60-års festen

Så trevligt vi hade! Det är så skoj att samla släkt och vänner och umgås. Jag hoppas det inte dröjer så länge till nästa gång.
Här är lite bilder från gårdagen.

60 va? Det kan man inte tro ;)
     
   

Grattis Mamma!

Idag fyller min fina mamma 60 år!! Stort grattis på födelsedagen!!

©Milla

Nyklippt

Så här snygg är min son idag!


långhårig

Vår son vill inte klippa sig... han vill ha långt hår. På sin höjd vill han klippa upptill så det bli hockeyfrilla. Han är en sportdåre. Och världens charmigaste!


Idag har A varit till BVC och fått spruta mot diverse elaka sjukdomar. Den alla 5½-åringar får. Hon var grymt nervös innan men det gick hur bra som helst. Inte ett pip. Fast efteråt sved det. Nu håller vi tummarna att hon inte får nån reaktion. Det är tydligen rätt vanligt att få feber och jag har ju redan VABbat 2 dagar denna vecka. Det vore ingen hit att vara hemma fler dagar...  Så please, håll en tumme eller 2 ;)

Kallt!!

Idag är det en väldigt kall tisdag minsann! C har varit hemma igår och idag för han är jätteförkyld. Idag är det lite bättre men han är väldans snorig. Imorgon ska han gå till skolan men han slipper fritids för F är ledig imorgon och ska vara med honom i skolan. Det blir kanon!
Han är såå rastlös här hemma ;)
Jag jobbar ons-fre och på fredag efter jobbet ska jag följa med mamma och kika på lokalen vi ska vara i på lördag då hon fyller 60! Ska bli jättetrevligt att samla släkt och vänner för lite trevligt umgänge. Ser fram emot det.
Helgen är ledig helg och inte så galet mycket att göra. Skönt! Hört ryktas att det är ponnytävlingar på Hamre så jag kanske tar med Mandis dit en sväng om det hinns med.
För övrigt njuter jag av sol men svär över snö och iskalla vindar. Brrrr. Å scrappar gör jag. Bevis kommer snart.
Nu måste jag komma på nån trevlig kvällsmat.
Vinkevink.

Hästtjej

Jag var en riktig hästtjej när jag var liten och till viss del är jag ju det fortfarande men idag finns inte tiden riktigt... MEN vår lilla tjej är lika galen i hästar som jag och nu föll jag till slut för hennes bedjan att få rida. Vi var till Hamre på knatteridning igår och vilken hit!! Hon strålade som en sol och jisses så duktig hon var. Hon travade, vände snett igenom, stod i stigbyglarna samtidigt som hon sträckte ut armarna - värsta balansen! Och hon ÄLSKADE det! Hahaha, nu är det kört. Nu är det hästar som gäller ;)
Här håller stoltaste tjejen i den fina ponnyn Mona.

Mobilfoto ©Milla

Tingeling


Skissutmaning på Scrappiz

Det pågår just nu en skissutmaning på Scrappiz med en jättehärlig SKISS. Jag tolkade skissen så här:

Solig onsdag

Det är ju lysande! VSK tog hem segern igår. Vilken lycka. Colin och F var hemma efter 21 och C var helt galet trött men hur nöjd som helst. Sovmorgon idag som tur var :)
Idag skiner solen och det gillar vi. Vindarna är iskalla men sol är sol så idag ska jag ut en sväng med kameran innan jobbet. Ska avklara lite vardagliga måsten innan bara.

Igår köpte jag ett par nya överdragsbyxor till A på Intersport. De sitter kalasbra och jag hoppas verkligen de håller vad de lovar. Vattentäta ska de vara till max så kan det vara slut på dyngsura kläder nu kanske?  Så himla trist när hon är blöt rakt igenom trots galon. Men dessa byxor ska vara bättre... Vi håller tummarna.

