Träningsvärk..aj aj

Vi har grävt bort sista gräsmattan på baksidan samt rensat bort alla växter och stenar. Jag har träningsvärk av allt grävande och jobbande *asg*. Gymmet, släng dig i väggen - trädgårdsarbete is da shit!
I onsdags hade vi en supertrevlig kväll med ett par grannar vi inte umgåtts med innan. Våra döttrar leker tilsammans. De har också semester så vi bjöd in dom på ett spontant glas vin... som blev fler och slutade med en helkväll och massa Lips-sjungande. Sååååå himla roligt! Hur barnen kan sova trots sjungandet är en gåta å andra sidan :)

Idag håller vi på och grejar hemma. Det är en del som ska fixas och så håller jag på att tvätta. Det är ett evighetsprojekt.
Nej, nu ska jag kasta ut 3 stimmiga barn från Colins rum. Solen skiner... eller det regnar ju inte iallafall så uuuut med dom. Japp, så är det.

Kommentarer
Postat av: Morfen

Trädgårdsarbete känns i kroppen i flera dagar efteråt.. Bah! Vem behöver gym när man har trädgård? Gäller bara att hålla på att gräva lite mer regelbundet. s Det blir alltid så fint när det är klart iaf. :) Kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback