Dancing Queen

Mandis gör sig redo för dansen
image324

Projekt rosa rum...

Ja, nu är det igång! Förvandlingen av dotterns rum. Hon har ju önskat sig ett rosa rum sen en tid tillbaka men tiden har tyvärr inte funnits att starta upp projektet. Hennes rum gjordes i ordning medan jag väntade henne  (gult med disneybård) och nu ska babyrummet förändras till ett rum som passar en liten tjej. Rosa väggar med en fondvägg i vitt med rosa hjärtan. Allt enligt hennes egen önskan. Det är så roligt att ha henne involverad i planerna!!

Hittills har vi hunnit plocka ur rummet och påbörja spackling. Imorgon ska vi slipa spackel och måla elementrör. Sen ska vi köpa färg. Tapeten är redan köpt och färgnyansen vald. Det är så roligt!! Jag älskar att fixa hemma!
Bilder kommer!

Taggad av Helene

Jahapp, here we go again *s*
Jag har blivit taggad av
Helene

Här är reglerna:

1. Link/länka till den som har taggat dig!

2. Berätta 7 personliga sanningar om dig!

3. Tagga 7 nya personer i slutet av ditt inlägg!

4. Skriv ett meddelande i de 7 personernas blogg så att

de uppmärksammar att de blivit taggade!

7 sanningar om mig!

1. Jag avskyr att vara osams med folk. Jag måste alltid "göra allt bra" även om jag inte är orsaken till osämjan.
2. Jag älskar att spela Betapet på nätet.
3. Jag är katastrofal med gröna växter. Antingen vattnar jag ihjäl dom eller så glömmer jag att vattna...
4. Jag har plocknoja. Avskyr när det ligger grejer överallt.
5. Jag har hållt på med hästar och ridit mycket innan jag fick barn.
6. Jag älskar hårdrock, typ Metallica, Guns n' roses, Hammerfall
7. Jag tycker inte om att ta i rått kött eller köttfärs *ryyyys*

Jag taggar:
Spooky
leamon
Miapuh
MOE
Myamia
Mette
Pillan


Jag pysslar!!

Japp! Jag har plockat fram pysselgrejerna och knåpat ihop ett kort och 2 påbörjade LO:er. Tjohooo... bildbevis kommer....sen....

Gym

Nyss hemkommen från ett styrketräningspass minsann! Men usch vad jag har tappat kondition under sommaren. Det här var andra passet sen i juni och det känns. Puuuhhh, fast det var kalas att komma iväg! (Tack syster som släpar med mig).

Nu ska jag unna mig en slapp stund med lite surfande, sen äta, duscha och jobba... Fast ikväll slutar jag 20:00 och då har man ju lite kvar av kvällen hemma. Skönt! Kanske kan bli lite pysslat!

På återseende!

Bilder från en jobbhelg...

Så här kan det se ut en jobbhelg...


Strax efter 7 sitter Milla och läser tidningen och äter frukost...
image316

7:45 sitter jag i bilen... idag tog jag "lillbilen"
image317

På väg....
image319

Förmiddagskaffe...
image320

På utflykt... här är vi vid hamnen och kikar på piren som rasat...
image321

Vardagssysslor...
image322


Jaa, så kan det se ut. Lite promenader, omvårdnad (brukarna får förstås inte vara med på bloggen ;-), matlagning, städning, dokumentation, tvätt, fika, bus och skratt. Jag gillar mitt jobb.

Jobbar

Jag jobbar och jobbar... Men jag har det bra! Idag har vi varit på utflykt med brukarna och gått och strosat nere vid vattnet. Jätteskönt fast lite höstkyligt i luften. Jag har fotat lite av min helg med mobilkameran som jag tänkte lägga upp här ikväll. Jag gillar verkligen att alltid ha en kamera tillgänglig även om kvaliteten inte är i närheten av systemkameran.
Nåväl, snart har jag gjort min jobbhelg iallafall. Imorgon börjar jag 15 så då finns det kanske lite tid för skapande. Jag har massa inspiration!!

