Dalarna del 2

Vädret var lite ostadigt när vi vaknade på fredagsmorgonen så var lite veliga om vad vi skulle hitta på. Till slut bestämde vi oss för att åka till Björnparken i Orsa Grönklitt. Vi tänkte att det gör ju inte så mycket om det regnar lite...

...men det var inget litet regn.. det öste ner konstant i 3 timmar... och åskade och blixtrade heeelt hysteriskt... Galet! Men vi blev ju inte svettiga iallafall ;) (Fast rätt blöta trots regnställ och stövlar)


Polar world med isbjörnarna var nytt sedan vårt senaste besök där och där var det tak över huvudet så vi passade på att luncha och spana på isbjörnarna som jagade fisk. Jättemysigt var det.

Genom regnvåta fönsterrutor satt vi trots allt på första parkett och björnarna bjöd verkligen på underhållning i form av fiskjakt och magplask. Många skratt blev det :)


Tigrarna var också helt underbara. Pigga och "nära". Det var kul att se dom med bara ett ynka stängsel emellan.


Regnvåta björnar som väntar på maaaat. Precis vid matningen var dagens enda upphåll. Perfekt tajmat trots allt tyckte jag som passade på att fotografera.
Trots spöregn och halvstorm är Björnparken en supermysig park och jag är glad att vi trotsade vädret och tog oss dit. Jag glömde till och med bort att vara rädd för åskan ;)

Kommentarer
Postat av: Moster

Mysigt trots regnet

2011-07-25 @ 13:27:22
Postat av: Berith

Skönt att ni hade det bra trots det usla vädret! Fina bilder! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback