Roooosa...

Igår var barnens mormor och morfar här och var barnvakt en stund på kvällen. Vi jobbade både jag och Fredrik.
När mormor nattar Amanda så säger hon plötsligt mycket bestämt:
"Jag vill ha rosa på mina väggar!"
"Jasså" svarar mormor "har du talat om det för mamma då?"
"Jaaa, men hon lyssnar inte"
"Vill du att jag ska prata med mamma?"
"Jaaaa, mormor!!!"

image280

Fniss!! Hur söt är hon inte min lilla tokfia! Klart hon ska ha rosa på väggarna. Ska det här vädret fortsätta i 4 veckor till så finns det ju absolut tid!
Förresten så lyssnar jag visst men jag tror inte hon fick svaret hon ville ha. Svaret var nämligen det klassiska "Vi får se" och hur kul är det svaret... Klart hon frågar mormor istället.
Underbara barn!

Idag är det sista dagen innan ledigheten. Det har varit tokintesivt den här veckan så jag känner mig ganska slutkörd. Det ser ut att bli en massa renovering här hemma med tanke på vädret. Vi hoppas på några fina dagar iallafall. Nån dag i veckan åker vi nog till Gävle och Furuvik också.

Nåja, dags att åka till jobbet nu! Trevlig söndag!

Nedräkning

Jag har definitivt nedräkning till semestern nu. Det känns faktiskt ganska segt att åka och jobba. Jag har min jobbhelg kvar att göra innan jag är ledig i 4 veckor. Bara helgen är 26 timmar så jag avslutar verkligen med hästpass *s*.
Nåja, jag har ju gott om tid att ta igen mig sen. Det vore juväldigt trevligt med lite sol också. Jag tycker ommaren har haft ganska tråkigt väder hittills. Blåsigt och regnigt. En tröst är ju iallafall att det varit hyfsat varmt.

Jag har skaffat mig ännu en hobby, nämligen Betapet. Jag har blivit alldeles fast. Det är så himla skoj! Har ni inte testat? Gör det!
BETAPET

Igår tog jag mig tid att scrappa efter jobbet. Det kändes så befriande att skapa igen. Jag ska verkligen försöka ta mig tid att göra det oftare.
Det blev en LO med dagisfoton till Colins album.
image279

Snaaaaart semester!!!


Små gnagare...

Piff & Puff har bott hos oss i 2 veckor och barnen har verkligen tyckt att det varit roligt. Idag eller imorgon flyttar dom hem igen. Jag tycker också dom är mysiga men det blir väldigt skräpigt av allt hö och spån. Men söta det är dom allt!!

Piff...
image276

...och Puff
image275

Snart helg..

Helgen är här och jag jobbar hela långa helgen.
Igår var jag i alla fall iväg till min kära vän
Spooky och scrappade med henne och MOE. Tack för en härlig kväll tjejer!!
Här är LO:en jag gjorde då. "Ingen sommar utan MER!" Den är gjord efter Vixxxans skiss på Pyssel.net
image273
Material: Cardstock "Colormates" Mönstrat Basic Grey bakom fotot, resten okänt. Font: QK Diesel, I cirkeln MM Magnetic Stamps "Providence", QK Nested Star, Fluid Chalk


Här är en LO jag gjorde i veckan. Vintern känns långt borta nu trots det regniga, trista vädret.
image274
Material: Papper: Basic Grey, Stickers Basic Grey, Fluid Chalk

Trevlig Helg!!

Regnig söndag

Idag bara regnar och regnar det. En riktigt bra dag för pyssel!!
Jag passar på att ladda upp lite nytt som har skapats här hemma den sista tiden.
Imorgon ska jag jobba igen, 3 veckor, sen är det 4 veckors semester!! Så himla skönt det ska bli! Jag minns inte när jag sist var ledig 4 veckor i ett sträck!! Känns fantastiskt lyxigt.

Här är tändsticksaskar inspirerade av Power Meet och 50-tal.
image270

Ett grattiskort
image271


En LO
image272

Jag var lite lat och fotade mina alster med min mobilkamera så det är inte den bästa kvaliteten på bilderna men det duger!

Jag skapar...

...men jag har inte hunnit uppdatera här. Jag har haft lite beställningar som jag gjort och så har jag scrappat kort med tema 50-tal. Dessvärre har jag inte hunnit med att scanna in dom *s*
Här kommer iallafall en LO som jag gjorde till Pyssel.net förra helgen. Riktigt gamla kort på mig när jag väntar Colin våren 2001.
image269

Jag och barnen är lediga den här veckan och det är jättehärligt! Vi är marsvinsvakter i 2 veckor också, Piff & Puff. Det är jättemysigt faktiskt. Dom är ju så söta. Jag ska minsann ta och fota dom vid tillfälle.
F jobbar som vakt hela nätterna nu under Power Meet så honom ser vi knappt röken av.
Fina bilar har vi sett ett gäng iallafall. Barnen är imponerade som tusan faktiskt. Lite skoj.
Vi var till
Nostalgihörnan idag på förmiddagen och fikade. Jisses vad med bilar och gamla grejer det finns där!