Girlygirls

Idag har jag och Amanda haft en myspysdag dag tillsammans! Ibland behöver man bara ta sig tid!
Vi har varit på stan och shoppat för A behövde ha lite nytt. Det blev 2 par ursnygga sandaler (och ett par till mamma) samt en jättesöt klänning och 2 piratbyxor.
Så klart lunchade vi på stan också. Det blev A som fick bestämma och det blev då Mc donalds. Inte mammas favorit men deras Chicken Gourmet var helt okej.
Vi tog bussen ner på stan och bara det var ju ett äventyr i sig! *love*

© Milla

Om nån vecka är det C:s tur att ha myspysdag med mamma. Vi får se vad vi hittar på då. Det blir ju inte shoppa iallafall *s*. Det avskyr han ;-)

Lite nytt...

Idag är jag trött. Jag har haft en intensiv helg och kan knappt förstå att den redan är slut...
Nåja, jag piggnar nog snart till.
Här är ett gäng nya kort jag knåpat ihop på sista tiden.





Inspiration från Muhren




Gjord efter en skiss på
Friday sketchers

En 7-åring i huset

Jaa, tänk att det är så! Vår son har fyllt 7 och börjar ettan i höst *hjälp* Vart tog tiden vägen?
Vi har haft en jättebra dag. Vi började med att sjunga för honom i morse och då fick han önskepresenten! Lego-polishuset. (som han bygger på varje ledig stund).
Sedan var det kalas på Busborgen för kompisarna kl.12. Succé! Åh, så skoj dom hade!
Efter det har vi haft släkten hemma, ätit tårta och umgåtts. *mys*. Nu har alla åkt hem och vi ska grilla lite kvällsmat.
Jag vet att C är jättenöjd med dagen och det värmer mitt hjärta! Han är så glad för sina fina presenter också.

Imorgon och 3 dagar framåt har vi intensiva dagar med mycket imbokat. Men sen är jag ledig i 4 dagar och det ska bli jätteskönt. Hoppas på finväder!!

Vad har ni gjort idag? Har ni också haft soligt och skönt väder?

Soligt och skönt och milla har vårkänslor...!

Vilket väder!! Jag började dagen med en cykeltur till mamma (från C:s skola ca 5,2 km) och där blev jag bjuden på kaffe och en trevlig pratstund. Cyklade sedan hem igen (ca 4 km) så även idag har jag fått in en dos motion. Det känns jätteskönt!! Jag blir verkligen pigg av att röra på mig.

På eftermiddagen har jag varit på lillskruttans dagis där de hade "Vårsalong" och visade upp alla kreativa skapelser. Dom är ju så duktiga! Lite fika blev det också och en trevlig pratstund med personal och andra föräldrar.

Ibland måste jag liksom stanna upp och bara känna efter! Vilket underbart liv jag har! Jag är så lycklig! Så klart det finns motgångar och diverse trista händelser, jag har haft några tuffa månader med mycket sjukdomar men i det stora hela... jag är lycklig! *myyyyser*
Undrar om det är såna här känslor man kalla vårkänslor... *hihi* Just idag känner jag för att göra som Ronja Rövardotter... gå ut i skogen och skrika ett VÅRSKRIK!!!!! AAAAIIIAAAIIAAAAAA!!!  *crazy*

Här är ett till kort.

Motionera mera...

Idag har jag verkligen rört på mig. Först cyklade jag en runda på 6,5 km, sen storhandlade jag på Ica Maxi. Strax efter det var jag och syrran i spåret och gick 5 km. Idag gick vi på 43 minuter och det tycker jag vi gjorde rikitgt bra! *nöjd*. Inte ens mördarbacken tog musten ur oss helt!!
Nu har jag en stund av lugn och ro innan barnen ska hämtas. C ska ha en kompis med hem idag. Skoj!

Den här LO gjorde jag för några dagar sedan men har inte kommit mig för att fota den. Samma tema fortfarande. Nu har jag dock slut på den cardstocken så fler ska inhandlas innan jag kan fortsätta.
Underbara Astrid Lindgrens Värld! Så fantastiskt mysigt det är där.

Mors Dag-kort

Här kommer två nya kort. Jag har använt mig av samma upplägg på båda korten.




Jag har även gjort 2 kort till med samma tema och upplägg men dom lägger jag in senare.

Snart ska jag iväg och jobb ett kvällspass. Jag hade lite planer på att cykla till jobbet men sen kom jag ju på att jag ska på ett möte först och därifrån har jag ont om tid så det får bli bilen.
Jag var på en cykeltur i morse efter jag lämnat barnen. 6,5 km cyklade jag.
Jag fick ont i benhinnorna under promenaden i söndags och ska gå 5:an imorgon så därför fick dagens motion bli en cykeltur. Vill inte ha ont imorgon.
Nåja, nu ska jag göra lite nytta innan jag måste iväg.
Ha det gott!!

Måndag

I brist på pysslat så lägger jag upp ett par skisser... kanske någon blir inspirerad. Kanske även jag *s*



Lördag

Igår var jag på fest med jobbet. Vi var till Skansen och Sollidens restaurang. Jättegod mad och bra underhållning. Det var kanonkul! Jag dansade och umgicks och hade sååå trevligt hela kvällen! Magnus Carlsson uppträdde.
Sent blev det ju förstås. Vi var tillbaka i V-ås vid 01:30 och jag kom väl isäng runt 02:30 *gäääsp*. Men förutom att jag är trött idag så mår jag bra! Liiiten tendens till huvudvärk bara.

Idag är det regn och åter regn ute. Jag skulle vilja pyssla men har inte riktigt hittat inspirationen. Vi får se.

Jag har iallafall blivit utmanad av Mette:

Tre namn du går under: 1.Camilla     2.Milla    3.Bambi *asg*

Tre saker som skrämmer mig: 1.Att det finns onda människor som kan göra vad som helst, när som helst...  2. Hotet mot vår miljö 3. Att det ska hända mina barn något

Tre saker som jag har på mig: 1. Mjukisbyxor   2. strumpor    3. långärmad tröja

Tre sanningar: 1. Jag älskar sol och värme  2. Jag gillar karaoke    3. Jag älskar min familj över allt annat!

Tre saker jag verkligen vill ha: 1. Ett stort pysselrum     2. Massor med pengar.    3. Mer tid

Tre pysslare jag skickar vidare dessa frågor till  1. MOE   2.Berith     3.leamon

Tisdagkväll

Jag har klippt mig ikväll!! Sååå skönt! Inte så mycket på längden men håret är genomklippt och lite mer uppklippt än innan. Jag är jättenöjd. Det var så slitet i topparna innan så det känns ljuvligt att dra fingrarna genom håret utan att fastna *s*.
Jag kämpar på med motionen. I morse gick jag 5:an igen. Det har verkligen blivit ett gift nu. Jag längtar efter mina promenader och det är inte mycket som kan stoppa mig. Visst känns det motigt vissa gånger men det är ju så skönt efteråt och jag ser ju resultat!

Idag var min vän Spooky här och mumsade jordgubbar med mig. Åh, vad det var gott och så skönt det var att snacka bort ett par timmar. Tack vännen! Vi får försöka ses lite oftare!

Lite nytt scrappat finns också men jag har inte hunnit fota än.

Tack för era gulliga kommentarer om våra bröllopsbilder. Det blev inte så mycket firat men vi fick ett par barnfria timmar på eftermiddagen så då åkte vi till stranden och åt glass och bara mös tillsammans. Jätteskönt var det! Kvällen tillbringade vi hemma tillsammans med barnen och det var trevligt det med! Kvalitetstid!!

/Milla

Sommarvärme

Idag har det varit ännu en alldeles underbar dag med sol och värme. Åhh, vad vi trivs. Barnen går ut direkt efter frukost och är ute hela dagarna. Kan det bli bättre? *myyyser*. Man riktigt ser hur dom njuuuter! Jag själv har rensat i trädgården, slappat och scrappat.
Innan lunch åkte vi en sväng till stranden hela familjen. Vi hade med oss kakor och dricka och så hink och spade till barnen. Jättemysigt. Barnen var sugna på att bada men till och med dom tyckte att vattnet var för kallt (vi sa det innan *tihi*) så det blev bara lite fot-dopp.





Foto: © Milla

Love is in the air

Idag för 5 år sedan gifte vi oss!


Jag älskar dig massor min underbara man!!

Tema ALV

Jag har äntligen börjat med alla foton från Astrid Lindgrens Värld (ALV). Dom har varit framkallade sen i höstas men jag har inte hittat inspiration att skapa med dom. Förrän nu. Så skönt! Jag ska försöka hålla en röd tråd i LO:erna eftersom de kommer att sitta i ett eget album. Här kommer dom 2 första.