Trevlig söndag!

Nyfriserade

Alltså, vilka barn!! Båda satt som små ljus hos frissan!! Jag är grymt imponerad!
Så här snygga blev dom:
image313
Colin skulle ha både grönt och blått... och det fick han...

image314
Amanda fick en tulpan i rosa och grönt, en slinga i rosa och en fiskbensfläta... Hon är sååå nöjd!
image315

Ledig med barnen

Idag är barnen lediga med mig. Så skönt att bara ta det lugnt hela morgonen. Naturligtvis vaknade båda före 7 men vad gör det när man iallafall slipper ta sig ut direkt på morgonen. Amanda poppar Vilda Baciller, dansar och sjunger och Colin tittar på Scooby Doo. Vi har nyss ätit frukost och klätt på oss. Underbart!
I eftermiddag har jag bokat frisörtid åt båda barnen. Ska bli skönt. Amanda har jag klippt själv tidigare men hon har väldigt svårt att sitta still så helt jämt är det ju inte...

Nu ska vi snart ta oss iväg och köpa lite nya kläder åt Colin. Sen kanske det blir en fika hos ett par kompisar.. vi får se. Idag tar vi dagen som den kommer.

Igår kom min vinst från Hobbyhuset. Jag fick en ny stämpel, doktorsfiluren. Underbar!! Sen fick jag bradz och knappar också. Kanonfina. Tack Cia!! *glad*

...smyger iväg för att tillbringa dagen med mina härliga barn!

Ha en bra dag!!

Duuu, du e du e för fiiiin..



Den här gillar jag!!

Ny LO

Jag har scrappat efter veckans skiss på SweScrapbook.
image311

Söndag

Idag har det varit en sån där grå höstdag med massa regn så jag passade på att städa och pyssla. Jag har faktiskt hunnit med både och!
Ikväll ska datorn rensas och backup ska göras på diverse viktigt. Sedan ska datorn lämnas in för reparation. Det är massa strul med alla möjliga saker så nu har vi fått nog. Det kommer bli mindre datortid här hemma i samband med det eftersom vi är 2 datornördar som ska dela på en laptop nån vecka framåt. *fnissar*.

Jag vill iallafall passa på och tacka å min mammas vägnar för alla fina kommentarer om hennes kort. Hon blir sååå glad av att läsa vad ni tycker. Tack!!

Ikväll blir det kinamat och lite myspys med famijen. Imorgon är det en ny jobbvecka med fullspäckat schema.
Ha det gott!!

Mammas kort

Här kommer det bilder på kort som min mamma har skapat. Vackra, inte sant!!

image310

Min lille fotograf

Har jag en blivande fotograf här hemma tro? Colin älskar att fotografera.
Här kommer ett litet urval av hans bilder. Inte beskurna eller redigerade.
image309

Fler alster från cropen

Åh, vad jag är glad! Min LO vann kategorin "Form". Man skulle ha med ett hjärta av mönstrat papper, 2 blommor, en fykant och något stämplat.
Här är min LO:
image307

En annan kategori var att scrappa med spillpapper. Jag gjorde så här: (jag har gjort en liknande tidigare)
image306

Sista LO:en är inspirerad av en bild på en färgglad groda.
image308

Det var vad jag har producerat under cropen... nej, vänta nu, ett till kort också men där är inte röstningen klar så det väntar jag med att visa upp tills vinnaren är utsedd.

Regnig tisdag

Idag är sonen febefri igen. Hoppas det inte är falskt alarm bara. För säkerhets skull får han vara hemma imorgon också och ta det lite lugnt. Jag hade möjlighet att ändra min jobbtid så jag inte behöver VAB:a. Skönt!

Det börjar bli klart med vinnare i Hobbyhusets crop så här kommer ett par bidrag jag hade med. Vinnarna är utsedda i de tävlingarna så nu kan jag lägga upp mina bidrag.

