Cybercrop till höger och vänster!

3 cropar har det varit i helgen! Jag har bara hunnit kika in på 2. Jag har skapat massor. Några LO till croparna och ett par ändå *s* Jag är sååå inspirerad och hade jag inte varit så trött så hade jag fortsatt scrappa hela natten!
Här kommer några av dagens alster.
image226

image227

image228

Helgen är här!

Ja, äntligen är det helg och jag är ledig! Man som alltid så är det fullt upp iallafall :-)
Imorgon, lördag är det en scrapträff här i stan och jag hoppades in i det längsta att jag skulle kunna gå. MEN tyvärr så funkar det inte. Min käre man är på kurs och jag har ingen som kan vara med mina barn på eftermiddagen. Så är det ibland. Det får bli en annan gång.
Nu har jag iallafall sett att Scrappiz har Cybercrop så jag kan ju alltid trösta mig med det! Lite plåster på såren.

Idag har jag köpt ett par nya skor! Ett par rejäla "walkingskor" med dämpning och annat bra. Jag har börjat promenera så mycket så jag hoppas att dom här skorna ska göra att jag får mindre besvär med benhinnor och den ena fotleden. Så grymt sköna är dom iallafall!! och dyyyyra... det blir inga scrapgrejer för mig den här månaden *fniss*

Vi har börjat fixa iordning på vår framsida. Vi ska lägga plattor och fixa rabatt.
Så skönt att vi äntligen kommit igång! Jag hoppas vi hinner få lite gjort på söndag.

Nu ska jag hämta barnen strax och då ska vi gå till en lekpark på Brandthovda. Det ska bli mysigt! Jag ska packa med lite mellis också.

Trevlig Helg!

Jag har scrappat

En ny LO har jag fått ihop. Det var en sån där enkel lo som började sååå bra och sen bara strulade. Det kladdade, gick sönder och bara bråkade. Tänk hur det kan vara *s* Nu är den klar iallafall.

Den handlar om Amanda som har sån vilja. Har hon bestämt sig för att gå ut så gör hon det. Hon är inte lätt att stoppa. Just den här gången passade det bra att gå ut men ibland blir det ju lite tokigt när hon vill något. Det blir endel konflikter här hemma. Men hon är en härlig tjej och jag uppskattar hennes bestämda vilja också.
image223

Vårvindar friska...

Jisses vad det stormar! Inatt vaknade jag flera gånger av att det ven i huset. Hua!

Amanda är fortfarande inte helt okej. Hon hade feber måndag till torsdag utan några direkt andra symtom men så idag har hon blivit snorig. Knasigt. Igår kväll kräktes hon men det blev inget mer av det förutom att aptiten är dålig. Det har den varit hela veckan. Vi var ner och tog halsprov på henne i torsdags men det var inga streptokocker. Tänkte om det låg något och bråkade med henne men icke. Det är så trist att det blir så långdraget för henne varje gång. Nu hoppas jag hon får vara okej i helgen för vi är lediga!
På söndag är det städdag med föreningen så jag är faktiskt inspirerad att fixa i trädgården! Jag passade på att rensa på baksidan idag innan jobbet. Det är så smidigt för under städhelgen finns det en megastor container här på området så vi kan ju bli av med ogräset direkt. Kanonbra tycker jag, tralalalaaa...
Nej, nu ska jag sussa!

Trevlig Helg!!

18 april


Jag har scrappat ett par nya LO:er men då dom är till tävlingar så får jag inte lägga upp dom här ännu.
Istället lägger jag upp ett grattiskort jag gjorde till min mamma som fyllde år i mars.
image222

För övrigt så är jag hemma med VAB idag eftersom Amanda har feber sen i måndags eftermiddag. Idag verkar det iallafall som det har vänt. Hon får så hög feber jämt, strax under 40 trots febernedsättande. Jag vet att feber i sig inte är farlig men jag gillar inte när den blir så hög. Mammas lilla snutta!


Djäkneberget

Först vill jag tacka för alla fina kommentarer jag fått här i bloggen!! Det är så roligt att ni lämnar ett litet spår när ni kikar in! TACK!!

Idag är jag och barnen lediga så vi passade på att åka upp till Djäkneberget innan lunch. Där finns en jätterolig lekpark och ett par dammar med änder och fridlysta grodor. Nu när det varit så varmt hade grodorna lagt en massa rom. Det kryllade av både grodor och ägg så jag försökte ta lite kort. Det var väldigt svårfotat på alla sätt... vatten som speglar, mörk botten, solljus och framförallt 2 barn som balanserade alldeles vid vattenkanten... Så bättre bilder har jag ju tagit *s* Hur som helst var det en härlig förmiddag!

image218
Allt det grå med svarta prickar i är blivande grodor =))

image219
Kramkalas ;-)

image220
"Tittut"

För övrigt har det varit en kalasbra helg! Jag och min käre man var barnfria från lördag till söndag och har varit på 40-årsfest. Supertrevligt!!
Barnen har varit hos min syster och det hade gått så bra så! Underbart! Hon är så himla duktig med dom så det känns så tryggt att lämna dom där. Det är jätteskönt att vara ifrån varann ibland fast hur det än är så saknar vi våra guldklimpar ganska snabbt. Det var så tomt att vakna upp på morgonen utan 2 vildingar som kommer in och trängs och vill kramas. Det är skönt att allt är som vanligt igen nu *s*

Min älskade mormor!!

