Fredag idag, 3 nya kort att visa

image498
Först ett kort jag gjorde idag, inspirerad av första skissen på
kortskissen. Jag har använt min nya cuttlebug *tjohoo* och mitt fina "Harmony"

image499
Sen ett kort jag gjort till kortskiss # 6 på
Scrapinspiration.

image500
Till sist ett kort jag gjorde på Scrappiz cybercrop. Det har min mamma fått idag eftersom hon fyller år.

Japp, mamma är tillbaka i Sverige! dom var förbi här på förmiddagen och lämnade fina presenter samt det jag beställt. (Cuttlebug med alfabetena Harmony och Red Tag Sale, die med pilar och 4 stjärndies).
Såååå skoj att se dom igen och höra lite om deras resa. Jag fick tjuvkika lite på fotona i kameran. Ska bli kanonkul att se dom framkallade sen.

Lilla A är galet prickig idag. Det bara exploderade över natten och hon har riktigt jobbigt idag. Usch, jag lider med henne! Fy tusan! Tur att det iallafall är över snart. Det är ju dag 3 idag så det bör ju vända i helgen. Älskade lilla skrutthönan!!!

Ny LO och fler prickar

Jag skapade en LO utifrån min skiss (se förra inlägget) igår. Här är resultatet. Den är rak i verkligheten.
image497

Amandas prickar har ökat över natten och idag kliar dom. Lila skruttan, hon är tapper ändå. Hon är hittills nästan stolt över prickarna *s*. Kanske för att vi haft besök av vänner som vill att deras barn ska smittas. *ler* Vi får väl se om vi lyckats.
Eftersom jag var duktig och städade hela huset igår så har jag inget "måste" idag. Skönt!

Sugen på en skiss?

Igår satt jag och gjorde lite skisser i Photoshop. Jag kom på att det var väldigt roligt!!  Vad tycker ni? Blir ni inspirerade att skapa efter den?

image496

Onsdag 26 mars

A klarade eftermiddagstestet för prickar igår men föll på kvällstestet då hon fått ca 4 prickar. Idag på morgonen har dom ökat till ca 10 st och termometern stannade på 37,7 grader. Så vi kan nog konstatera att vi har ett fall av vattkoppor här hemma. Hon är hur pigg som helst än så länge så jag hoppas hon får en snäll variant!!

C har precis blivit upphämtad av sin kompis J och hans mamma. Han blir där till i eftermiddag nån gång. Roligt! De har så skoj ihop.

Själv håller jag på städar, sen hoppas jag få lite pysseltid också. Lilla A hon sjunger och dansar... det bästa hon vet för tillfället.

Ha en bra dag! Här lyser solen!

Tisdag hela dagen

Jag är alldeles dagvill efter påskledighet och sjuka barn. Men visst är det tisdag idag *s*. Precis 2 veckor efter Colins vattkoppor så idag är A hårdbevakad. Antagligen kommer prickarna smygandes de närmsta dagarna om hon nu inte haft... Vi får se. Hon klarade just lunchkollen. Nästa kontroll blir i eftermiddag *ler*.

I dag åker F på kurs och kommer hem igen på torsdagkväll. Trist.

Jag håller på att plocka och tvätta, A lyssnar på "Hero" för 10:de gången idag och C har en kompis här. Ganska slapp och avspänd stämning och det är ganska skönt. Vädret inbjuder inte till någon utflykt heller.

Idag ligger en av mina LO:er på Scrappiz-bloggen för inspiration att använda bubbelplast att stämpla med. Jätteroligt!! En annan av mina LO:er ligger uppe som en scrapliftutmaning på
Scrapinspirationsbloggen.
Hoppas några vill lifta den, det är så otroligt roligt att bli liftad tycker jag. Det inspirerar mig enormt mycket. Hoppa gärna på utmaningen!!

Nej, hur var det nu... plocka och tvätta minsann. Inte fastna vid datorn.

Fast jag måste ju bara tillägga att idag är det Våffeldagen och det var precis vad mina barn fick till lunch. Våfflor, glass och hallon. A mumsade så magen blev proppfull och C mumsade han också, fast utan bär.
Tack för tipset, Nina, om du läser här. A har pratat om dina våfflor sen hon åt dom för några dagar sedan *fniss*.

Yeah!

image493

Idag har vi haft en mysig utflykt till Björnö tillsammans med våra vänner L-Å och P samt deras grabbar. Varm choklad och bullar mumsade vi på i den sköna solen.
Barnen lekte och klättrade och vi njöt av den friska luften.
Underbart!

Cybercrop pågår...

