Grått grått och grått

Idag är det verkligen olika nyanser av grått och åter grått. Ledig dag och totalt energilös. Tur att vi ska sköta Misty så man tvingas ut lite, hihi. Nu har jag varit och handlat på Maxi iallafall. Ikväll blir det köttgryta. Mums!!


Fredriks födelsedag

Idag firar vi Fredriks födelsedag och 06:45 stod vi i mörkret, jag och barnen, och kraxade fram "Ja må du leva" med frukostbricka och paket.
Det är tradition med frukost på sängen :))
Mandis hade såklart ritat en fin teckning och skrivit en fin hälsning. Hon är så pysslig <3
Presenter då? Jo, såklart. Ett par Muckboots till herrn så han inte fryser i vinter på Colins bandyträningar ;) Till det ett par varma yllesockor :))
Grattis vår fina Fredrik! Vi älskar dig!!!


Sol!

Vilken härlig sol att vakna till. Idag har det varit en toppendag! Först träning med syster och Agnes på förmiddagen och sen samma gäng + Mandis till stallet på eftermiddagen.
Misty har haft ont i benet så det blev en skrittvända ut i höstsolen så Anna och jag har fått dubbel dos motion idag.
Agnes var inte överförtjust i hästar men Misty var faktiskt godkänd ;)


Spelarlicens

Min son ville byta innebandyklubb efter sommaren på grund av kompisar, byte av tränare och annat. Absolut tyckte vi och kollade möjligheter. Det fanns plats i laget han ville börja i så vi betalade avgiften och sonen var mycket nöjd med bytet... Men... För att få spela match måste en övergångsblankett fyllas i och skrivas under av BÅDA lagens tränare/kanslier. Vilket papperskrångel! Spelarlicens för 10-åringar. Haha, det hade jag aldrig gissat. Nåja, papper på G nu iallafall så snart får sonen även delta i matcher och inte bara träna...
Over and out. Dags att plugga på sportstadgar ;)


Höstmorgon

Det värsta med hösten är alla blåsiga, gråa dagar. De soliga, färgsprakande dagarna är desto trevligare. Idag är det grått och stormigt. Sitter med vlt och kopp kaffe och ska strax bege mig till badet för ett arbetspass. Jag gillar badet. En av det boende har sjukgymnastik i bassäng. Roligt.
Bäst att sätta fart. Hoppas på en fin torsdag trots snålblåst!!


Träning

Jag är igång på riktigt med träningen nu och det känns sååå bra! På gymmet 2-3 ggr/vecka + promenader. Jag är så glad att jag löste kort på Massageterapeuterna! Bästa stället. Trivs jättebra med lokalerna, maskinerna, folket och personalen. Toppbetyg!!
Testar att mobilblogga nu sen blogg.se släppt en app till Iphone. Funkar skitbra faktiskt. Förra inlägget var det första från fånen och nu nr. 2 :)
Kanske kan bli en vana att blogga igen tom ;)
Nu mot Ziz och sötloppan för lite Java!


Tisdagarna med Misty

Så skönt det är att vara i stallet och pyssla. Vi njuter av våra tisdagar!!