Amandas Spökfest 30/10


Små mumier


Häxfingrar


Dukningen


Paketöppning

Fler bilder finns på facebook. Det blev ett lyckat kalas. Barnen var väääldigt livliga och hade hög ljudnivå så vi fick styra upp det ordentligt med maten, lekar och skattjakt. Alla var nöjda men jäääättetrötta. Maten blev succé!
Jag är glad att det blev så bra men det är jobbigt att ha kalas hemma. De var 12 barn + Colin så det var verkligen fullt hus :)
Idag har vi städdag på området. Jag har fortfarande ont i armen efter min cykelvurpa i måndags så jag tog det lite lugnt. Men jag har krattat löv, kört undan säckar och såklart babblat med grannar. Jag gillar faktiskt våra städdagar :)
Nu ska jag styra upp lite lunch innan jobbet kallar. Idag är sista dagen på min nuvarande tjänst. Från och med imorgon är jag heltidsarbetande och så blir jag gruppchef :) Jag ser fram emot mina nya arbetsuppgifter. Känns roligt och spännande!

Kommentarer
Postat av: Mia

Häftiga foton! 12 barn....pust. Förstår att ljudnivån blir lite högre än behaglig. =)Lycka till med nya jobbet!Kram!

Postat av: Berith

Va kul att det blev ett bra kalas!

Lycka till med dina nya arbetsuppgifter. Det kommer att gå galant!

2010-10-31 @ 21:38:17
URL: http://beriths.blogg.se/
Postat av: Moster

Hur gjorde du mumierna

2010-11-01 @ 19:47:32
URL: http://britthallsta.blogg.se/
Postat av: Spooky

Jag gillade spökena bäst ;o) Men det verkade vara en lyckad fest =) Grattis till det utökade förtroendet på jobbet. Nu får vi väl ännu "lättare" att träffas men något kanske vi kan få till ... kram

2010-11-01 @ 22:13:55
URL: http://spooky78.blogspot.com
Postat av: Millasfoto

Tack!! :) Moster: Spökena är halva korvar som jag lindat remsor med smördeg runt :) Ögonen är en livsmedelsfärg-penna köpt på Panduro.

2010-11-02 @ 11:00:37
URL: http://millasfoto.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback