Jobbhelgen är slut

Jag jobbar verkligen hela helgen när jag jobbar helg. Från morgon till kväll. Det går bra men det är skönt när den är över.
Igår roade min familj sig med att åka och titta på motocross på Malmabanan. F tog en del häftiga bilder.
image266
image267
image268

När jag kikade på bilderna idag så stod Amanda med och kikade hon med. Plötsligt säger hon: "Mamma, kan jag få köra cross när jag blir stor?"
Vad svarar man på den? "Ehum, ja om det är det du vill så..." Egentligen ville jag säga "Aldrig i livet" *s*
Strax innan berättade hon nämligen att det var en tjej som körde omkull och gjorde illa sig så doktorn fick komma... *gaaaah* Jag hoppas hon hinner ändra sig och börja med dans eller något istället! Hon är ju bara 3½ än så...

Pang!!

Tjoho, jag har scrappat!!
image265
Jag har utgått från en skiss på 
Sketch This.

En ganska ny LO...

Snart kommer det lite nya kort här i bloggen. Jag har inte haft någon skaparlust så det har inte blivit nån LO på länge. Här är en som jag gjorde för ett par veckor sedan.
image264

Sådan mor, sådan dotter ;-)

Hmmm... hon brås nog lite på mig tror jag... visst har vi lite lika minspel min dotter och jag... Fast hon är mest lik min mamma som barn. *fniss* Iallafall det busiga ;-)

image262
image263

För övrigt är allt bara fint här hemma. Det är varmt och skönt och jag är ledig torsdag-söndag!! Såååå skönt!! På torsdag ska jag ner med min syster på Vattendraget *Wiiihaaa*. Då ska jag äntligen får träffa mannen som fångat min älskade systers hjärta. Spännande!

Lite pysslat blir det faktiskt. Jag har gjort ett halvfärdigt kort. Det blir nog klart imorgon om jag hinner. Annars har jag ju hela helgen på mig.

Natti natti!

Underbara värme!!

Det går lite trögt med scrappandet här hemma. Jag har umgåtts massor med min familj och det har vi verkligen njutit av. Idag har vi haft en riktig mysdag med picknic och sedan bad på Björnön. Myyyyyyyyyyyyyyys!!

Jag har scrappat ett gäng tändsticksaskar iallafall men dom har jag inte scannat in ännu.
Jag har en LO att visa iallafall. Den gjorde jag till Scraphusets majskiss. Det var ett tag sen men jag har inte visat den här innan.
image261