som man kan vinna om man har en gnutta tur. Kika in!

Ännu fler kort till pappor...

Jag mår bättre! Peppar peppar! Det måste bero på era goa "krya på dig"!! Tack!
Kortverkstaden pågår för fullt. Fick lite beställningar på kort till Fars Dag så det är bara såna jag bjuder på även dag :) Imorgon kommer det ännu fler.




Helgen närmar sig och då ska vi minsann fira vår finaste 5-åring! 2 discon står på agendan också, förutom kalaset :) Roligt, roligt. Kameran är laddad och vi med!

Kortverkstad

Jag har gjort lite kort de sista dagarna. Det är ju snart Fars Dag :)






Jag är förkyld. Kände igår på träningen att det brände i luftvägarna när jag blev andfådd. Idag har jag ont i halsen. Det är bara att hoppas på att det är snabbt övergående.
Nu är det dags att göra ett ryck här hemma innan jag ska till jobbet.
Ha en bra dag!!

/Milla

Halloween

I helgen har vi firat Halloween med goda vänner! Trevligt som tusan! Tack för en jättehärlig helg! KRAM på er!

Här är spindehäxan Amanda


Halloweenpumpa!


Spökträdet som vi pysslade ihop, jag och barnen.