Varmt, födelsedagar och promenader

Japp, så är det :) Det är varmt, alla fyller år runt omkring oss och jag kämpar på med promenerandet. Igår kände jag mig så stark att jag till och med sprang bitvis! Det är WOW för att vara jag :)
Igår grattade vi min mormor och idag har vi grattat Kalle. Hipp hipp hurra! På måndag är det dags för nästa kalas för då fyller syrran år.
Men först ska jag jobba 3 pass till innan det blir lite ledighet :) I helgen är det Power Meet och staden fylls av amerikanska vrålåk. Roligt, roligt!
Nu ska jag smälta maten en stund och sedan ska jag ge mig ut på min runda. Undrar om jag får någon med mig idag då..

Soliga hälsningar!

Så var jobbhelgen här igen...

Men sånt är livet. Vi har haft 2 underbara, lediga dagar nu, jag och barnen. Nu får de rå om sin pappa under helgen. Sen har vi ju semester så småningom och då ska vi mysa hela familjen!! Längtar!!!
Här är min senaste LO. Till Scrappizbloggen. Hoppas ni får en solig och trevlig helg!

Sola bada sola bada

Sola bada sola bada... livet är ljuvligt och sommarvärmen är underbar. Jag är grillad, svettig och nybadad *s*. Barnen är rosiga och sommarbruna. I love it! Å fler dagar ska det bli! *lycklig*

Solig måndag

Äntligen lite finväder! Så himla skönt. Igår var vi på fotbollspolspel i Svedboäng och Colins lag vann båda matcherna. De spelade sååå himla bra! Jätteroligt att se hur de utvecklats!!
Soligt och fint väder var det också och jag brände min näsa. Aj.
Jag har varit duktig och börjat promenera igen! 2 kvällar i rad har jag och grannen knallat vår runda. Skönt! Ska försöka gå varje dag en liten sväng. Man mår ju så bra då ju!
Idag är det åter strålande sol och jag har handlat lite tagetes som jag ska plantera vid entren nu innan jag ska jobba. Bättre sent än aldrig ;)
Jag har försökt mobilblogga vid ett par tillfällen men det funkar liksom bara ibland? Trots att jag gör exakt likadant varje gång. Himla märkligt och grymt irriterande! Nån som har tips?
Dagens bild får bli 3 stolta killar som just vunnit med 7-0 mot Västerfärnebo. Colin stod i mål.

Trevlig Midsommar

Det ser ut att bli regn från lunch så i år får vi väl se hur vi gör med dans runt midsommarstången på Anundshög. Vi brukar ta oss dit men det är ju inte så roligt om det spöregnar... vi får väl ha vår egen dans här på altanen :)
Oavsett väder önskar jag er alla en Trevlig Midsommar!!'
Här är vår midsommartös för 2 år sedan. Tänk vilken lycka att få fiska fiskedamm :)

Snart midsommar

Idag har jag och barnen varit ut till Hälla och handlat på Ica Maxi. Det var ungefär resten av V-ås också. Tjohej vad mycket folk det var. Scannrarna tog slut (jag hann få en), folk trängdes och var allmänt stressade... puuh! Tack och lov att det fanns plats i lekrummet för mina stackars barn annars hade de nog blivit nermejade av nån.
Det regnar ute och hela familjen är rätt uttråkad. Hoppas verkligen det klarnar upp till imorgon. Det finns hopp!
Hur som helst är det roligt att träffa vänner och äta och dricka gott!

I brist på nya bilder kan jag ju alltid visa er vår lilla pirattjej på väg på kalas för ett par veckor sedan.

Mobilbloggning

Njuter av solen...
342499b8e4397fd0029b72e0703f1f4f.png












Kolla varifrån!




Klockor


Scrappizbloggen inspirerar alla att skapa med klockor idag och detta är min inspirations-lo

VAB och nytt kort

Amanda har drabbats av en feberbacill OCH en elak mygga som gett henne ett ilsket rött och svullet märke. Stackars... inte kuligt att vara överkänslig mot mygg och bli sjuk på samma gång! Tur att hon är ganska pigg ändå!
Jag har ju ett kort jag glömt bort att visa här. Det  fick min arbetskamrat som gifte sig 6 juni!

Idag har jag ställt fram möblerna på altanen!! Sååå najs! Solen har varit framme större delen av dagen och jag är så glad!!

Måndag vecka 25

Det har ÄNTLIGEN slutat regna efter 2 dagar med ihållande regn. Det är gråmulet och regnet hänger i luften men jag är glad att det inte regnar just nu iallafall!
Jobbhelgen har gått bra men den var jobbig. Jag längtar SÅÅÅ efter semester!
När jag åkte hem från jobbet i helgen så möttes jag av en lite udda syn på Anundshög. Nämligen gräsklippning med häst :) Det kändes nästan som jag förflyttas bakåt i tiden. Coolt!

