tiiisdag

Idag har jag jobbat 7-15 och det har varit ett toppenpass. Egentligen skulle jag slutat tidigt och tränat men planerna blev lite ändrade. Som tur var passade det bra att ta en 30 minuters powerwalk i höstsolen på eftermiddagen. Släpandes på en rullstol såklart. Massor med muskler får jag *hihi*.

Idag inspirerar vi på scrappiz igen och nu vill vi få er scrappare/kortmakare att damma av öljetterna. Så här har jag gjort:


Nu är jag faktiskt ledig ända till på måndag... såå otroligt skönt! Jag har massor att stå i ändå förstås men ikväll blir det bara slappa! Jag är trött idag. Imorgon blir det promenad och städa. Å träffa mamsen :D

Veckosummering

Veckan har varit ganska bra träningsmässigt.
Måndag - cyklat 4x2 km
Tisdag - Baspass 60 min.
Onsdag - Powerwalk 40 min.
Torsdag - Vila
Fredag - Baspass 60 min.
Lördag - jobbat 12 timmar (går hela tiden) + powerwalk med rullstol 30 min.
Söndag - jobbat 12 timmar
Vikt: -0,5 kg

Planering för v.40: Träna tisdag, torsdag. Promenad onsdag, fredag. Nån som ska med? Jag tränar/går fm/lunch.

Si så där ja... denna anteckning är mest för min egen skull ;) Så jag inte glömmer bort mig och slafsar i mig en stor chokladkaka mitt i veckan eller nåt, tihi.
Idag ska jag jobba igen, 12-21.45. Hua, känns lite drygt efter jobbhelgen men jag har bra arbetskamrater så det kommer bli  så bra så. Först ska jag tvätta lite och sedan ta en liten tur till Hälla och kolla lite kläder :)

Det är ganska fint väder idag, men lite kallt för en timme sen när jag cyklade med barnen till skolan. Och kallare ska det bli i veckan. Jag har plockat fram fingervantar och överdragsbyxorna till A. Brrr. Fast jag gillar hösten. Alla vackra löv, dimmiga mornar och frisk luft. Massor med trevliga saker att fota också ;)
Adios!

ledig torsdag

Idag har jag och barnen varit lediga. Vi började med ett besök på biblan på fm där vi lämnade tillbaka böcker och lånade nytt. Amanda är tokig i "Siggeböckerna", eller BUS-serien heter den väl egentligen. De handlar om hästar. Såklart ;)
C lånade en faktabok om vilda djur och så en annan bok.. Han hittade ingen ny LasseMaja så han var lite besviken. Alla verkade vara utlånade tyvärr.

Sen åkte vi hem till syrran som bjöd på lunch. Jättegott och så himla trevligt! Efter det var det kompisar som lockade för barnen så jag passade på att hämta hem beställda scrapsaker och scrappa lite. En del är hemligt men en LO kan jag visa. Den påbörjade jag på scrapträffen för ett tag sen och idag slutförde jag den. Aahh, nu kom jag på att jag har en till LO från träffen.. men den måste jag fota först :)

Sen var det matlagning och därefter dans för A och fotboll för C... tur att vi är 2 som kan dela annars skulle det aldrig fungera. Jag och A åkte till dansen och jag var sååååå sugen på allt gott fika som finns att köpa där men jag stod emot. Måste försöka bryta mitt sötbegär ;) Så det blev en Loka och ett äpple!

Nuuuu ska jag kasta barnen i säng snart, sen slappa vid tv:n. I helgen ska jag jobba.. har inte alls nån lust med det faktiskt... kan komma på många saker jag hellre skulle göra ;) Men sånt e livet :)


Work it!

Jaaaa, det funkar ju!! Igår var jag på Friskis och körde ett baspass tillsammans med syrran! Det kändes ju så himla bra! Idag har jag varit ute på en powerwalk i 40 minuter. Riktigt nöjd med mig själv måste jag säga. Imorgon blir det ingen träning för då ska barnen och jag mysa eftersom vi är lediga. Fredag blir det Bas igen och sen jobbar jag hela långa helgen. Som tur är kan jag förhoppningsvis komma ut på ett par långpromenader med nån av de boende under helgen. Det blir ju toppen för både dom och mig :) Dessutom får man säkert bra muskler av att köra rullstol.

Nu ska jag inte förvandla detta till en träningsblogg men just nu är jag grymt inspirerad av just träning och hälsa!
Snart blir det lite pyssel här igen.

Ha en bra dag!

Nya tag

Eftersom måndag är en dag som många startar något nytt på så gör även jag så.. från och med idag är det slut på onyttigt i veckorna, slut på lathet och slapphet... Bort med extrakilon! Nu ska jag skärpa mig! Tillbaka ska jag ha kondition och ork!

