Grattis Kalle!

Idag fyller mammas man år! Hipp hipp hurra!!

3 dagar

3 dagar och 3 arbetspass kvar till semester!! Nu har jag nedräkning.
Regnet öser ner idag och jag sitter och myser inomhus med min kaffekopp. Skönt! Familjen har redan semester så jag har ingen tid att passa förrän klockan 15 då jag börjar jobba. Precis vad jag behövde idag efter en jobbhelg.
Igår var vi ut till Ängsö slott med jobbet. Jättemysigt och underbart väder. Jag har ett bra jobb trots många kvällar och långa helgpass. Jag trivs. Speciellt såna stunder. Det är kvalitet.

/Milla

Fredag

Idag börjar jag inte förrän 16 men inte har jag fått mycket gjort för det... Jag storhandlade på förmiddagen men sen har jag faktiskt mest slappat. Låg i solen en stund och latade mig. Men visst får jag det eftersom jag jobbar varje dag nu fram till på onsdag? Jag tyckte jag var värd en slappardag! Hi hi.

Här är mitt senaste kort.

Rolig Post x2

Idag var brevbäraren snäll och levererade 2 roliga saker till mig! Dels min beställda "Handgjort av Milla"-stämpel från Forma Hantverk. Sååå fin!
Den andra roliga saken var tidningen Scrapbooking-mm där jag har en LO med!

Sommaren som kom av sig...

Nu längtar jag efter sol och värme. Det är tråkväder här i Västerås. Blåsigt och ganska kyligt. Nästa vecka beställer jag 25 grader och övervägande soligt... okej! Då börjar min semester! Härligt härligt!

I brist på soligt väder kommer här lite soliga kort. De är beställningskort som en kär vän ska ge till sin sons dagisfröknar.
Stämplarna är hÄnglar och mönsterpapper chatterbox.







Snygga stämplar

Kolla HÄR. Snygga, eller hur. Du har dessutom chans att vinna dom! Kolla genast!

Seg söndag

Det har varit sena kvällar med goda vänner och vin både fredag och lördag. Idag har jag varit seg. Jag har helt klart sovit för lite.
Eftermiddagen har ägnats åt gräsklippning, plock av grejer och kortmakeri. Jag har snart gjort färdigt listan av kort som ska göras innan 9 juli så snart ska jag minsann scrappa också!
Det kommer en uppdatering av kort här i morgon.
Nu ska jag plocka upp ett barn ur badet och hämta det andra hos en kompis. Sen blir det toastmackor och tv-mys.
Imorgon är jag och barnen lediga! Skönt!

Beställningskort och heja Sverige!

Sitter lite halvnervös och vågar knappt titta på matchen.. hua. Jag pratar förstås om fotboll och Sverige-Ryssland som pågår för fullt.
Här är mitt senaste kort. En beställning till en mamma som fyller år.
Jag har snabbfotat med mobilkameran utan att ta ur kortet ur cellofanplasten (bråttom bråttom) så det är kass bildkvalitet. Jag har använt 3-D lack på blommornas mitt samt på rosetterna i hÄnglans hår.
Cardstocken (bakgrunden) är ljusgul och inte grön som den ser ut att vara här.

En liten rocker

C hade ju uppträdande på sin avslutning. Dom är ju sååå fantastiska! De hade tränat på lite olika grejer, hela klassen. Några av tjejerna hade en dansuppvisning, några andra hade lite teater osv.
C mfl hade tränat in lite steg och "moves" till Fridas "Upp och hoppa". Så med mic i hand och solbrillor på bjöd dom på en härlig show!
Min C är den långa killen i rutig skjorta.
"Upp å hoppa, ligg inte å dra dig..."

Ännu fler kort

Även Amanda har ju haft avslutning. På dagis. De här korten gjorde jag till hennes gulliga fröknar.






Sen hade jag en beställning på ett grattiskort till en kille som fyller 14. Så här blev det:

Hej å hå

Tjohej å hå. Här har minsann varit fullt upp några dagar med avslutningar och diverse annat.
Dessa kort fick Colins fröknar på hans avslutning. Det har varit ett fantastiskt år! 3 kalasbra fröknar och en heeeelt underbar barngrupp!!!
Det ska bli både sorgligt och roligt att de slutar för att börja första klass till hösten. Nya lärare men samma barn. Hoppas att det blir bra!





Avslutning och nytt kort

Ikväll är det dags för avslutning för Colin. Dom har tränat på någon hemlig uppvisning och det ska bli sååå roligt att äntligen få se!! Han är allt lite nervös men jag är helt säker på att det kommer gå jättebra! Finaste killen!!! *älska*

Här är ett kort som jag gjort efter en beställning. Det skulle vara lite tuffare. Mottagaren fyller 16.
Beställaren blev jättenöjd och det är alltid skoj!!

God Morgon

Det här kortet gjorde jag till Hobbyhusets förra tävling. Nu är den avgjord så nu får jag visa det här.

Jag håller på att göra mig redo för jobbet. Jobbar 8.45-21.45.
Sen kommer en händelserik vecka med utbildning, avslutningar, frisörbesök och en del annat. Fulltbokat. Skönt att det snart är semester!!!

Solig lördag

Vilket kalasväder. Detta är ju sagolikt!
Igår firade vi nationaldagen med en heldag på Parken Zoo i eskilstuna. En underbar men varm dag. Barnen fick åkband och åkte karusell tills parken stängde *s*. Sååå roligt!!!
Kvällen avslutade vi med att umgås med trevliga grannar. Vi stupade i säng vid 23-tiden.

Idag jobbar jag. Lika varmt och härligt väder men jag är mestadels inomhus. Jag hade hellre legat på strandden med familjen men jobba måste man ju så jag är iallafall glad att jag har det jobbet jag har.
Vi håller oss i skuggan idag. Det fläktar lite emellanåt. Skönt!

Trevlig helg allihopa!

Ledig dag!

Idag har jag och C en ledig dag tillsammans. Vi började dagen med att slappa för C är lite seg idag efter en heldag i badhuset  med klassen igår. *s*.  De hade haft skoj iallafall.
Nu ska vi ta oss iväg och spela lite bangolf, äta lunch och köpa present till C:s kompis som har kalas i helgen.

Läkarbesöket igår gav inte mycket. Tydligen är det vätska i mitt öra.. men det kan man inte göra så mycket åt annat än det jag redan gör. Upplyftande... Nasonex och tryckutjämna massor  löd receptet. *suck* Jag hade ju hoppats på nåt mirakel ;-)
Nåja, det är som det är och det ska inte hindra oss från att ha en mysig dag tillsammans!!
Kramelikram

//Milla och C

sol,sol soooool

Hur underbart är inte detta väder! Åh, vad jag älskar denna årstid.
Idag ska jag handla blommor och plantera på framsidan. sen ska jag jobba. Jag har tidig kväll och slutar 19:45 ikväll. Skönt!
Jag har lite kortbeställningar att göra och så tänkte jag att mina barns skol- och dagispersonal skulle få varsitt sommarkort. Så det kan ju tänkas att kvällen ägnas åt pyssel. Hoppas det för det kliar i fingrarna!

Tyvärr är locket för örat lika illa så imorgon ska jag till läkaren. Jag har verkligen provat allt (nässpray, nasonex, Rinexin, sinova, nässkölj mm)  så nu överlåter jag till expertisen att komma till botten med min snuva och framförallt locket.
Håll tummarna att dom kan hjälpa mig!

Nu är det bäst att sätta fart. Har ytterligare en del fix att ta tag i innan jobbet.
Ha en underbar dag i solen!! Glöm inte solskydd ;-)

Halvdöv

Jag har varit/är förkyld (igen) sen nån vecka och i fredags slog det plötsligt tvärlock för höger öra. Det är sjukt obehagligt!!
Jag kör med slemlösande tabletter, nässpray och tryckutjämnar som en tok. Inget hjälper. Är halvt i dvala på grund av detta. Tips någon?  Vill bli kvitt detta nuuuuuu.
Har testat Revaxör också, utan resultat. *galen*