Jag har gjort en LO till en färgutmaning. Man skulle inspireras av en färgglad bild.
Här är min tolkning:
image492

Glad Påsk!

image491

Cybercrop

Scrappiz har cybercrop hela påsken och en LO har jag fått ihop och laddat upp. Den är efter en skiss.
Jag lyckades få med solen då jag fotade LO:en men men... =)
image490

Skärtorsdag

Idag har jag spökat ut mina barn till påskgumma och påskgubbe. De är så underbart söta och stolta. Lite spända också! Lyckan var total för C när vi kom fram till Förskoleklassen. Alla var utklädda och många kom och hälsade på honom med glada rop! Glada att han är tillbaka. Det är han också. Det värmer att se att ens barn har vänner. A blev också väl mött av sina vänner. Så nöjda och glada. *lycklig*
Nu ska jag strax hämta dom och sen är det påsklov ända till april =) Myyyyyys!!

Ett nytt och ett gammalt...

Det här kortet gjorde jag efter en skiss hos Kort i Fokus i februari men har glömt att visa det här:
image488

Det här kortet gjorde jag idag. Inspiration från Joggemia.
image489
Stämpeln har jag vunnit från Katscrap, det är Jeja Design. Textstämpeln är från Stämpelhuset.

Pärlor...

-"Mamma, nu regnar det pärlor"

Colin om hagel


Våren som kom av sig...

...det snöar... och idag ligger det kvar... usch! Jag som längtar efter vår och värme!

C mår bättre. De flesta kopporna har torkat in. Om A inte haft det så kan det dyka upp i helgen eller början av nästa vecka. Vi får avvakta och se.

Idag ska jag försöka få tag på en hatt för imorgon ska C vara påskgubbe är det tänkt... det får bli enkelt med en hatt med fjäder i. Eller har NI något bra tips? Enkelt och snabbt ska det vara. Påskkärring är tyvärr inget alternativ. Vad finns det mer? Hjälp mig med tip s på påskutklädnad till en (snart) 7-årig kille.

Nu är det dags för jobb!

LO:er från cropen

Jag har ju inte visat mina LO:er jag gjorde i hobbyhusets crop för ett par veckor sen. Här kommer dom.

Den här är en scraplift av en LO som Fröken Svår har gjort. Jag vann =)
image484

Här skulle man scrappa i färgerna brun-beige-blå-vit.
image485

Den här är efter en skiss samt krav på nån form av journaling.
image486

Till sist en LO där man skulle ha med ett hav av blommor...
image487

Nattlig uppdatering

Lille C sov 14 timmar natten till idag. Tabletten (Tavegyl) hjälpte och han hade en del sömn att ta igen. Febern har sjunkit från 39,2 till mer behagliga 38,3 idag och kliandet är lite bättre. Det har börjat bli skorpor på många av vattkopporna nu så idag har han haft det något lättare. Hoppas det inte tänker komma fler nu.

Natti natti

/nattsuddar-Milla som borde sova nu

Heja Charlotte Perelli förresten! Lilla A hade hunnit byta favorit under dagen så enligt henne var det absolut rätt låt som vann *s*. Själv hoppades jag på Sannas underbara "Empty Room" men måste nog säga att vinnarlåten är helt okej.

God Natt!

Fredagkväll

Stackars C har det riktigt jobbigt med vattkoppor och 39 graders feber. Han sov nästan inget alls inatt så idag har han fått utskrivet tabletter som ska lindra klådan något. Hoppas det hjälper så han få sova inatt!

Jag jobbar helg så det blir inget pyssel alls i helgen trots massor med inspiration. *hihi* Jag får spara inspirationen till Scrappiz cybercrop som är snaart. *skoj skoj*.
Nu ska jag iallafall kika igenom mina fina saker jag handlat från Stellas. De kom redan idag!! Jag hade inte väntat leverans förrän efter helgen. *glad*. Sen blir det tv en stund innan sovdags. Börjar 8:00 imorgon.

Imorgon kväll är det Melodifestival. A är alldeles galen i låtarna och dom har gått varma här hemma sen igår. Så vi kommer sitta hela familjen och mysa framför tv:n imorgon kväll.
A hejar på Amy Diamond. Jag gillar Amy, Sanna och Frida bäst. Det finns bara en låt jag absolut INTE gillar och det är "I love Europe" med Christer.... *pinsam*. Annars är det bra låtar i år. Nu är jag egentligen ingen fanatiker av mellot men i år har vi hängt med, A och jag :)

Trevlig Helg!

Frusen frukt

Idag ville C frysa in bananpengar och apelsinmånar.
Han hade tittat på Philofix på Bolibompa och där hade hon gjort så.
Så vi testade. Det blev jättemumsigt!!

Skuret och redo för frysen
image480

Efter några timmar var det klart
image481

Mums tyckte Manda...
image482

...och Colin också. (Lägg märke till prickarna ;-)
image483

En färgklick

Turkååååsa toner

image479

Stackars C blir bara mer och mer prickig. Fast inte sååå illa än iallafall. Som tur är verkar det inte klia så galet mycket än så länge heller. Man kan ju alltid hoppas att det blir lindrigt. 