Hösttema (kort):
image303

Vattentema (LO):
image304

Tack för era kommentarer!! Så roligt! Jag ska hälsa min mamma! (Hon är redan fast i hobbyn ;-)

Jag är glad idag!

Idag känner jag mig riktigt glad! Trots att sonen är hemma med feber och dottern terroriserar sin omgivning med skrik och massa tok.. *s* Det måste vara grymt jobbigt att vara 3½ år... *småler*. Just nu lyssnar hon på Vilda baciller, dansar och sjunger högt och ljudligt. Hon är ju för härlig...

Nå, varför är jag så glad då? Jo, jag har vunnit en av tävlingarna på
Hobbyhusets Cybercrop som var i helgen.
Mitt kort:
image300

Något mer jag är jätteglad över är att min mamma börjat göra kort!! Så himla skoj! Hon är kanonduktig! Det är så skoj att dela den här härliga hobbyn med någon nära! Jag längtar tills vi får tid att sitta och skapa tillsammans!

Här är ett smakprov på mammas alster. Jag ska ordna bättre bilder sedan:
image298   image299

Underbara mamma!!! *kram*

Och jag har fått 2 LO publicerade på SweScrapbook. Kuuuuuul!!! Jag är superglad!
 

Tjoho!! Vad gör det att regnet öser ner när det händer så här trevliga saker!
Hoppas ni också  får en bra dag med massa trevligheter!

färgstark

image297

Fredag

Idag är det fredag och sista kvällen på veckan som jag jobbar. Hela veckan har varit sena jobbkvällar för mig och idag känner jag mig ganska trött. Det ska bli härligt att vara lediga tillsammans i helgen!
Idag kom mitt paket från Vixxan, jag kunde ju inte motstå 25% förstås. Bl a köpte jag nya Basic Grey och clear stamps, journalingrutor. Härligt med nya saker.

Om en stund ska jag åka och hälsa på min älskade mamma. Hon är sjukskriven och sitter hemma och har tråkigt. Ansiktsförlamning... fy en sån elak företeelse!! Jag hoppas såååå mycket att hon får bli bra snart, snart igen. Det verkar ta lång tid men jag har hopp. Just nu är hon sne i halva ansiktet och kan inte styra dom musklerna. Trots det är hon min underbara, vackra mamma! *love*.

Nytt

Jag har ju en ny LO också... Den gjorde jag i fredags.
image294
Material: Cardstock KMA, mönstrat: ? , Rubrik: QK Biography, akrylfärg, gelpenna, foamstamps MM, Zig-zag Ribbon Tilda (Panduro)

Måndag

Idag var första dagen för F på nya jobbet!! Han tyckte det kändes kanon! Så himla glad för hans skull!
Under hösten så kommer han få åka på utbildningar och lite annat vilket innebär övernattningar....vilket innebär... problem med barnen... Puuuhhh... hur tusan ska vi lösa det... jag jobbar naturligtvis kväll. *sucka*
Nåja, det löser sig väl på ett eller annat sätt. *tänka tänka*

Idag har varit en sån där dag då det mesta går snett. Det började redan i morse när jag kom med Amanda till dagis fast jag tidigare bestämt att hon skulle vara ledig med mig idag. Totalt hjärnsläpp med andra ord. Väl där hade hon inte alls lust att gå med hem igen så hon fick vara kvar. Personalen fnissade allt lite... Virrig mamma =))

Sedan lyckades jag klämma armen i ett köksskåp... jaa, det går, jag har två stora blåmärken som bevis. Det är nog bara jag och ett fåtal till som kan lyckas med något dylikt. Aj aj!
Sen har det liksom fortsatt att småstrula hela dagen. Jag är ganska klantig normalt men idag har det varit katastrof...Tur att dagen snart är till ända, hehehe.

Imorgon är en ny dag!! *vinkar*

Jobbhelg!

Hela helgen är det jobb för min del... inget cybercrop... buhuuuu.