Scraplift

Jag hoppade på Scrapliftutmaningen på Scrappiz och har liftat en LO av Vixxan, "Saga, mitt sockergryn".


Här är min LO
image290
Material: Papper: Basic Grey, Rubrik: QK Biography

Rolig post!

Tjoho!! Igår beställde jag ett nytt alfabet, QK Biography, från Annika på Scrapperiet. Idag damp det ner i brevlådan! Snacka om snabb leverans! Åhhh vad det är snyggt!! Jag är så glad!
Dessutom så låg det ett kuvert med finfina vita öljetter i lådan. Det är en RAK jag fått via Scrappiz. Vilken dag!! Nu vill jag ju bara vara hemma och scrappa men det har jag inte tid med. Jag ska köra min kära mor ner på stan i ett par ärenden. Hon är sjukskriven för tillfället. Alltid trevligt att umgås med henne och mina nya saker finns ju kvar när jag kommer hem igen!!
På återseende!!

Två nya

Jag scrappade 2 LO:er i helgen som var. Jag har varit lite lat och inte fotat dom bara... Nu kommer dom fotade med min mobil så det är inte den bästa kvaliteten på bilderna och dessutom blev det snett. Sorry... Jag ska nog fota om dom nån dag när jag har lite mer tid.
Här är dom iallafall.

Colin, 2 år, leker tittut när jag fotar honom. Han höll handen för kameran..
image288

Den här handlar om Amanda och henne bästis här på gården. Amanda är tokig i att klä sig som prinsessor och liknande. När jag fyllde år i början av augusti så valde Amanda ut prinsesskronorna (dekorationsrutorna) åt mig i födelsedagspresent. Vad passar bättre än att använda dom på en LO om henne som prinsessa?
image289

Inatt när jag sov...

...så gjorde hösten entré. Imorse var det kylig luft ute och jag fick ta fram jackorna för första gången på länge! Sommaren har tagit farväl för den här gången, alldeles lagom till min semester slutade. Idag är det första jobbdagen på 4 veckor. Det har gått jättefort men det känns helt okej att börja jobba igen. Jag trivs ju så bra!
Nu ser jag fram emot en härlig höst med alla vackra färger! Jag älskar hösten!!

Hoppla

Idag har Colin varit på Mayas kalas. I stallet! Med 10 tjejer och massa hästar. Först ville han inte gå för han var lite orolig att tjejerna skulle köra pussjaga. Som tur var så var dom mer intresserade av hästarna.. *tihi*
Colin är en naturbegåvning på hästryggen. Han var jätteduktig och han tyckte det var väldigt skoj! Fast han vill inte börja rida... han ska ju spela bandy och hockey säger han. Och så får det bli. Fast bara bandy i år. Nån måtta får det minsann vara.
image286
image287

Mamma!!

Jaha ja. Nu är det liksom lite nya rutiner här hemma. Colins förskoleklass ligger en bit härifrån och eftersom han börjar 8:30 på morgonen så är det bara att kliva upp. Varje morgon kl 7. Hmmm... det är jag inte van med efter vår härliga semester. Dessutom har jag ju gått och blivit förkyld så lite tröttsamt har det allt varit i veckan. Fast roligt också! (Om jag bara slappa denna j-a hosta)

I morse fick Amanda cykla med och lämna Colin. Det tar tid. Hon har stödhjul som skramlar och låter och då hör hon inte att jag svarar på alla hennes funderingar:
-Mammaaaaaaa!! vrålar hon då... och jag svarar... för typ sjunde gången... - Jaa, Amanda.
-Vet du mamma, att jag vill ha en hund. En riktig hund. Som lever och kan skälla för jag har faktiskt bara låtsashundar hemma. Det är inge roligt. Jag vill ha en hund på riktigt. Mamma. MAMMAAAAAAA!!!!!!

Så lät det i morse på väg till hennes dagis efter att vi lämnat Colin. Inte ska vi ha nån hund heller. Hon var sur resten av vägen fram till dagis och tyckte minsann att mamma var rätt dum.
Inte helt lätt att ha och göra med en blivande 4:a-åring med enormt stark vilja.

image285

Förskoleklass

Jag har ju en stor kille här hemma numera. Colin har ju faktiskt börjat i förskoleklass!!
Så här ser man ut då:
image284

Det går jättebra och han verkar redan trivas efter första dagen. Jag hoppas det håller i sig. Personalen verkar kanon. Mammas store kille!!

Helg

Idag har jag städat och plockat hela dagen. Varje år i samband med att semestern börjar lida mot sitt slut så får jag noja på att organisera allt. Kläder ska sorteras och fixas, jag planerar inköpen för hösten till barnen. Och till vintern. Jag rensar skåp, torkar lister och putsar fönster... Jag kanske var björnhona i ett tidigare liv så nu håller jag på att ordna allt som behövs inför att gå i idé. Vem vet. Fint blir det här hemma iallafall.

Än är det sommar!!
image283

Semesterns första LO

Jag har inte haft ro att scrappa alls under semestern, förrän igår! Då slängde jag ihop den här bara så där *s*.
image282

Det blev lite snett ser jag nu, den är inte det i verkligheten...

minisemester

Vi har varit på en liten tur upp till F:s föräldrar och sovit över en natt. Jättetrevligt att se dom igen. Barnen tyckte det var underbart!
Igår var vi i Furuvik och kikade på djuren och åkte karusell. En kanonhärlig dag med kalasbra halvmulet väder och ganska lite folk. Perfekt djurparksväder!!

Sedan styrde vi vidare mot Falun och familjen N. Det är alltid lika trevligt att träffas och barnen leker så bra tillsammas. Vi vuxna bastade och drack några öl. Så klart satt vi uppe halva natten och ugglade så liiite trötta var vi ju idag.
Tjejerna lekte prinsessor och så här urtjusiga var dom då:

image281

Nu blir det en lugn fredagkväll med lite Betapet och tv. Imorgon ska vi bada om det blir bra väder och sedan är vi barnfria på kvällen. Då blir det utgång med goda vänner! Vi ska äta gott på restaurang och bara umgås!
Trevlig Helg!!

sol!

Vilka 2 underbara dagar vi har haft!! Solen har varit framme hela dagarna och det har varit riktigt varmt och härligt! Igår var vi på Lögis hela dagen och idag var vi på Björnön hela dagen. Så underbart! Vi har solat och badat och fått fin färg utan  att bränna oss. Fast ja, Fredrik är allt lite åt det skära hållet *fniss*.

Imorgon sticker vi norrut och hälsar på F:s föräldrar. Längesen vi träffades nu så det ska bli trevligt!

Inget pysslat alls, bara familjetid...

På återseende!

Semester!!

Åhh så skönt med semester!!
I måndags fick jag frukost på sängen av min underbare man och jag låg kvar i sängen till 10:30. Så skönt!
Idag har vi varit på Lögarängen och badat. Det var rejält blåsigt men skönt ett tag. Vi fick en liten dos sol iallafall.
Ikväll ska vi bara slappa och käka pizza. Vi känner att vi verkligen unnar oss att vara lata. Det behöver vi just nu.