Nej, hur var det.. städa, fota och jobba ;) En ny LO har jag ju att fota också. Får se om jag hinner lägga upp den senare idag kanske.

Ha en najs vårdag!!

Ikväll hejar vi på VSK!

Avgörande ikväll! Heja VSK Bandy. Och heja Colin som ska ut och lira med sitt lag en liten stund innan matchstart. DET är stort. Oj, så spännande! Sen får han och hans lag stanna kvar på läktaren och titta på matchen.

Idag har F varit ledig med barnen och när jag slutade åkte vi till Bellevue och spelade bowling. Det var skoj. F vann, jag kom sist *s*. Bowling är inte min grej ;) Men det var mysepysigt att göra något tillsammans hela familjen.

Nu ska jag hjälpa killarna hitta alla bandygrejer innan de ska fara iväg till Rocklunda.


Här är min senaste LO med Formas nya papper. En lagom pastellig och påskig sida :)


VSK

Helgen har gått i sportens tecken för min familj. C hade avslutning på bandyn i lördags och då var det 3 ur A-laget där. Det var medaljutdelning, match mot föräldrarna och möte med VSK:s lagkapten Magnus Joneby. Kolla in vilken stolt kille som fick träffa en av sina idoler ;)

©Millasblog

Sen var det poolspel i innebandy på söndagen och MIK (Colins lag) spelade kalasbra. Vann första och kämpade järnet i andra som de till slut förlorade. Men en fantastisk insats iallafall. Jag har förhört familjen på alla detaljer eftersom jag själv jobbat hela helgen och missat alltihopa *snyft*.
Igår var det en alldeles ljuvlig vårdag! På jobbet tog jag med de boende ut i den härliga vårsolen och det var så himla najs! Idag är det svinkallt men jag har hopp om våren iallafall :)
Nu ska jag scrappa!

Mera Forma Hantverk

Här är nästa LO för Forma Hantverk. Av någon anledning tänker jag alltid "Videung" när jag ser Vide. Därav titeln.

Nu ska jag jobbelijobba igen. Trevlig söndag!

Plocka blåbär

Dessa nya papper från Forma är verkligen ljuvliga! Stämplarna likaså. Otroligt lättscrappade. Här har jag har använt deras mönsterpapper Pastell Småblommigt grön. Stämpeln är också från Forma Hantverk.

Scrappeliscrap

Jag scrappar! Det är så kul! Ni ska få se snart... ja okej, en kan ni ju få se nu :)

Åter till scraphörnan...

DT-paket och förkylning

Igår hämtade jag ut ett härligt DT-paket från Forma Hantverk. Kolla in dessa läckra nyheter!

Det ska bli underbart att få skapa med dessa fina saker! Tyvärr har jag en envis förkylning igen och känner mig väldigt trött och orkeslös. Jag ska kurera mig och samla kraft och under tiden börjar jag med att montera de fina stämplarna!
Framförallt ska jag försöka ignorera snöovädret utanför mitt fönster. Nu räcker det liksom.. Våren, var ÄÄÄÄRRR du? Längtar så jag kan bli galen! Vill ha vitsippor, varma vindar, grillkvällar och tödropp :) Mmmmmmm... snart, snart...

Sega söndag

Oj en sån seg dag. Det har varit en himla trevlig helg. Igår kväll spelade vi lips och drack lakritsshots *hahaha* Fasen så skoj det var! Seeeeeent blev det såklart :)
Idag har vi slappat, slappat och slappat. Vi lyckades fånga alla barnen på en och samma bild innan de åkte tillbaka hem igen. Nästan alla tittar in i kameran dessutom. Inte illa. Ljuset kunde varit bättre bara. Gråaste dagen på länge.

Nu sitter C och spelar sitt nya StarWars Battlefront på Xbox tillsammans med en kompis. A gick med sina två kompisar hem till dom. F kollar på Bandy och jag... slappar :D
Imorgon är det dagis, skola och jobb igen. Jag kan bara konstatera att dagarna går sååå fort!