Min mormor är en fantastisk människa! Jag är så glad att hon finns kvar i mitt liv! Hon har så mycket att berätta om hur det var förr, hon har alltid färska bullar och och är min kära mormor!
På det här fotot är hon så vacker tycker jag!
Den här LO gjorde jag till Scraphusets marstävling.

image217


10 april

Idag är det lite kyligt men SMHI lovar varmare väder i mitten/slutet av veckan!! Wihoooooo!!! *längtar*
Idag har jag varit och tränat! Äntligen efter alla sjukdomar. Så himla skönt att vara igång igen.
Vi är ju med i en stegtävling på jobbet och jag har satt upp ett mål för mig själv att komma upp i 10 000 steg varje dag + träning. Det har gått ganska bra. Jag missade målet 2 dagar under påsken men det är nya tag igen nu!!

Scrappa har jag faktiskt också gjort. Det har varit lite trögt på den biten men nu börjar det lossna. Jag blev så sugen på att prova att använda en leksaksbil och köra över en LO så det har jag gjort nu.
Fotona är inte dom bästa men jag gillar dom iallafall. Jag minns så väl den gången hon satt och byggde tågbanan. Hon var alldeles uppslukad av leken!
Jag fortsätter på min enkla stil, jag trivs så bra med den!
image216

EFIT 7 april 2007

Dags för Ett Foto I Timmen igen. Jag har missat ett par gånger nu eftersom jag har jobbat då men nu kunde jag vara med. Skoj!

Vid 8-tiden får barnen leta efter sina påskägg som Påskharen varit här med. Det här fanns i Amandas ägg
image201

Strax före 9 tog jag mig ut på en morgonpromenad. Det blev en kort, ca 15 minuter men jag kom ut iallafall!
image202

10 kom min goa mamma på besök. Hon hade med sig påskägg till barnen. Tänk att på påskafton får man verkligen äta massa godis. *fniss*
image203
Mamma hade på sig underbara smycken som hon har skapat. Fantastiskt snygga tycker jag!
90104-205 90104-205


Vid 11 gör vi inte så mycket, vi mest bara ÄR. Skönt! Det får bli en bild från vårt lilla påskris.
image206

12:30 Så klart måste vi ju äta en liten påskbuffé på påskafton. Eftersom vi inte har några gäster i år så har vi inte gjort något stort av det hela. Vi håller det enkelt men mumsigt ;-) Här är ägghalvorna. Dessutom åt vi prinskorv, köttbullar, sill och sylta.
image207

13:30 Efter maten tar barnen fram påskäggen och kikar på tv en stund.
image208

14:30 Vi går ut en stund Det blåser och är faktiskt inte alls så skönt men lite luft behöver vi.
image209

15:20 Pappa F har bestämt att vi absolut måste ha en påsktårta (Ja, han är den största gottegrisen) så här får han hjälp av Amanda att dekorera den.
image210

16:15 Jag har städat i köket under eftermiddagen. Torkat skåpsluckor och putsat fönstren. Det behövdes verkligen.
image211

17:10 Potatisgratängen är i ugnen. Den, tillsammans med prinskorv o köttbullar från lunchen, blir vår kvällsmat.
image212

18:30 Mina kära syrror kommer förbi och fikar en stund. Anna har med sig varsin tidning till barnen som påskpresent. Hon anar att dom redan har godis så dom klarar sig. Vilken klok syster jag har! Tidningarna blev mycket uppskattade.
Självklart bjuder vi dom på påsktårtan!
image213

Runt 22:30 intar jag sängläge. Fram till nu har jag nattat först Amanda och sedan Colin så några bilder hann jag inte med att ta då. F vilade eftersom han jobbar inatt.
image214

23:30 Kollar jag fortfarande på TV, liggandes i sängen. Det är en spännande film som jag sett förut men inte minns riktigt. Perfekt kvällsnöje.
image215

God Natt!


Åter hemma

Nu är vi hemma igen efter vår resa till Kolmården. Vi har haft det kanonbra! Jag ska lägga upp lite bilder här så småningom.
Här är en LO jag gjorde strax innan vi åkte. Vaddå? Tid att scrappa har man väl alltid *tihi*
Kompisen är "dold" eftersom jag inte vet om jag får visa bild på henne här. Jag har försökt förstärka pepparkakskänslan genom att rita "glasyr" på hjärtana.

image199

Glad Påsk!!

Idag ska vi på födelsedagskalas och imorgon åker vi på en liten minisemester till Kolmården. Mysigt ska det bli!
Glad Påsk säger jag idag för jag vet inte när jag hinner uppdatera nästa gång.
Här kommer lite påsk-askar.

image198

Mamma, varför drunknar flingorna i mjölken?

image197

Djupa funderingar från en 3-åring.