Dagens +
Jag har promenerat till skolan (1 km) och hämtat barnen, sedan gick vi till skogen och plockade bär.
Jag har cyklat till mamma tur och retur istället för att ta bilen. (4+4=8km)
Jag har inte ätit något onyttigt.
Jag har bestämt med syrran imorrn, vi ska träna!

Såååå... nu kör vi!!


Scrappiz skiss

Du har väl inte missat Scrappiz skissutmaning för september? 2 fina vinster lottas ut bland de som laddar upp sitt bidrag i Scrappiz galleri!
Här är skissen och min tolkning.


Organisering av hemmet

Vi håller på att ordna med förvaring här hemma. Igen. Har man någonsin tillräckligt med förvaring? Jag skulle behöva ha hit Martin Timell och hela ligan och låta dom härja fritt här hemma tror jag. Vore toppen om de kunde bjuda mig på det, hihi.
Nåja, vi jobbar på och ibland blir det riktigt bra! Sovrummet har fått tillökning av 3 st väggskåp och så ska det inhandlas en dubbelgarderob också. Så här tjusigt blir det. Ignorera att ena sänglampan saknar skärm, den ska bytas så fort Ikea får hem nya. Till vänster ska dubbelgarderoben in.


Colins rum fick sig också en liten genomgång. Vi köpte in ett gäng förvaringslådor i serien Kasset och så en härlig matta. Bästa köpet är helt klart tunnan där han kan ha sina klubbor och bollar som annars ligger på golvet i hallen.


Vi har ju äntligen blivit färdiga på baksidan också. Vi skulle ju köpa gräs på rulle hade vi tänkt men eftersom det är höst nu och man ändå inte är ute så mycket där så beslutade vi oss för gräsfrö. Så i helgen grävde vi upp allt ogräs, lastade på en kubik jord och sådde. Jippi!


Fortsättning följer. Sovrummet ska göras klart och sedan blir det Amandas rum. En ny säng ska hon ha. Nån som har en vit 90-säng med förvaringslådor under till salu?

Publicerat

I majnumret av Scrapbooking mm hade jag med 2 st LO. Här kommer dom i bloggen också :)
"Traktor" gjordes till Webmosterhelenes skissutmaning.


"Glimten i ögat" var till scrapliften.


Ledig Helg!

Nu är det 1½ timme kvar att jobba (tog en liten tepaus nu) sen har jag ledig helg!! Sååå skönt! Ikväll ska vi förbereda baksidan så vi kan lassa på ny jord och så gräsfrö imorgon! Äntligen!
Sen ska vi troligtvis möblera om i sovrummet i helgen också. Vi har akut förvaringsbrist så vi ska skaffa fler garderober. I lööööv fixa hemma!

För övrigt har det varit mycket sjukt på sista tiden. C och jag snörvlar fortfarande men är iallafall hyfsat pigga. Så länge vi slipper influensan är jag glad!

Tänkte jag skulle hinna scrappa lite i helgen också. Vad ska ni göra i helgen?

Fullmåne...

I natt är det fullmåne....


läkarbesök, regn och mera scrap

Igår kväll hade C feber, 38,1 och har varit förkyld i drygt 2 veckor. Ringde läkaren idag och de ville att han skulle komma ner för en check. Efter en noggrann genomgång konstaterades att han inte har något behandlingsbart iallafall. Vila och lindra symptomen helt enkelt och hoppas på att det vänder under helgen. Han är väldigt besviken över alla träningar han missat och speciellt över att missa bandyträningen imorgon. Men det är inte mycket att göra. Idag är det dessutom riktigt urtrist väder så idag blir det en del spela.. Nintendo DS går varm just nu.

Jag gjorde en LO till Scrappizbloggen för ett tag sedan också. Skapa med vimplar. Det var roligt!
Nu har dessutom skissutmaningarna kört igång igen så hoppa genast över till
Scrappiz och tolka månadens fina skiss!!

Nu ska jag röja lite här hemma, sedan hämta lillskruttan, sedan och ladda inför jobb lör-sön.

Här är min vimpel-LO.

Vinterkläder och scrappat

Idag har jag varit på Hälla och handlat vinterkläder till Mandi. Det hade redan blivit alldeles urplockat på storlekar men jag fick tag på det jag skulle ha... kommer eventuellt att byta byxorna till ett par rosa istället för svarta om de får in nya. Jag gillar svarta till den rosa jackan men Mandi hade hellre velat ha rosa. Jag hoppas det är bra grejer nu. Det kändes rejält iallafall :) Det är vind och vattentätt med tejpade sömmar.
 

Jag har en ny LO att bjuda på också. Scrappad till Forma Hantverk.


Jag var på scrapträff igår (tack Elin!!) och det var väldigt inspirerande att träffa likasinnade. Superskoj!