Måndag 28 januari - lägesrapport

Vi har drabbats av förkylningsbaciller... det bränner i ögonen, svider i halsen och kliar i näsan.
Amanda uttryckte det då här:
"Mamma, jag har lite dåligt med luft" (Hon är täppt i näsan och lite rosslig)
Jag och Mandis är dom som känner av det än så länge. C och F mådde bra i morse men C har nyst endel i ett par dagar. Vi kurerar oss så gott det går!!

Träningen går bra. Jag gymar 2 ggr i veckan och kompletterar det med motionscyklande, promenader och min "Bodywork-dvd". Det har inte hänt så mycket med vikten (-1 kg) men jag märker förändring på kroppen och det är ju mitt huvudsakliga syfte. Bort med putande mage *hihi*. Konditionen har också blivit mycket bättre och därmed orken. Jag känner mig piggare (förutom just idag då ;-)

Jag jobbar hela den här veckan, har flera möten och annat inbokade så det blir ganska fullt upp. Jag är ledig nästa helg och det ser jag fram emot. Jag tänkte vi skulle hinna med lite här hemma då. Köket ska fixas lite med lampor och annat. A:s rum har jag grejat med sista veckan. Köpt ny matta, en hylla ovanför skrivbordet och en ny plansch till ramen. Det blev kanonfint!!

På tal om jobbet så har en ny brukare flyttat in nu i helgen, jätteskoj att det är fullt nu. Det är roligt och brukaren passar in så bra!!! *topp*

Nu ska jag pallra mig iväg på veckans första "möte" (ska följa en brukare) och sen vidare till jobbet... Slutar 20,45 ikväll.

Ha en bra vecka!!

Korttävling hos Landstoken

Just nu pågår en korttävling hos Landstoken. Det här är mitt bidrag:
image450

LO efter Scrapmoms skiss

Scrapmom har en tävling på sin blogg och jag tyckte skissen var inspirerande så den hoppade jag på. Här är resultatet, en LO till Colins album.
image449

Ett litet ord #1

Årets första LO!!

image448

edit: LO:en är till Amandas album

Dagens sötaste...

Idag sa Amanda så här:

"Mamma, om man älskar någon... då finns den i ens hjärta"

Så mycket visdom det finns hos en fyraåring!

You make my day

Den här fick jag av Joggemia! Tack, söta!!

image447

"Give the award to 10 people whose blogs bring you happiness and
inspiration and make you feel happy about blogland.
Let them know by posting a comment on their blog so they can pass it on.
Beware you may get the award several times."´

Jag ger den vidare till:

Spooky
MOE
Berith
Leamon
JennyS
Woopsie Daisy
Myamia
Landstoken
Ulrikaulrika
TinaJ

Första kortet i år...

Japp, äntligen har jag skapat något. Det blev ett enkelt kort med min nya stämpel, design Pappersvinden. Jag har färglagt med tildapennor.

image446

Måndag 14 januari

Vi har haft en underbar helg med goa vänner. I lördags var vi och badade på ett äventyrsbad och jag  och barnen åkte vattenrutchekana så det stänkte om det *tihi*. Roligt var det och barnen älskade det!

Jag var även in på Pappersvinden i lördags och shoppade litegrann. Det blev några papper, lite våriga blommor och 2 nya stämplar. Skoj! Nu ska jag bara hitta tiden skapa också.

Träningen tar en del tid nu. Jag går på gymet 2 ggr i veckan och utöver det tränar jag på motionscykeln här hemma + kör ett träningsprogram jag har på DVD. Det är mag och ryggövningar. Jobbiga men det känns effektivt. Jag är glad att jag kommit igång med träningen. Det känns verkligen bra!

10 januari

Igår fyllde min lillasyster L år så jag bjöd hit henne på kvällsmat ochatt umgås. Supermysigt var det! Hon ska ju bjuda på fika i helgen men vi ska ju åka till våra goa vänner i Dalarna då så vi kan ju inte komma. Tack gumman för en myyysig kväll!! *kram*.

Som sagt, imorgon styr vi kosan till Dalarna (myyyys) så här förblir tomt på trevliga uppdateringar till nästa vecka nån gång... Inget pysslat...*suck* Jag kanske skulle ta och införskaffa något nytt och se om inspirationen vill komma då *tihi* Jag vet minsann att det finns en liten scrapbutik dit vi ska så kaaanske kan jag övertala M att valla dit mig *blinkar och ler*. Nån liten ny stämpel eller några trevliga dekorationer har man väl alltid råd med *ser övertygande ut*.

Nåja, trevlig helg och förlåt mina tråkiga uppdateringar utan något som helst inspirerande innehåll. Jag ska snart skärpa mig! *Jagar vidare efter inspiration*.

Tisdag den 8 januari 2008 *svammel*

Idag har bästaste älsklingssonen varit hos frissan. Han fick bestämma själv hur han ville ha håret så det blev rejält kortklipp och färgat grönt och blått. Lite kortare än förra gången. Han var så duktig och han blev såå nöjd! Supersnyggt!

Mamma Milla har varit på shoppingrunda. Ett par byxor till mig blev inköpta... inte på rea dock. Det blev mest shopping med ögonen, det var skönt att strosa runt och spana.
En tur in på ICA var ju såklart nödvändig, alltid är det något som fattas och alltid blir det mer än planerat. Nåja, så kan det vara att handla mat med en hungrig mage *s*.

Scrapsuget börjar så sakteliga komma... jag har bläddrat lite bland foton och papper men inte kommit längre än. Jag ska surfa runt lite på mina favoritscrapsidor en stund så får vi se. Jag jobbar ikväll men jag slutar 20 så det kan ju hända att jag hamnar i scraphörnan då.

Ha en bra tisdag!! Tusen tack för era gulliga kommentarer om mina favoriter!

Jobbhelg

Attans vilket blåsväder det är! Vindarna är verkligen bitande kalla. Jag jobbar hela helgen så jag är ju inte ute så mycket men jag har minsann hunnit känna på dom ändå. Brrr.
Här är det snö iallafall och det är ju roligt. Familjen har varit i lilla pulkabacken idag igen (utan mig). Vi har varit ute massor och njutit av snön sen den kom. Det är ju så roligt! Fast det gör inget om det slutar blåsa ;-)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen sova så jag är pigg imorgon. På återseende efter helgen!

Nytt år!

2007 är slut och 2008 har precis börjat.

Vi firade nyår själva för en gångs skull och det var jättemysigt. Vi lagade god mat och dukade fint med duk och dekorationer. Barnen älskade det! Sedan gick vi ut vid 12-slaget och skålade med alla grannar. Massor med fyrverkerier och glada människor!

Jag har inte gett något löfte eftersom jag inte är så mycket för sånt.
Däremot har jag börjat träna! Jag bröt trenden och startade innan det nya året, nämligen i torsdags. I söndags var jag på gymet för första gången på månader och det kändes underbart. Vi har köpt en motionscykel åt oss själva stället för julklapp så den har vi tränat flitigt på i en vecka nu. Vi behöver bättra på konditionen och gärna tappa något kilon också.

För övrigt har jag jobbat en del så det har inte blivit något nytt pysslat ännu. Det kommer.

Hur som helst så önskar jag er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!