Torsdag 25 februari

Japp, det är idag det. Och förkylt är det! Båda barnen är hemma idag. A har feber och är tjock i halsen. C har en hemsk hosta. De får bli hemma veckan ut och kurera sig. C ska ha idrottsdag imorgon och det går ju inte med den hostan. Tråkigt men så e det. Själv ska jag jobba helg... igen. Känns som jag nyss gjorde det. Ibland kommer dom så himla tätt, jobbhelgerna ;)

Idag har jag roat mig med att rosta musli. Vi hade en rätt trist musli som jag köpte förut. Så jag blandade i lite hackad mandel, solroskärnor och så hade jag i vatten, olja och honung. In i ugnen och voila! En god musli :) Jag ska få ett recept av en bekant sen och då ska jag göra en helt egen musli. Men den här duger gott så länge!

Jaha, vad ska vi roa oss med mer idag då? Det blir filmtajm för barnen snart iallafall och själv ska jag nog röja lite. Kanske ta mig ut på en promenad också. Det skulle jag behöva :)

På lördag har jag faktiskt tagit ledigt halva dagen så jag kan ha lördagsmys med familjen! Fast innan myset ska jag ner på stan en sväng och besöka scrapmässan!! Tjohooo! Då ska jag få ett DT-paket från Forma Hantverk också med deras nya produkter! Barntema! Ser mycket lovande ut och jag blir jättesugen på att scrappa lite babyfoton!

Sen är det faktiskt sportlov nästa vecka och barnen är lediga. Skönt! Jag jobbar bara fredag den veckan. Känns jättelyxigt! Jag har lite planer på hur vi ska fördriva tiden också. ♥♥♥Härligt med tid tillsammans!! ♥♥♥

Här är ännu en LO jag gjort. Enkel och ren. Som alltid ;) Min stil helt enkelt :D

Minnen

Jag har kikat lite på gamla foton idag. Amanda är hemma och är förkyld med feber. Då fick jag för mig att jag skulle kika på foton tagna för 1-2-3-4 osv år sedan. Vad hände i februari 2006? Jo, då såg det ut så här:

Rätt söt trots allt ;) Tyvärr minns jag inte varför hon var ledsen men eftersom det finns på kort var det inget "allvarligt" ;) Säkert bara frökens humör. Här var hon alltså 2 år och 3 månader :). Tiden går så vansinnigt fort!! Ofattbart att det är 4 år sedan!
Nu åter till att gräva i min fotoskatt!

Vargavinter


Hur länge ska vinterkylan hålla i sig? Hur mycket snö finns det? Idag var det -23 grader när vi gick till skolan. I natt har det väl varit ca -28. Galet!! I förrgår var det snöstorm och igår var det också rejält blåsigt. Törs man hoppas på en fin vår och sommar tro?

På väg till poolspel i innebandy söndag 21/2. Burr!!

Möklinta


Vinter, vinter och vinter

Jag kan inte ens minnas sist vi hade sån lång vinter som nu. Har vi haft det? Jag tror det var det nån gång när jag var barn. Jag minns att jag pulsat i hög snö och försökt springa på skare utan att den går sönder (jag var lätt på den tiden). Men det är läääängesen :)
Jag är glad ändå att vi har vinter nu i värsta vintermånaden.. men jag längtar verkligen efter våren nu!
Colin och Amanda gillar vintern och snön. Colin kan åka skridskor när han vill, vi har ju isplan precis utanför. Han har nog aldrig åkt så mycket skridskor som den här vintern. Träning 2 ggr i veckan (bandy) och så matcher och poolspel, skridskoåkning med skolan och på fritiden. Jag önskar att jag hade ett par skridskor faktiskt. Ska nog ta och köpa mig ett par. Lagom när vintern är slut ;)
I tisdags var jag med killarna till bandyn. Det var roligt att se hur dom har utvecklats. Shit vad snabba dom är på isen. Jag hinner liksom inte med och fotografera...

På söndag är det poolspel och då ska jag nog ta mig dit och fota lite i dagsljus. Det är lite enklare fotoförhållanden då...
Nu är det lunchdags och sen jobbdags. Jag skulle vilja ha semester. Åka på spa. Eller ta en sista minuten. Jag behöver bort från vardag och tidspassning. Tänk er vad skönt att sova på hotell, basta, sitta vid poolkanten eller få en spa-behandling. Mmmmmmmmmmm!!
Åter till verkligheten och våt tvätt som ska hängas. Adios!

Ledig tisdag

Jag brukar aldrig vara ledig på tisdagar. På mitt fasta schema jobbade jag alltid tisdag så den här lediga dagen känns helskum ;). Vad ska man göra då? Egentligen borde jag komma igång och träna men jag har inget sug alls idag tyvärr.  Kanske jag kan hitta motivationen att slänga på min core-video här hemma en sväng :)
Ikväll ska jag åka med Colin och Adam på bandyn. Jag har inte sett en träning på länge nu så det ska bli roligt!! Under tiden stannar Amanda kvar hos Adams lillebror Olle. Så himla praktiskt att lillasyster och lillebror till bästisarna också gillar varandra! De går i samma klass de också. Hihi. Igår hade jag med mig alla 4 hem och det fungerar jättebra. Huset är tystare med de 4 än med bara våra två :)

Nåja, idag då... hmmm.. kanske jag skulle ge mig på att tokstäda mitt scraprum? Det ser HEMSKT ut där inne.
Här kommer en LO iallafall. Jag har scrappat!!

Vår vackra vintervärld

Även om jag är ruggigt trött på vinter och kyla nu så måste jag erkänna att vintern är fantastiskt vacker. Eller vad säger ni?

©Milla

♥ Till dig ♥

Här är ett kort från mig till dig ;) "Till dig" stämpeln kommer från Forma Hantverk.

Idag är jag med och inspirerar på Scrappizbloggen. Det är Alla Hjärtans Dag på söndag och det är ju mysigt att ge bort något litet handgjort till någon man tycker om!! Kika in på Scrappiz och se vad vi inspirerar med. Här är mitt andra kort jag gjort.

En härlig helg!

I fredags anlände våra fina vänner från Falun och stannade hos oss hela helgen. Tack finaste ni!! Underbart trevligt att umgås!!

Vi är ätit gott, druckit gott, slappat, fotat, promenerat, pratat och spelat kort. Barnen har lekt, lekt och lekt. Fantastiskt!
Massor med fina foton har vi tagit också. Så nu har jag en hel drös att redigera :D

Längtar...

...till imorgon. Efter jobbet är det fredag (ja det är det hela dagen men ändå ;). Fredag innebär fredagsmys och ledig helg med min ♥ familj ♥. Jag ska njuta!
God Natt!

Skogspromenad

Idag på förmiddagen tog vi en promenad till skogen jag och A. Vi var ute en timme. Vi följde djurspår, letade efter Pomperipossa och smög i trollskogen :)
Vi hittade ingen Pomperipossa och inga troll. Men vi hittade massor med djup snö, grankojor, djurbajs och olika spår. Skönt ute!

Imorgon blir det jobb för mig och skola för A som har haft magsjuka. Som tur var blev det bara 1 vända med "urkel". Puuuh. Det var natten till igår så jag hoppas vi andra klarat oss :)
Varför finns det magsjuka?