Steeda, steeda, varje freedaaaa...

Jag har drabbats av nån sorts städnoja. Inte ett skrymsle är säkert för min framfart denna vecka! Rensa, plocka, fixa, dona... Till och med pysselhörnan ligger illa till *S*
Inte blir det bättre av alla melodifestivallåtar som skrålar ifrån högtalarna. A lyssnar, dansar och sjunger för fulla muggar. Hon ÄLSKAR melodifestival *S*
Om några timmar får vi besök av Falugänget :) Ska bli kanonskoj!! Hela helgen stannar dom och umgås! Vi har inte gjort några planer alls utan tar dagen som den kommer. Kanske nån utflykt, säkert något affärbesök, lite god mat, lite gott vin och mycket skratt och tok.
Ni är efterlängtade och varmt VÄLKOMNA!!!

Falugängets yrväder Pepsi!

En underbar blogg

Ibland ramlar jag över bloggar där jag fastnar och läser och läser. Den senaste bloggen jag hittade var heeelt underbar. Jag skrattade så jag grät. Människan skriver underbart och humoristiskt. Jag måste bara dela med mig till er. Kika in HÄR.

Stress och things to do...

På jobbet var det stressigt värre. Det har varit en intensiv period nu ett tag men nu tror och hoppas jag att det lugnar ner sig snart. Efter jobbet var det raka spåret hem till A och släppa iväg F till jobbet. Hej å Hej då liksom :)
Jag har städat idag. Det behövs. Jag ska fortsätta imorgon. Känner mig lite duktig faktiskt ;)

Nu ikväll satt jag och kikade lite i fotomappen och konstarerar att jag ♥ min kamera!! Nu har ljuset varit lite sämre ett par dagar för att inte tala om tiden *s*. Imorgon ska jag fota lite iallafall! Jag försöker att fota manuellt så mycket det bara går och det går bättre och bättre!
Jag har blivit halvt besatt av att läsa fototips och annat och då hittade jag en fantastiskt bra tidning som heter Digitalfoto. Jag har köpt de senaste två numren så nu beställde jag en prenumeration. Längtar redan efter nästa nummer!
Lite har jag skapat finns också men det är inte helt klart än. Soon soon.

Lilla A mår ganska bra men hostan finns där och hon rosslar fortfarande så det känns verkligen HELT rätt att ha henne hemma hela veckan trots att hon är feberfri och pigg för övrigt. Jag är ju ledig tors-sön så det blev bara en dag med Vård Av Barn dessutom. Skönt!

Den här bilden tog jag på Vallby för en vecka sedan. Gillar uppsynen. Han ser så kaxig ut på något sätt :)

NU ska Milla nanna. Var uppe 5:45 i morse *Gäääsp*. Natti natti!

Sötaste surpuppan jag vet ;)


(Fotat med mobilkameran ©Milla)
Lilla fröken har en vilja av stål och ett hiskeligt humör. Men attans så söt hon är ;) Trots att hon är suuur... *S*
Idag har vi varit till Biblioteket och lånat böcker om Pippi. Pippi i söderhavet bland annat. Så här ska läsas.

Läkarbesök och kärleksförklaring

Idag åkte vi till doktorn, jag och A. Han konstaterade att lungorna inte lät helt bra men efter lite prover så kunde han också konstatera att det inte var några bakterier iallafall. Ordination - Ventoline för att vidga svullna luftvägar och Cochilana hostmedicin till natten. Hon blir hemma åtminstone imorgon för hon hostar vid minsta ansträngning. Vid ganska gott mod är hon iallafall. Efteråt var vi till H&M och handlade lite smått och gott till en växande dam. Hon älskar verkligen kläder och fina saker... *s*. Nu blir det modevisning :)

Här är ett kort som min käre F fick på Alla Hjärtans Dag. Stämpel från Forma Hantverk.