Bild lånad från vlt.se

För den nyfikne så ser min nya mobil ut så här. Svart såklart!

Bild lånad från telenor.se

Idag är det måndag den 15 juni. På fredag är det midsommar men det känns lite kallt för det. Hoppas det blir liiite varmare iallafall. Och så gärna sol då. Vi vill sitta på vår nya altan och äta god mat tillsammans med Mia och Mange med barn juuuu. Undrar om man kanske borde köpa lite infravärme... För man vill ju vara ute på midsommar *s*
Nä, dags att göra lite nytta innan jag ska jobba.

I väntan på soliga dagar...

...har jag köpt mig ett par somriga skor.


Jag var just ut och hämtade in posten och där låg en avi minsann! Min telefon (SonyEricsson C905) finns att hämta idag!! Jippi!! Typiskt att jag jobbar hela helgen bara... ;)
Nu längtar familjen efter semester!!! Barnen mest av alla tror jag. 3 veckor kvar nu. Tack och lov inte hela veckor! Nästa vecka jobbar jag 3 dagar.
Idag är jag  glad över att en vän har fått jobb!! Grattis Sanna!! Så himla skoj!

Trallallallaa

Det går framåt minsann!! Snart har vi vår altan!





Dagisavslutning och måla, måla

Ikväll var det avslutning på dagis. Barnen sjöng fina sånger som de hade övat på. Så fantastiskt söta! Jag är lite sentimental... detta är ju sista dagisavslutningen. I höst har vi 2 skolbarn...
Så här tjusig var vår lilla sötskrutta ikväll!


Och så var det altanen dåå... vårt evighetsprojekt känns det som *s*. Men det är ju så när man får ta en bit här och en bit där... Jag har målat och målat och målat.. men nu är det faktiskt bara en strykning kvar på en liten vägg... jisses så skönt! Jag vill inte se en pensel på lääänge efter det ;)
Så här såg det ut för nån dag sedan. Nu är även panelen till höger målad. Eller panel.. vi har faktiskt använt råspont för att få det som vi vill ha det :D

Markisen ska ner och väck och springorna vid fönstren ska få en dutt med akrylfog.. sen ska vi handla trall! Tralalalala!

Ny skissutmaning

Nu är det en ny skissutmaning på Scrappiz och Skrappakalja sponsrar en vinnare :) Å det är jag som gjort skissen ;)
Häng me

Blåsig fredag

Det blåser som attan ute. I morse tog jag min tjocka jacka, jag höll ju på att frysa ihjäl. Brrr. I och för sig är jag en riktig fryslort men idag är det faktiskt kallt! En bra anledning att vara inne och mysepysa alltså :D
Barnen är hos kompisar, maten är förberedd och mannen är och handlar färg. Allt under kontroll med andra ord. Och rätt lugnt och skönt hemma ;)
Jag fick en beställning på ett kort för ett tag sedan och nu är det levererat till beställaren... (och jag tror inte mottagaren läser här). Det är svårt med kort till vuxna män tycker jag... fast detta blev jag väldigt nöjd med!


Så måste jag ju visa en bild på vår gitarrhjälte också!

Fast nu är gitarren tillfixad med coola klistermärken också ;)

Trevlig Helg!!

Fullt upp

Det är alltid mycket så här inför sommarlov och semester. Många möten, avslutningar och annat som ska passas. Tiden räcker inte till riktigt. I söndags var det polspel med Colins fotboll. I Surahammar. I stekande sol :) Fast det var roligt och "våra" killar vann 3 av 4 matcher! De var toppenduktiga och kämpade och hade jätteskoj!

Utöver det har vi hunnit med en del på altanen också. Vi har börjat med panelen och den kommer på plats under slutet av veckan hoppas vi. Sen ska den målas också. Men nu beöver vi inte bry oss om vädret för det är ju under tak!! Toppenbra!

Jag har även ett enormt skapa-behov just nu och smiter in i scrapvrån så ofta jag hinner... vilket inte blir såå ofta. Jag har inget klart att visa ännu men det kommer :)

Idag åker F på konferens eller nåt...  Personal-trevligheter är det... med övernattning. Det gillar vi inte alls i familjen ;)! Han var ju nyss borta och vi saknar honom då! Vi vill ju ha honom hemma :) Nåja, han får säkert trevligt och vips är det ju torsdag och han är hemma igen. Vi är lediga allihopa även kommande helg dessutom. Skönt!
Nu ska här tvättas vidare. C har beställt rena lakan i sängen. Helst skulle han vilja ha det varje dag för han tycker  det är så skönt... men mamman hinner inte tvätta så ofta ;)