För övrig rullar livet på. Jag är äntligen frisk igen och jobbar som vanligt. Jätteskönt. Igår och idag har jag och A gått 5:an på Björnö. Jobbigt men skönt. Vädret är härligt och jag känner mig glad!!
Trevlig fredag!!

Onsdag och nytt scrappat

Igår jobbade jag första passet på en dryg vecka. Skönt att vara tillbaka men jag var jättetrött igår kväll *s*. Puuh.
Ikväll jobbar jag igen. Har kvällspass hela veckan fram till helgen då jag är ledig!

Den här LO:en gjorde jag för någon dag sedan. Tyvärr blev det lite blänk upptill till vänster när jag fotade den.

Ledig måndag

Idag har jag och barnen varit på Djäkneberget och njutit av det fina vårvädret. Barnen har klättrat på stenar och hällar samt busat på lekplatsen. Myspysigt! Vi åt varsin mumsig glass också förstås.
Så här högt klättrade mina små våghalsar....
image533
Sen när vi kom hem så tränade Amanda på att cykla utan stödhjul och idag har det lossnat helt för henne. Ikväll tog jag bort stången vi haft monterad baktill och det var inga problem. Hon cyklar på och kan starta utan hjälp också nu. Jätteroligt! Hon var ju lite rädd först men det har släppt helt idag. Men hon får ha den lilla 12" cykeln ett tag till innan hon får prova på 16". Det är ju iallafall liiite kortare bit ner till backen nu ;-)

Själv mår jag riktigt bra. Jag har kommit igång med promenerandet igen sen i helgen och imorgon är sista dagen på antibiotikan. Helt frisk är jag inte men jag klagar absolut inte längre *s*. Ge mig en vecka till så ska alla spår av halsfluss vara borta minsann!!

En ny LO ligger och väntar i scraprummet och den kommer upp i bloggen imorgon tror jag. Tjingeling!

Ny skrivare!

Idag har F äntligen köpt en ny skrivare och det känns fantastiskt! Jag har varit utan i ett halvår nu. Den scannar också och när jag skulle testa den hittade jag en LO jag inte visat. Den är gjord januari 2007 men jag har helt missat att lägga upp den här. Sååååå här är den.

image532

Hälsan fortfarande på bättringsvägen. Halsen känns riktigt okej (lite ful fortfarande) och orken kommer mer och mer. Imorgon är jag ledig och sen på tisdag kör jag igång och jobbar igen har jag tänkt.


Fredag!

Idag känns det faktiskt lite bättre *peppar peppar*. Halsen ser något bättre ut och jag känner mig lite piggare. Nu tror jag det har vänt! *jublar lite försiktigt*

Idag har det faktiskt hänt något jätteskoj! Lilla A har lärt sig att cykla utan stödhjul! På en dag! Wow! Jag trodde vi skulle få träna ett tag men hon var såååå målmedveten att hon fixade det på en timme. Jätteskoj! Nu behöver vi träna liiite mer för att bättra på balansen och starterna bara.

Trevlig Helg!

1 maj

Tänk att det är maj redan!
Valborg blev trevlig. Vi hade ett par vänner här, åt lite mat och promenerade upp till brasan med barnen. Det var precis vad jag orkade med.

Idag har jag scrappat en LO och 2 kort. Min urgulliga mamma var här med en jättefin RAK, det var en blandning fina scrapsaker som hon plockat ihop till mig. Så inspirerande att skapa med saker någon annan valt. Tack käraste mamma! Sååå gulligt av dig, jag blev sååå glad!!

A har idag fått för sig att hon ska cykla utan stödhjul men med en mamma som inte orkar springa med var det dömt att misslyckas. Jag ska se om jag kan ta mig iväg och köpa en stång att hålla i nån dag framöver. Det skulle ju underlätta lite. För så klart hon ska få träna nu när hon vill!

För övrigt har dagen rullat på. Jag har vilat, scrappat och tvättat lite. F har jagat grejer till köket och ack så tjusigt det blir! Bildbevis kommer nån dag. Han är en händig man min make.

Tyvärr är halsen fortfarande inte bättre så det lutar ju åt att det är virusorsakad halsfluss trots allt. I det här läget hade jag önskat att det var bakterie för då hade det säkert varit bättre av antibiotikan vid det här laget. Nu är det bara att bita ihop. Halsen är fortfarande lika infekterad och svullen som i söndags. Det är jobbigt som f-n, jag erkänner.

Nog om det, inget jag kan påverka iallafall. Nu ska jag sooova.
God Natt!