Nyklippt!!

Innan:
Innan

Efter:
Efter


Skissutmaning v.43

Jag gillade verkligen skissen på Scrappiz den här veckan! Riktigt bra skiss som jag kommer att använda mig av fler gånger!
Skissen

Här är mitt bidrag:
cykla

Bus bland höstlöv!!

Det är ju så roligt med alla vackra löv som hösten kryllar av! Barnen var ute och hade lövbus för några dagar sen. Innan det eviga regnandet började =))

höst1
höst4
höst3
höst2


Ett foto i timmen 17 oktober 2006

17 oktober var en EFIT-dag vilket innebär att vi som är med ska dokumentera vår dag genom att fota vår vardag en gång i timmen. Här är min dag:

8
8:05 får dottern sin älskade välling medan hon myser i vår säng och tittar på Barnkanalen.


9
8:56 Självklart leker barnen bättre än någonsin när det börjar dra ihop sig för avfärd till dagis. Här mekar dom dockvagn i Amandas rum.


10
10:10 Dags att hämta in posten. Det var mest reklam i lådan.

11
11:07 Tvätthögen påkallar min uppmärksamhet och jag spenderar en halvtimma med att vika kläder.


12
12:00 Hmmmmm.... vad ska jag äta till lunch?


13
13:00 Efter maten är det dags att dammsuga huset. Dammråttor och grus äts snabbt upp av "Bolido"


14
14:00 Jag är törstig efter att ha städat en timme.


15
15:06 Jag sticker lite tidigare för att stanna till och fota lite höstbilder innan jag ska jobba.


15_30
15:19 Jag fotar lite på Anundshög men hittar inte så många roliga motiv och dessutom blåser det så jag blir inte så långrandig.


16
15:36 Hej jobbet!! Framme i god tid så det blev en kopp kaffe innan 16. Det här blev dagens sista bild eftersom jag jobbade fram till 21:45.

På återseende!! //Milla


5 saker...

5 saker jag har i min kyl:
-Yoghurt
-Mjölk
-Äpplen
-Ost
-Ägg

5 saker jag har i min frys:
-Glass
-Korv
-Kyckling
-Broccoli
-Lax

5 saker jag har i mina garderober:
-Kläder
-Skor
-Lampa
-Kasse
-Träningsredskap

5 saker jag har i min bil:
-Bilstolar till barnen
-CD-skivor
-Barnvagn
-Bilschampo
-Isskrapa

5 saker jag har i min handväska:
-Plånbok
-Nycklar
-Läppglans
-Mobil
-Tuggummi

5 saker jag har i badrummet:
-Schampo
-Tvål
-Plattång
-Smink
-Handdukar

5 saker jag använder varje dag
-Glasögon
-Datorn
-Vatten
-Bilen
-Tandborsten

Åter hemma

Nu har vi varit hos tandläkaren och det såg ganska bra ut. Tänderna var nåååågot ruckbara men inget att oroa sig för. Hon tog en röntgenbild också och det såg bra ut. Tack och lov. Hoppas bara att tänderna inte blir missfärgade!!

Tandmärkena i bordet:
Tandmärken

Dessa tänder...

Amanda tappade balansen när hon klängde mellan soffan och fåtöljen i vardagsrummet och rasade rätt ner i bordet med tänderna. Det är tandmärken i bordet... Bloood kom det då!! Det här hände i lördagskväll och igår, söndag var vi i kontakt med jourtandläkare som tyckte vi kunde avvakta tills idag (måndag) med undersökning. Tänderna sitter fast men frågan är ju om dom blivit upptryckta så de undre tänderna tagit skada... Usch usch usch!! Vi har tid 12:45 idag och jag är ganska orolig! Hoppas verkligen att det har gått bra. Hon klagar inte på att hon har ont men frågar man så har hon ont säger hon... typiskt svar från en treåring och med andra ord helt omöjligt att veta hur ont hon har. Hon har sovit och ätit utan problem iallafall. För säkerhets skull få hon skonkost tills vi vet läget.
Nu är det bara att hoppas!

//Orolig mamma Milla

Scrapliften fortsätter

Jag hann klart en LO till igår och det är en lift av Zarisckas underbara "Vi 2". Min lo handlar om Amanda och hennes bestyr med sina dockor. Dokumentationen sitter nere till vänster under det mönstrade papperet.

Lilla dockan


Hösten är en härlig årstid!

Idag har det varit riktigt kyligt ute men igår var det skönt! Jag tycker om hösten med det växlande vädret, dimmiga mornarna och härliga färgerna!!!
Perfekt för fotografering!!!

Höstträd

höstbär

höstlöv

Jag har scrapliftat...

Jag hoppade på scrapliftutmaningen på Scrappiz och har fått två LO:er gjorda! Det var så roligt att scrappa igen. Jag har haft så förb***** ont i ryggen sista veckorna och har inte kunnat eller orkat scrappa så mycket men igår och idag så ignorerade jag smärtan och scrappade ändå!! Här är den ena, den andra kommer upp imorgon.
LO:en handlar om Colins operation han var med om i december 2003.  Mammas lille skrutt!! Jag tyckte det var så fruktansvärt att se honom ha så ont! Den känslan av maktlöshet kommer jag aldrig, aldrig att glömma!!! Tur att det gick över så fort. Han var så otroligt tapper. Vilken fantastisk son vi har!!! *kärlek*
Jag har scrapliftat silwerstars underbara "höstbarn"

operation

Busborgen

Vi var ju på busborgen och busade för ett par veckor sedan och här kommer lite bilder från besöket.

busborgen2
Pappa och Amana skjutar bollar på alla de kan träffa. Himla skoj!! (Bollarna är mjuka)

busborgen3
Inte så lätt att trampa på en sån här knasig cykel *s* Amanda gav upp ganska snabbt.

busborgen4
Rutchekanor fanns det flera stycken och dom var riktigt roliga!

busborgen1
Hoppborgen var väldigt poppis och Amanda hoppade läääänge!!

busborgen6
Den stora rutchekanan var nog roligast av allt iallafall! Både Colin och Amanda åkte igen och igen och igen...

Underbara september

Vilket väder det har varit under september! Vilken fantastisk start på hösten. Jag kan lättare acceptera regnet och rusket med tanke på de fina, varma och soliga dagar vi haft. Vi var ut till Björnön och njöt av naturen en dag. Barnen älskar att strosa omkring där. Colin lekte med pinnar i vattnet och hoppade runt på stenar så mitt mammahjärta vart alldeles ängsligt.
VattenlekEn dag när jag skulle hämta barnen på dagis fick jag för mig att ta med kameran. Precis den dagen hittade Amanda en nyckelpiga som hon undersökte grundligt och självklart var jag med och förevigade ögonblicket!!
nyckepiga


Amanda, vår stora lilla tjej har slutat ju med napp!! Hon har varit jätteduktig och sover redan bättre på nätterna nu när hon inte behöver leta napp 10 ggr/natt *s*Puuuuh!!
Men Chicco har blivit vääääldigt viktig nu. Han följer med överallt mamma tillåter och han kramas med och gosas med så det liknar ingenting. Mamma Milla överväger starkt en Chiccotvätt efter alla strapatser men avvaktar lite så nappsorgen är bearbetad först. Amanda vill inte tvätta gosedjur nämligen så här kommer startas en operation övertalning inom en snar framtid.
Chicco
Chicco på Björnön