Vattkoppor någon?

C har vattkoppor...

Sötaste Colin!!

Igår satt vi och ritade, jag och mina barn. Då berättade jag att jag vunnit en tävling med en av mina LO:er (jag satte in den i albumet och vi småpratade lite).
Då säger C:
-Jag har aldrig vunnit någon tävling.
Jag svarar att han har ju inte varit med i nån tävling nån gång och det är förresten inte så viktigt att vinna.. *osv*
Då avbryter C och säger:
-Förresten så HAR jag ju vunnit en tävling!!! Den viktigaste av alla! Den i din mage, mamma. (Syftar på att just han blev mitt barn)

*kärlek*

image477

Veckans skiss på Swescrap

Jag har även denna vecka scrappat efter swescraps skiss. Här är resultatet.

image476

Idag har jag ett kvällspass på jobbet. Det var längesen nu eftersom jag varit hemma och VABbat och efter det haft mina morgonturer.
Jag har återigen börjat röra på mig för att få bort ett par kilon till sommaren. Eftersom jag fortfarande är förkyld så mjukstartar jag med promenader den här veckan.
Sååå skönt att vara igång igen!

Sidan 2

Här är andra sidan på tema "Kalas på busborgen" jag visade här för ett tag sedan.
Skönt att scrappa många foton ibland.

image475
Papper: rusty Pickle "Pirate princess"

Påsktema på kort

Så var helgen över igen! Förra helgen hade Hobbyhuset Cybercrop och här är korten jag skapade då. Så där lagom super-påskiga *s*
Ingen vinst med något av dom men det var roligt att skapa pastelliga kort för det är inget jag brukar göra.

image472


image473

image474

Lite nytt

Här kommer 2 LO:er jag gjort under veckan. Gamla foton på min goa son.

image470

image471


Fredag

Idag är det fredag minsann. Jag har varit alldeles dagvill dessa två dagar jag har jobbat denna vecka. Igår hade jag måndag... *s*. Hur som helst är det skönt att vara inne i vardagen igen. Vi är mycket bättre alla tre men snuvan vill inte släppa greppet riktigt. F har klarat sig helt...

Ikväll ska vi mysa med Tacos. Gott. Imorgon är det fullbokat på fm med Colins bandyavslutning först och sen ska han på kalas direkt efter det. Puuh. Mannen i huset har kurs hela helgen. Tur att han kommer hem på kvällarna iallafall och inte ligger borta. Vill ju umgås hela familjen ju.
Undrar vad Mandisen å jag ska roa oss med medan kalaset är... kanske åka till stallet och klappa lite. Hon är gaaalen i hästar.

Igår kom min vinst från Forma Hantverk. Ett kalasfint paket med matchande cardstock och mönstrat, finfina fjärilsstämplar, band och hjärtan. I härliga färger så klart! *glad*.
En stunds pyssel nu innan jag ska hämta hem barnen.

Trevlig Helg!


Nu är det jul igen...

Hehehe, nej då. Men knasiga jag har scrappat julfoton fast jag längtar som en tok efter vår och sommar.
Jag har utgått från Silwerstars skiss nr 4 som du hittar
här.

image469

Jag vann!

Gissa om jag blev glad när jag igår fick mail från Forma Hantverk... Jag vann deras tävling med min LO "Full fart" som finns ett par inlägg ner. Så roligt!!

/Milla, lycklig över vinst, solsken och feberfria barn!

Råååååsa

Här är en LO jag gjorde till veckans skiss på Swescrap. Den blev publicerad där. *glad*

image468
Material: Cardstock: Bazzil, Mönstrat: Rusty Pickle "Pirate Princess - Elisabeth Swan
Titel: QK metro skinni mini (kalas på) och Stickers "GirlyGirl"  från reminisce (Busborgen)

Söndag och massor med pyssel

Jag har scrappat massor under helgen! Jag ska lägga upp under veckan som kommer så ni får se. Tills dess får ni se denna.. som jag gjorde efter en skiss men utan att läsa kraven *s*. Färgen skulle vara monokromatisk... missade det *tihi*
Nåja, vad gör välan det. Det blev ju en LO iallafall!
Och jag har använt enbart gamla papper och stickers!! *tjohoo*
image467

En uppdatering av sjukläget här hemma:
Jag är feberfri och mycket piggare fast väääldigt snorig fortfarande.
Colin är feberfri och spritter av energi men orken tar slut fort och han hostar fortfarande.
Amanda har feber sen natten till lördag och är rejält snorig.

Sååå summan av kardemumman... Vi blir hemma måndag iallafall, säkert tisdag med... *suck* Jag hoppas att Colin iallafall kan gå på tisdag, Amanda är mer tveksamt.
Vi kämpar på och är ganska positiva trots allt! Ingen mening att deppa ihop.