Så har vi firat vår lilla 3-åring i dagarna 3

Jaa, det är stort att fylla år minsann! Oj, vad paket Amanda har öppnat här hemma och vilka total lycka att få fira i tre dagar!
Firandet inleddes redan i torsdags med moster Anna som firade i förskott eftersom hon tyvärr jobbade hela helgen. Hon hade med sig bästaste Nalle Puhfilmen och ett jättefint armband.
90104-83

På självaste födelsedagen firade vi med massa paket på morgonen.
90104-84

Sen ringde mormor och vi fick en föraning om hur det kan vara att ha en dotter som pratar i telefon... jösses vad hon babblade, bytte hand och klämde till och med fast luren mellan kind och axel medan hon pratade *s* Var ska detta sluta? Small Bills tack!!
90104-85

Dagen efter (lördag) var det dags för lite seriöst firande som inleddes av mormor och morfar och det första stooora paketet.
90104-86
Det stora paketet innehöll en superhäftig sparkcykel i skinande blått.

Wow!!
90104-87
Mormor och morfar gav också ett underbart påslakanset och en servis i riktigt porslin till Amandas dockor. Mycket populära presenter!

Dagen till ära hade vi beställt tårtor efter amandas önskemål... men det blev inga rosa utan superfina röda istället. (rosa marsipanen var slut). Manda blåste ut alla ljuset i ett svep och var så nöjd, så nöjd!
90104-88

Amanda fördrev en stund med att rita av hela familjen. I olika färger...
90104-89

Sen kom faster Eva med ett gigantiskt paket och Manda blev lite avvaktande... vad kan detta vara?
90104-90
Det var en enormt stor och underbart mjuk Bolibompadrake som dessvärre inte fastnat på bild än... men han har en given plats i Amandas säng, där det knappt får plats något mer nu *s*

Eva hade ännu ett paket och det var godispärlor och band till att göra godishalsband. Jätteskoj... och gott!!
90104-91

Senare kom farbror Stefan och hans familj och hade med sig en fin "Trollzdocka" och L-Å och Pernilla med barn kom med superrolig Playdooh!! Amanda var så nöjd och glad!

Tack allihop!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback