Zumba

Jag har länge tyckt att Zumba verkar roligt men dragit mig liiite för det för det verkar svårt. Jag har inte bästa rytmkänslan ;)
MEN nu har jag testat och det var GRYMT roligt och galet svettigt. Inte var det så svårt som jag trodde heller. Visst var vissa steg kluriga men inte omöjliga. Jag är fast och bara längtar till nästa gång! Knäppt va, hihi.

Latinorytmer kan ju få vem som helst att vilja shaka loss :)
Hoppas det ger lika bra resultat som det är roligt också. Det känns så för jag blev verkligen genomsvettig och röd i ansiktet. :))
På torsdag kör vi igeeeeen!
Nu ska det bakas. Måste uttnyttja vår fina Kitchen Aid och baka mer bröd för nu är det snart slut. Jag är supernöjd med den, den är toppen till såå mycket. Dessutom är den så snygg!

Den matchande Blendern används flitigt till våra frukost-smoothies. Mums!

2012

Ett nytt år, nya möjligheter... Undrar varför man tänker så? Man kan väl ta nya tag när som helst på året egentligen? Hur som helst så har jag som många andra tänkt mig att jag det här året ska ta bättre hand om min hälsa. Jag börjar året med en Detoxkur. (Fast jag kör Lifes egna)

Sedan har jag satt upp mål för mig själv. Jag ska:
1. Äta bättre, framförallt minska på socker och snabba kolhydrater
2. Träna regelbundet. Gym minst 2 ggr/v + minst 1 konditionsträning (pass, promenad eller annat)
3. Sova tillräckligt
4. Se till att få kvalitetstid med familjen minst 1 g/v.

Känner mig faktiskt motiverad till tusen och har redan hunnit med ett pass på gymet och även bokat in ett Zumbapass nu i veckan. Ska bli jätteroligt!
Idag köpte jag nya batterier till stegräknaren också, den fungerar bra som pepp och påminnelse. Så nu kör vi. 2012 blir i hälsans tecken :))