Dalarna del 3

Det känns som om vår minisemester till dalarna var fler än 3 dagar. Vi hann så mycket...
Efter Björnparksbesöket så klarnade det faktiskt upp så vi tillbringade kvällen med att fiska. Mysigt var det och ingen vill ge sig ;) Bara en fisk till :)
Den här utsikten stannade vi till och förevigade på vägen tillbaka till stugan.
Skattungbyn By night. (klockan är 22:30)


Sen hade våra mysiga stugvärdar tänt en brasa så när vi kom tillbaka grillade vi marshmallows i öppna spisen. Mysfaktor en miljard ungefär ;)


På hemvägen efter en god natts sömn så stannade vi till i Färnäs där de tillverkar Dalahästar. Jag var grymt imponerad över hur tusan de lyckades måla så snabbt och "enkelt"
Här är en "Färnäs-häst" under målning. Imponerande!


Sen hade vi spöregn typ halva vägen hem, vattenplaning (som slutade bra) och allmänt besvärligt väglag. Inte nog med det... vi åker förbi Mc Donalds för att få oss varsin kopp kaffe MED mjölk... vilket resulterade i 15 minuters väntan innan vi hade kaffe i hand och den otrevliga upptäckten att ena muggen saknade mjölk... GAAAAH! Hur svårt kan det vara liksom... I-landsproblem, javisst men GRYMT irriterande.
Nåja vi kom hem helskinnade och pustade ut en natt innan vi drog vidare till kompisar och en sommarstuga utanför Sala. Men det berättar jag mer om en annan dag :)

Kommentarer
Postat av: Berith

Blir grymt avundsjuk på alla era trevliga utflykter...;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback