Sjukstuga AB

Jag har en förkylning som inte är att leka med. Det sitter i luftvägarna och jag har konstant andnöd, haha. Har jobbat hela helgen eftersom jag är på bättringsvägen och vad händer då på första lediga dagen? Jo jag vaknar med en trasig mage! Kan nån laga mig, please!

Usch... och på alla hjärtans dag dessutom... hör ni hur ynklig jag är och hur SYND det är om mig ;)

Nåja, världen går väl inte under... bara att bita ihop liksom.

Jag är peppar peppar den enda som är klen i familjen just nu och tur är väl det. Resten av familjen mår bra, eller ganska bra iallafall. Amanda gick själv både till skolan och hem från skolan idag. Min duktiga lilla tjej! Snart kommer Colin hem också, han slutar om en stund. Tänk att de växer så fort...
Barnen vill fira Alla Hjärtans Dag med tårta idag men jag vet inte hur det blir med den saken... känns som ett enormt projekt att åka och handla just nu så vi får kanske hitta på något annat mys :)

Här är Colin som nyfödd... känns inte som nästan 10 år sen!!Snart Alla Hjärtans Dag

På måndag är det 14 februari, Alla hjärtans Dag. Dagen då min älskade man friade till mig... för 8 år sedan :)
En underbar dag! Älskar min man och vår fina familj!


Idag är det kaotisk snöoväder här så min snälla man fick åka med Amanda till dansen. Hon är helt såld på dansen nu. Hon har övat här hemma hela eftermiddagen, hihi.
Idag fick vi även veta att F har klarat sin tenta!! Han blev godkänd! SÅ JÄKLA BRA GJORT!
Idag mår jag också mycket bättre än jag gjort de senaste dagarna. Det var längesen jag behövde sjukskriva mig på grund av en förkylning men det fick lov att göra den här gången. Det satte sig på luftvägarna. MEN nu är det bättre!
Idag är också dagen vi ska äta korv och makaroner ;-)
Idag är en dag i vårt liv :) En alldeles vanlig men värdefull dag!