Stormiga dagar

På både det ena och andra sättet. Det har blåst hur mycket som helst ute i flera dagar nu och jag avskyr verkligen blåst. Usch! Hoppas det vänder snart.
Idag har Mandi och jag haft en helmysig dag i stallet.

Amanda avslutade ridturen med lite barbackaridning :)


Kolla där mamma....

...rådjur inne i hästhagen.. hihihi. Såg lite lustigt ut :)

Sen vart det ingen bra avslutning för när vi parkerat hemma så råkade Amanda klämma fingret i bildörren. Det var riktigt dramatiskt ett tag för det blödde rejält så det var svårt att se hur illa det var... men efter en stund kunde jag ändå konstatera att det gått hyfsat bra. Men såååå ont stackars lilla stumpan!
Det ser rätt läskigt ut, speciellt ihop med det gamla nagellacket ;) Så blunda nu om ni är känsliga...AJJJ! Ser ni det blåa under nageln....

Hon sover lugnt nu iallafall med en skvätt alvedon i kroppen och ett stort plåster på fingret. Så håll tummarna att det gör mindre ont i morgon.
Natti natti!

Nervositet

Mandi var så pirrig igår kväll så hon kunde nästan inte sova! Varför? Första poolspelet i fotboll idag ;) 4 matcher spelade dom. 2 vinster och 2 förluster. Jätteduktiga tjejer och Mandi var så nöjd!


Sen var det hästhoppning på baksidan igen. Amanda på käpphästen Alea var felfria de flesta gångerna. Sen kom Moa och lekte, jag menar tävlade också ;) Underbara ungar, vilken fantasi de har :)

I fredags var jag och många med mig på Orkidefesten i Alvik. Caremas årliga fest och det var jätteroligt. God mat, roligt sällskap och helt okej underhållning. Länge sen jag hade så kul!
Det var inte riktigt lika kul igår... liiiite sliten var jag ;) Jag mådde inte dåligt men jag var så enormt seg hela dagen.
Nu kommer en ny vecka med bästaste Colins 10-årsdag bland annat. Min stora kille!

Lite sommar

Sommaren har varit här och hälsat på lite och vi har njutit vill jag lova! I lördags hade vi städdag på området och på kvällen grillade vi och hade fest tillsammans. Det blev ganska mycket folk faktiskt och det var väldigt trevligt!
Tidigare på dagen var vi ut och grattade kusin Sara till konfirmationen också.
Annars är det mycket hästar, sport och jobb just nu. Jag håller på med schemaplanering inför sommar och semestrar och det tar väldigt mycket tid, men det är samtidigt väldigt roligt!
Idag hoppas jag på att bli helt färdig med vikariescheman också.
Det är mycket som händer framöver med utbildning, kalas och annat. Roligt, fast tiden går ju så fort!
Igår var barnen lediga från skolan så vi passade på att ta en baddag på Lögarängen och sen åkte vi och hälsade på Anna och Agnes. En riktigt bra dag var det :) Kvällen avslutades med grillning så klart... jag är ju gift med grillgalningen Fredrik ;)

Trevlig Helg vad ni än ska syssla med, själv jobbar jag :)

Här är en bild på partypinglorna från i lördags, Linnea och Mandi

Maj maj måne

Det har varit en ganska tuff vår hittills. Mormor finns inte mer, vi har haft flera förkylningar, folk runt omkring har det jobbigt... Nu är det dags att det vänder tycker jag. Många stora och små saker som samlas och blir en stor tung klump. Vi behöver positiva saker nu!
Jag försöker fokusera på det positiva men det är inte alltid lätt... Mina nära och kära, ni vet att jag tänker på er!! Kärlek och kramar till er! Tillsammans är vi starka!!

Det har varit en ganska bra Valborg iallafall. Vi hade besök av våra fina vänner från Falun. Jättemysigt. Trots huset fullt med barn, hund och vuxna så saknade jag dom i samma sekund de klev utanför dörren i söndags. Hoppas vi ses snart igen!Colin och jag har shoppat lite nya kläder och bland annat den här tuffa kepsen som han är så otroligt fin i! Min långhåriga buskille :-) Vi ska boka klipptid nu iallafall, äntligen för nu är det lite väl långt även för Colins smak.

Igår var vi som vanligt på Myrby ponnyridskola eftersom Amanda red lektion. Men den här veckan red även Colin med på lektionen. Snälla Rino fick han prova och det gick jättebra. Han vill såååå gärna fortsätta rida lektion men som sagt så räcker inte tiden till i dagsläget. Men han var jätteduktig och galopperade till och med. Så länge jag orkade med att springa brevid... man har ju inte stans bästa flås efter alla förkylningar.